Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Hocam Scalado AB Autorama s60v5 Panoramic Fotoğraf çekme Programı full değil Nokia X6'ma kuramadım.Sertifika hatası verdi.Telefonum hackli değil.Bunun imzalı sürümü varmı acaba?

Hayır malesef yok.
    Ben CFW kullandığım için serfitika hatası vermedi heralde.
    Serfitika almak istiyorsanız :
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-sisteme-gore-opda-net-cn-adresinden-sertifika-alma-anlatimi-by-reis-i-eagles-t625.html

Sertifika almanın bize bi zararı olur mu ? IMEI numarasını falan yazınca içime bi kuşku düştü :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:16:8 >
  • @Silenzio . Kardeş sertifika hatası ile ilgili site dışında bilgisayarda yapabiliyorsun. İstersen şu konuya bir bak ;

http://forum.donanimhaber.com/m_48383157/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48634059
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerchik

oncelikle bu başlığı açana çok teşekkurler..dun sony ericson vivaz aldım..bi kaç program isteğinde bulunmak istiyorum..(antivirus,winrar,msn vb) yardımcı olursanız çok sevinirimm..yukledım bugun tum gün boyu ya sertifika hatası veriyo,ya başka bi hata bir türlü kurulmadı programlar..nerde hata yapıyorum acaba_??şimdiden herkese çok teşekkürler..

MarQue hocamın verdiği cevap. Sertifika alman gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

Benim telefonun kulaklık sesiyle ilgili bi sorunum var..Telefonu aldığımda kulaklığın sesi azdı..Kulaklığın markası Sony,kulakiçi.Kulaklıkta bir sorun yok PC'de MP3'te falan kullandım..Telefonu hacklemeyi denedim fakat bi sorundan dolayı tekrar forumdan orjinal yazılımını bulup kurdum..Fakat kulaklıktan gelen ses iyice azaldı.Nedir bunun çözümü birtek bendemi var bu sorun ?

Birde bazı programları kurarken sertifika hatası veriyor..Hacklemekten başka bi çözümü varmıdır ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şmdiden teşekkürler..

Kulaklık jack'ını tam oturttuğundan emin ol. Başka bi' şey diyemicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: omerchik

oncelikle bu başlığı açana çok teşekkurler..dun sony ericson vivaz aldım..bi kaç program isteğinde bulunmak istiyorum..(antivirus,winrar,msn vb) yardımcı olursanız çok sevinirimm..yukledım bugun tum gün boyu ya sertifika hatası veriyo,ya başka bi hata bir türlü kurulmadı programlar..nerde hata yapıyorum acaba_??şimdiden herkese çok teşekkürler..

MarQue hocamın verdiği cevap. Sertifika alman gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

Benim telefonun kulaklık sesiyle ilgili bi sorunum var..Telefonu aldığımda kulaklığın sesi azdı..Kulaklığın markası Sony,kulakiçi.Kulaklıkta bir sorun yok PC'de MP3'te falan kullandım..Telefonu hacklemeyi denedim fakat bi sorundan dolayı tekrar forumdan orjinal yazılımını bulup kurdum..Fakat kulaklıktan gelen ses iyice azaldı.Nedir bunun çözümü birtek bendemi var bu sorun ?

Birde bazı programları kurarken sertifika hatası veriyor..Hacklemekten başka bi çözümü varmıdır ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şmdiden teşekkürler..

Kulaklık jack'ını tam oturttuğundan emin ol. Başka bi' şey diyemicem.

Hocam okadarda değil ya :)

quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

@Silenzio . Kardeş sertifika hatası ile ilgili site dışında bilgisayarda yapabiliyorsun. İstersen şu konuya bir bak ;

http://forum.donanimhaber.com/m_48383157/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48634059

Teşekkürler..Konuya bi göz atayım
    Hocam bu arada Çanakkaleli misin ?

