Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreej12

ben tutamıcam kendimi

Ben çoktan bıraktım usta.
  • e250 de de çok üzülmustum böyle
  • nokia 5800 devri kapanmaz, kapanamaz
    nokia 5800 internete girdikçe, çift stereo hoparlör çalıştıkça, çift flashlı auto focuslu carl zein merceğe sahip 3.2 mp kamerası bozulmadıkça ben 5800 kullanırım
    cep telefonunda oyun oynamak benim için çok önemli bir şey değil, bilgisayar, playstation diye bir şey var
    5800 benim ihtiyaçlarımı karşılıyor
    telefon piyasası bir ara kilitlenmişti, hiç bir yenilik yoktu sadece kamerayı iyileştiriyorlardı
    apple iphone ile pazarı resmen baştan yarattı
    ama pazar şimdi tekrar tıkandı
    5800 dan sonra çıkacak telefonlar temelde aynı işi yapacak; dokunmatik, internete girebilien smart phone lar olacak
    ileride daha hassas dokunmatik ekran, daha iyi çözünürlük, daha iyi kameralı daha hızlı işlemcili telefonlar üretilecek,
    5800 dokunmatiği benim için iyi, ekran görüntüsüde iyi, kamerası da iyi, yavaş da değil(telefonu kullanmayı bilirseniz yavaş değil 5800)
    takarım müzik dinlerim, youtube da açılıyor artık
    android 'li telefonlar da sonuçta takla atmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas
    nokia 5800 internete girdikçe, çift stereo hoparlör çalıştıkça, çift flashlı auto focuslu carl zein merceğe sahip 3.2 mp kamerası bozulmadıkça ben 5800 kullanırım
    ...

Aynen. Sürekli model yenilemekle bir yere varılmıyor. İşimi halledebildiğim sürece, sağlam olduğu sürece değiştirmeye gerek yok. Uygulamaları da, oyunları da yeterli geliyor. Kullanmayacağım özelliklere yok yere para verip durdum kaç zamandır..

Ne dolmuşum be, isyan ettim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas
    nokia 5800 devri kapanmaz, kapanamaz
    cep telefonunda oyun oynamak benim için çok önemli bir şey değil, bilgisayar, playstation diye bir şey var
    5800 benim ihtiyaçlarımı karşılıyor
    telefon piyasası bir ara kilitlenmişti, hiç bir yenilik yoktu sadece kamerayı iyileştiriyorlardı
    apple iphone ile pazarı resmen baştan yarattı
    ama pazar şimdi tekrar tıkandı
    5800 dan sonra çıkacak telefonlar temelde aynı işi yapacak; dokunmatik, internete girebilien smart phone lar olacak
    ileride daha hassas dokunmatik ekran, daha iyi çözünürlük, daha iyi kameralı daha hızlı işlemcili telefonlar üretilecek,
    5800 dokunmatiği benim için iyi, ekran görüntüsüde iyi, kamerası da iyi, yavaş da değil(telefonu kullanmayı bilirseniz yavaş değil 5800)
    takarım müzik dinlerim, youtube da açılıyor artık
    android 'li telefonlar da sonuçta takla atmıyor

edit : carl zeiss

• Doğru, 5800 devri kapanmaz. İnsanların ihtiyaçlarını karşıladıkça kullanılır. Ama benim için 5230 devri çoktan bitti. Bazen deli ediyor.
  • harbiden 5230 çok baydı artık wifi olsaymş çeşke ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

harbiden 5230 çok baydı artık wifi olsaymş çeşke ...

İşte sen wifi istiyosun. Ben hız, dokunmatik hassasiyeti, daha iyi kamera, daha kaliteli oyun, uygulama vs. Herkesin ihtiyaçları farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 18 Haziran 2011; 14:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

İşte sen wifi istiyosun. Ben hız, dokunmatik hassasiyeti, daha iyi kamera, daha kaliteli oyun, uygulama vs. Herkesin ihtiyaçları farklı.

galiba 9800 alacagım ben bb çok hoşuma gidiyor
    yada iphone 3gs yada 4g kararsızım peder beyden izin çıktı gibi . 5230 duracak satmam sanırım
  • quote:

quote:

quote:

yada iphone 3gs yada 4g kararsızım peder beyden izin çıktı gibi . 5230 duracak satmam sanırım

Hayırlısı olsun bakalım.

