Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Android arayüzü gibi bi' şey buldum. Çok uyduruk lan. Bi' halta benzediği yok, baya da uğraştırdı beni.
    Merak eden varsa:http://goo.gl/RDF0V

Not:
    Fazla merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Beyler Android arayüzü gibi bi' şey buldum. Çok uyduruk lan. Bi' halta benzediği yok, baya da uğraştırdı beni.
    Merak eden varsa:http://goo.gl/RDF0V

Not:
    Fazla merak etmeyin.

Fazla merak ıyi değildir zaten :)

• teşekkür ederim çoğunu indirdim
  • beyler twitter wıdgeti var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

beyler twitter wıdgeti var mı?

Paylaştığım Twitter uygulamasının widget olarak eklenebilmesi lazım.
  • usta bnde bi 5228 var bunun gps yer konumlama sı için uydutabanlı bişey istiyor onun ıcın yardım edermısın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodili

usta bnde bi 5228 var bunun gps yer konumlama sı için uydutabanlı bişey istiyor onun ıcın yardım edermısın acaba

5228'de GPS yok diye biliyorum. Arkadaşımda da var, göremedim GPS.
  • çok teşekkürler kardeş çok yararlı bir konu olmuş şahsen uygulamaları çok güzel buldum indiriyorum eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyendarp

çok teşekkürler kardeş çok yararlı bir konu olmuş şahsen uygulamaları çok güzel buldum indiriyorum eline sağlık

Güle güle kullanın. Rica ederim.

Bugün konuyu son kez güncellicem.
  • Çok kaliteli bir konu olmuş taktir ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Çok kaliteli bir konu olmuş taktir ettim

Teşekkürler. Şimdi sırada geç kalmış bir update var.
  • Omega v4.5 Final C6v40 Port 5800√ | 5230√ | 5530√ | X6√

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

» C6 işletim sistemini telefonunuza Omega ile taşıyın. «

» Versiyon bilgisi

Cihazın Modeli:

Nokia 5800 | 5230 | 5530 | X6

Cihazın Yazılım Sürümü:

Nokia 5800: v52.0.101 veya v52.0.101
    Nokia 5230: v50.0.001 veya v50.6.002
    Nokia 5530: v32.0.007
    Nokia X6: v32.0.002

RM Kodu:

Nokia 5800: RM-356
    Nokia 5230: RM-588
    Nokia 5530: RM-504
    Nokia X6: RM-559

Ülke Kodu:

14 Türkiye (İngilizce mevcuttur)

CFW Sürümü:

OmegA v4.5 Final - C6 Edition

CFW Çıkış Tarihi:

18.08.2011

1. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Açıklaması:

Uzun bir aradan sonra nihayet Final versiyonu çıktı. Sizleri en iyi C6 portuyla tanıştırmak için kolları OmegA'nın Beta sürümleriyle sıvadık. Sizlerinde katkıları sayesinde CFW'yi en iyi haline getirdik. Artık endişe duymadan, gönül rahatlığıyla CFW'yi yükleyebilir, uzun süreler kullanabilirsiniz. Hard formata dahi ihtiyacınız kalmayacak.

2. OmegA v4.0 Final - C6 Edition Özellikleri:

a.C6 Portu, telefonunuza Hangi Özellikleri Getiriyor:

Telefonunuz, orjinal Nokia C6'nın işletim sistemine bürünüyor. Sadece görsel olarak değil, işlevsel olarakta aynı özelliklere sahip oluyor. C6'nın donanımsal özellikleri hariç, bütün yazılımsal özellikleri aynen telefonunuza taşınıyor. Bu özellikleri Nokia'nın resmi sitesinde daha da ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

» Konuya Gitmek İçin Tıklayın! «

Kendisi şimdiye kadar kullandığım en iyi Custom Firmware'dir.
    En son modlar eklidir ve hiçbir sorunu yoktur.
    Nokia 5800, 5230, 5530 ve X6 kullanıcılarına şiddetle öneririm.

• İlk mesaj düzenlendi. Omega c6v40 CFW eklendi. Genel bilgiler ve SSS kısmına eklemeler yapıldı.

Güncel.