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

@SiLenzi0 kullandığın telefonun modeli 5230/5235 ya da 5800 ise, bu modeller için hacklenmiş yazılımlar mevcut.
    Bu yazılımlardan birini telefonuna flaşlarsan uygulamaları sertifikalama/imzalama derdin kalmaz.

Son olarak IME verip sertifika almayan kalmadı sayılır. Riskini bilemiyorum ama henüz bir problem yaşayanla karşılaşmadım.

faruk_17 arkadaş bi yöntem söylemiş oda olmazsa hacklemekten başka çare kalmıyor sanırım

• @SiLenzi0 kardeş benim yöntemle istediğin bütün tema,program,oyun hepsini sertifikalayıp rahatlıkla yükleyebilirsin...

Olmazsa bana pm at. Sertifikalayıp vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

@SiLenzi0 kardeş benim yöntemle istediğin bütün tema,program,oyun hepsini sertifikalayıp rahatlıkla yükleyebilirsin...

Olmazsa bana pm at. Sertifikalayıp vereyim.

Kardeş teli hackledim fakat hala sertifika hatası veriyor..Senin dediğin yöntemlede sertifikalayamadım..Ama widgetizer kurucaktım oda hackledikten sonra kurulu olarak geldi
  • N.O.V.A

Near Orbit Vanguard Alliance

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

On numara aksiyon oyunu beyler. Öneririm.

==Download==

• eyvallah kanka en kısa zamanda kuracagım
  • Hayrını gör.

• bende bu oyunu aramıştım ama bulamamıştım çok saol dostum
  • benim pc bozldu kanka biraz uzağım bu ara buralardan cp yede söylersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

benim pc bozldu kanka biraz uzağım bu ara buralardan cp yede söylersen sevinirim

Tamamdır. Geçmiş olsun kardeşim.
  • eyvallah kardeşim pc toplayana kadar beklicez artık bedirhan bi tane kasa buldum shibindende ankaradan adamın adresini bulsam gidip alacagım kardeşim tabi sen al dersen 32 lira sanırım pc bozulduğu için bida bulmam lazım kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

eyvallah kardeşim pc toplayana kadar beklicez artık bedirhan bi tane kasa buldum shibindende ankaradan adamın adresini bulsam gidip alacagım kardeşim tabi sen al dersen 32 lira sanırım pc bozulduğu için bida bulmam lazım kusura bakma

Önemli değil. PM'den görüşürüz.
  • Tower Bloxx NY

Herkes bilir. Binalara kat çıkarak şehir kuruyorsunuz. Can sıkıntısı için birebir.

==Download==

• SkyForce Reloaded

Keyifli bir uçak oyunu. Basit belki ama zaman geçirmek için çok güzel. Ben beğendim.

==Download==

• Facebook For s60v5

-En kullanışlı Facebook uygulaması. İngilizce ama ingilizce bilmeseniz bile kullanırsınız yani.
    -C6 Ev ekranına widget olarak eklenebilir. Telefondan fotoğraf yüklemesi yapılabilir.

==Download==

• Yeni uygulama vs. yok diyenler, s60v5'in geldiği son nokta budur. Kabul edelim. Firmaların, geliştiricilerin yaptıkları Symbian^3 ve Android üzerine çoğunlukla. S60v5'in devri bitti malesef. Sevmiştim bu sistemi ama yeterli gelmiyor artık. Ben de Android'e geçicem gibi. O zamana dek bu başlığı gittiği yere kadar götürmeye çalışıcam. Açıkça söyleyeyim, şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefondan bu denli keyif almamıştım. Eleştiriler haklıydı, sorunları vardı belki ama benim de hoşuma giden buydu. Uğraşmak... Gönlüm yine Symbian'a devam etmek ister ama benim cebime göre Symbian^3 yok. Yada var da tercihlerimize uymuyor. Neyse, dediğim gibi bu başlığı son noktasına götürmeye çalışıcam. Ondan sonra güncellenmicek.

Özet: Forumda duygusal dakikalar!

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.