• Arkadaşlar süpersiniz, program gerçektende çok güzel işler çıkartıyor, bir kez daha teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim hepinize...

Saygılarımla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun bakalım.

saolasn naptn senn telefon ne oldu şimdi

• Serviste yatıyor büyük ihtimal.
  • quote:

Serviste yatıyor büyük ihtimal.

ovi mağazada Rainbow sound waves diye bir tema var onu ücretsizini bulabilirmisin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Serviste yatıyor büyük ihtimal.

ovi mağazada Rainbow sound waves diye bir tema var onu ücretsizini bulabilirmisin hocam?

Tema sitelerinin içinde kayboldum ama bulamadım malesef.
    Zedge.net'i öneririm tema sitesi olarak. Her zevke göre tema mevcut. Belki aradığın temaya benzer bi' şey bulursun.

• iyi günler herkese... Arkadaşlar telefonum C5 - 03 ama bildiğiniz gibi S60 V5 var... Normalde menüde "sosyal paylaşım ağları" diye bir klasör vardı... Ancak hard format attım telefona ve baktım ki o klasörün içindeki facebook youtube tvitter vb. uygulamalar vardı onlar gitmiş... (Facebook harikaydı ve bu başlıktakiyle aynıydı...) Şimdi o klasöre girince <veri yok> diyor... Bu başıltaki Facebook'u yüklüyorum yüklendi diyor ama uygulamalarda gözükmüyor...
    (uygulama yöneticisinde de yüklendi olarak gözüküyor..) (Facebook Installer Adıyla...) Ben bu facebook'u nasıl yüklerim... Başka yerden de indirdim olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 21 Haziran 2011; 14:38:28 >

• çok güzel bir başlık tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

iyi günler herkese... Arkadaşlar telefonum C5 - 03 ama bildiğiniz gibi S60 V5 var... Normalde menüde "sosyal paylaşım ağları" diye bir klasör vardı... Ancak hard format attım telefona ve baktım ki o klasörün içindeki facebook youtube tvitter vb. uygulamalar vardı onlar gitmiş... (Facebook harikaydı ve bu başlıktakiyle aynıydı...) Şimdi o klasöre girince <veri yok> diyor... Bu başıltaki Facebook'u yüklüyorum yüklendi diyor ama uygulamalarda gözükmüyor...
    (uygulama yöneticisinde de yüklendi olarak gözüküyor..) (Facebook Installer Adıyla...) Ben bu facebook'u nasıl yüklerim... Başka yerden de indirdim olmadı...

Tekrar hard format atıp yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa bilemicem.

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy123

çok güzel bir başlık tebrikler

Eyvallah, sağol.

• quote:

quote:

iyi günler herkese... Arkadaşlar telefonum C5 - 03 ama bildiğiniz gibi S60 V5 var... Normalde menüde "sosyal paylaşım ağları" diye bir klasör vardı... Ancak hard format attım telefona ve baktım ki o klasörün içindeki facebook youtube tvitter vb. uygulamalar vardı onlar gitmiş... (Facebook harikaydı ve bu başlıktakiyle aynıydı...) Şimdi o klasöre girince <veri yok> diyor... Bu başıltaki Facebook'u yüklüyorum yüklendi diyor ama uygulamalarda gözükmüyor...

[font="Comic Sans MS"]Tekrar hard format atıp yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa bilemicem.

Haklısın üstad yalnız bir daha hard format atmak yemiyor... Baştan onca ayar yapcam sinirimi bozacak!

• quote:

quote:

quote:

Tekrar hard format atıp yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa bilemicem.

Haklısın üstad yalnız bir daha hard format atmak yemiyor... Baştan onca ayar yapcam sinirimi bozacak!

Bana da yeni cfw yüklemek aynı şekilde oluyor. İstemeyerek yüklüyorum biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Haziran 2011; 12:18:14 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.