Oh be. Özlemişim bunu yapmayı.
  • Vallaha ilk yaparken stres oldum yapsammı diye sonra elim yapıyordu kendsi
    5230 telefonum var ona yaptım
    bir ara flash butonuna basarken çok korktum telefon ölür diye sonra düşündüm ki zaten bu telefonu bursumla almıştım giderse canım sağolsun dedim yaptım.
    Allah razı olsun bunu yapanlardan mükemmel bir şey tam istediğim bir şey.

ancak benim sorum olacak:
    müzik kütüphanesinde müzikler gözükmüyor,
    yeni güncelleme ile mesela 60.0.01 falan oldu desek yine çalışır mı? yani güncelleme yaparken ne yapmamız gerek?
    menuda ki simgeleri değiştirmek mümkün mü eski simgelere getirmek?
    menu>extra>Nhan Bleutooth yazıyor içine girince rusça mı bir şeyler yazıyor onu düzeltebilir miyiz?
    ovi suit indirmiştim de orda giriş yapınca ovi de ki şeyler beleşe iniyor mu?
    bide bu sorular ne zamana cevaplanır?

eminim sorularımın ardı gelecek irtibatta olun lütfen
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dertlii111

Vallaha ilk yaparken stres oldum yapsammı diye sonra elim yapıyordu kendsi
    5230 telefonum var ona yaptım
    bir ara flash butonuna basarken çok korktum telefon ölür diye sonra düşündüm ki zaten bu telefonu bursumla almıştım giderse canım sağolsun dedim yaptım.
    Allah razı olsun bunu yapanlardan mükemmel bir şey tam istediğim bir şey.

ancak benim sorum olacak:
    müzik kütüphanesinde müzikler gözükmüyor,
    yeni güncelleme ile mesela 60.0.01 falan oldu desek yine çalışır mı? yani güncelleme yaparken ne yapmamız gerek?
    menuda ki simgeleri değiştirmek mümkün mü eski simgelere getirmek?
    menu>extra>Nhan Bleutooth yazıyor içine girince rusça mı bir şeyler yazıyor onu düzeltebilir miyiz?
    ovi suit indirmiştim de orda giriş yapınca ovi de ki şeyler beleşe iniyor mu?
    bide bu sorular ne zamana cevaplanır?

eminim sorularımın ardı gelecek irtibatta olun lütfen
    şimdiden teşekkürler

-Müziklerinizi hafıza kartındaki Music klasörüne atın. Sadece ordaki müzikleri okur.
    -Yeni güncelleme uzun bir müddet çıkmaz. Çıktığı zaman da yeni sürüme uygun bir Cfw yapılır. Direk güncelleme yaparsanız yanar telefon.
    -Şimdiki simgeler çok daha güzel. Eskisine dönmeniz için yazılımı en başından düzenleyip tekrar yüklemen gerek. Uğraşmana değmez.
    -O Bluetooth uygulaması hafıza kartındaki uygulamaları direk göndermeye yarıyor. Köşede dursun, onu kullanmıcaksınız zaten. Direk hafıza kartı>uygulama>gönder.
    -Ovi'de ücretsiz uygulama da var ücretsiz de.
    -Hayırlı olsun.

• Ben telefonuma güncelleme yapıcam fakat Wi-Fi ile bağlanmıyor hattı çıkartıyorum öyle bağlan diyorum hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. (Cevabı mesajımı alıntı yaparak yazınız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Ben telefonuma güncelleme yapıcam fakat Wi-Fi ile bağlanmıyor hattı çıkartıyorum öyle bağlan diyorum hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. (Cevabı mesajımı alıntı yaparak yazınız)

Güncelleme ile uğraşmayın, direk burdaki yazılımlardan telefonunuza uygun olanını yükleyin. Güncelleme yapmaktan çok daha iyidir.
    Ben mesajları alıntılayarak cevaplarım genelde.
  • quote:

quote:

Ben telefonuma güncelleme yapıcam fakat Wi-Fi ile bağlanmıyor hattı çıkartıyorum öyle bağlan diyorum hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. (Cevabı mesajımı alıntı yaparak yazınız)

Güncelleme ile uğraşmayın, direk burdaki yazılımlardan telefonunuza uygun olanını yükleyin. Güncelleme yapmaktan çok daha iyidir.

Hocam ben bu Omega olayına anlam veremedim.
    Nokia 'nın kendi güncellemesimi oluyor?
    Birde s60 yazıyor bende s60v5 'e nasıl güncelleyeceğim? (Wi-Fi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 3 Eylül 2011; 10:54:20 >

• quote:

quote:

quote:

-Omega Furkan adlı bi' abimiz tarafından modlanmış bir yazılım. En son çıkan performans, görsellik ve arayüz modları ekli. Orijinal yazılımla arasında dağlar var. Cihazın garanti dışı filan olmuyor yükleyince merak etme.
    -Cihazın 5800, 5230, 5530, x6, n97, c6, c5-03, 5228, 5235, 5250 modellerinden biriyse s60v5 sürümüdür zaten :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

-Omega Furkan adlı bi' abimiz tarafından modlanmış bir yazılım. En son çıkan performans, görsellik ve arayüz modları ekli. Orijinal yazılımla arasında dağlar var. Cihazın garanti dışı filan olmuyor yükleyince merak etme.
    -Cihazın 5800, 5230, 5530, x6, n97, c6, c5-03, 5228, 5235, 5250 modellerinden biriyse s60v5 sürümüdür zaten :)

Ben bunu orjinal nasıl güncelleyebilirim?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.