Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün Yeni uygulama vs. yok diyenler, s60v5'in geldiği son nokta budur. Kabul edelim. Firmaların, geliştiricilerin yaptıkları Symbian^3 ve Android üzerine çoğunlukla. S60v5'in devri bitti malesef. Sevmiştim bu sistemi ama yeterli gelmiyor artık. Ben de Android'e geçicem gibi. O zamana dek bu başlığı gittiği yere kadar götürmeye çalışıcam. Açıkça söyleyeyim, şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefondan bu denli keyif almamıştım. Eleştiriler haklıydı, sorunları vardı belki ama benim de hoşuma giden buydu. Uğraşmak... Gönlüm yine Symbian'a devam etmek ister ama benim cebime göre Symbian^3 yok. Yada var da tercihlerimize uymuyor. Neyse, dediğim gibi bu başlığı son noktasına götürmeye çalışıcam. Ondan sonra güncellenmicek.
Özet: Forumda duygusal dakikalar!
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
Allah iyiliğini versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Allah iyiliğini versin.
Konu harika olmuş... Hazırlayanlara bin teşekkür! Yalnız buradaki uygulamalar imzalı mı?
quote:
Yeni uygulama vs. yok diyenler, s60v5'in geldiği son nokta budur. Kabul edelim. Firmaların, geliştiricilerin yaptıkları Symbian^3 ve Android üzerine çoğunlukla. S60v5'in devri bitti malesef. Sevmiştim bu sistemi ama yeterli gelmiyor artık. Ben de Android'e geçicem gibi. O zamana dek bu başlığı gittiği yere kadar götürmeye çalışıcam. Açıkça söyleyeyim, şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefondan bu denli keyif almamıştım. Eleştiriler haklıydı, sorunları vardı belki ama benim de hoşuma giden buydu. Uğraşmak... Gönlüm yine Symbian'a devam etmek ister ama benim cebime göre Symbian^3 yok. Yada var da tercihlerimize uymuyor. Neyse, dediğim gibi bu başlığı son noktasına götürmeye çalışıcam. Ondan sonra güncellenmicek.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
Konu harika olmuş... Hazırlayanlara bin teşekkür! Yalnız buradaki uygulamalar imzalı mı?
UP!!!
quote:
%40 imzalı diyelim.
beyler bende bunaldım bu telefondan satacagım artık yada evde duracak yeni telefon alacagım
quote:
beyler bende bunaldım bu telefondan satacagım artık yada evde duracak yeni telefon alacagım
Ben de kardeşime veririm. Belki de satarım. Belli olmaz. Cihaz arayışındayım şuan.
quote:
quote:
Ben de kardeşime veririm. Belki de satarım. Belli olmaz. Cihaz arayışındayım şuan.
bende arıyorum kanka şu pcyi bi toplayaym sıra onada gelecek
quote:
quote:
%40 imzalı diyelim.
Buna da şükür... Sağol usta...
Mesajım bulunsun faydalı konu
quote:
Yeni uygulama vs. yok diyenler, s60v5'in geldiği son nokta budur. Kabul edelim. Firmaların, geliştiricilerin yaptıkları Symbian^3 ve Android üzerine çoğunlukla. S60v5'in devri bitti malesef. Sevmiştim bu sistemi ama yeterli gelmiyor artık. Ben de Android'e geçicem gibi. O zamana dek bu başlığı gittiği yere kadar götürmeye çalışıcam. Açıkça söyleyeyim, şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefondan bu denli keyif almamıştım. Eleştiriler haklıydı, sorunları vardı belki ama benim de hoşuma giden buydu. Uğraşmak... Gönlüm yine Symbian'a devam etmek ister ama benim cebime göre Symbian^3 yok. Yada var da tercihlerimize uymuyor. Neyse, dediğim gibi bu başlığı son noktasına götürmeye çalışıcam. Ondan sonra güncellenmicek.
Çoğu 5800 kullanıcısını hislerine tercüman olmuşsun hocam. Güzel yazı.
kabul etmeliyizki telefonlarımızın devri kapanıyor yavaş yavaş...
Arkadaşlar çok yeni bir N97 mini kullanıcısıyım. Temeları ve oyunları, telefonda nereye yüklemem gerekli acaba bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: James_Sunderland
Arkadaşlar çok yeni bir N97 mini kullanıcısıyım. Temeları ve oyunları, telefonda nereye yüklemem gerekli acaba bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Telefonu depolama modunda bağlayıp, hafıza kartına atın. Sonra telefondan dosya yöneticisine girip uygulamaları bulun. N97'nin dahili hafızası yüksek olduğu için, telefon hafızasına kurabilirsiniz.
Şu mevzuya gelince, aynı duyguları paylaşıyoruz. Söyleyecek söz yok pek. Eğer 5800 kullanıyor olsaydım, çok küçük bi' ihtimal yeni cihaz almazdım belki. Ama dediğim gibi, yeterli gelmiyor artık.
@Şehr-i Hüzün
Çok teşekkür ederim. Müsadenizle son bir soru sormak istiyorum. Telefon için uygun bir video convertor programı arıyorum, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Ve hangi ayarlarla.
Tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim...
format factory kullan hocam telefonu seçersin ayara felan gerek kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: James_Sunderland
@Şehr-i Hüzün
Çok teşekkür ederim. Müsadenizle son bir soru sormak istiyorum. Telefon için uygun bir video convertor programı arıyorum, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Ve hangi ayarlarla.
Tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim...
Rica ederim. Arkadaşın dediği gibi FormatFactory'den cihaz olarak 5800 veya n97'yi seçerseniz, en uygun kalitede izlersiniz.