Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

quote:

iyi günler herkese... Arkadaşlar telefonum C5 - 03 ama bildiğiniz gibi S60 V5 var... Normalde menüde "sosyal paylaşım ağları" diye bir klasör vardı... Ancak hard format attım telefona ve baktım ki o klasörün içindeki facebook youtube tvitter vb. uygulamalar vardı onlar gitmiş... (Facebook harikaydı ve bu başlıktakiyle aynıydı...) Şimdi o klasöre girince <veri yok> diyor... Bu başıltaki Facebook'u yüklüyorum yüklendi diyor ama uygulamalarda gözükmüyor...
    (uygulama yöneticisinde de yüklendi olarak gözüküyor..) (Facebook Installer Adıyla...) Ben bu facebook'u nasıl yüklerim... Başka yerden de indirdim olmadı...

Tekrar hard format atıp yüklemeyi deneyin. Yine olmazsa bilemicem.

Haklısın üstad yalnız bir daha hard format atmak yemiyor... Baştan onca ayar yapcam sinirimi bozacak!

Bana da yeni cfw yüklemek aynı şekilde oluyor. İstemeyerek yüklüyorum biraz.

• yaa arkadaşlar 1. sayfadaki şu uçak oyunu var ya skyforce mu ne yüklemey çalışıyorum sertifika geçersiz diye uyarı veriyor. fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz
    yaa arkadaşlar 1. sayfadaki şu uçak oyunu var ya skyforce mu ne yüklemey çalışıyorum sertifika geçersiz diye uyarı veriyor. fikri olan var mı?

imzalanmamış... sertifika alıp imzalayn
  • quote:

quote:

yaa arkadaşlar 1. sayfadaki şu uçak oyunu var ya skyforce mu ne yüklemey çalışıyorum sertifika geçersiz diye uyarı veriyor. fikri olan var mı?

imzalanmamış... sertifika alıp imzalayn

Yada direk cfw yükleyin.
  • cahilliğime verin de sertifika almak nasıl oluyor alıp da imzalamak nasıl oluyor :)))))
  • quote:

cahilliğime verin de sertifika almak nasıl oluyor alıp da imzalamak nasıl oluyor :)))))

Bence direk bunu yükleyin gitsin. Her uygulamayla tek tek uğraşmaya değmez.

http://goo.gl/Vbd0w
  • anlaşıldı bu iş hack lemeden olmayacak diyorsunuz yani... ama ben inatla hacklemeyecem orjinal şekliyle kullanmak istiyorum. ne yapalım oyundan olduk desenize :)
  • quote:

anlaşıldı bu iş hack lemeden olmayacak diyorsunuz yani... ama ben inatla hacklemeyecem orjinal şekliyle kullanmak istiyorum. ne yapalım oyundan olduk desenize :)

Siz bilirsiniz.
  • güncel bişeyler yokmu...
  • Önerebileceğiniz en iyi twitter programı hangisidir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

güncel bişeyler yokmu...

Ne gibi? Paylaşmadık ne bıraktık ki? Paylaşmadıklarım da kalitesiz şeylerdir emin olun. Bulduğum her şeyi paylaşmıyorum ben. Eğer başarılı bulursam ekliyorum buraya.

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Önerebileceğiniz en iyi twitter programı hangisidir arkadaşlar?

Twitter For s60v3 & s60v5

==Download==

• yooo paylaşılmamış diye değil ne bileyim yeni bişeyler vardır biz görmemişizdir diye yazdım...
  • quote:

yooo paylaşılmamış diye değil ne bileyim yeni bişeyler vardır biz görmemişizdir diye yazdım...

Yoğun bi' iş temposu içindeyim. Forumda aktif de değilim. Zaman bulduğumda etrafa bi' göz atıp ilgilenicem konuyla.

Saygılar.
  • quote:

quote:

güncel bişeyler yokmu...

Ne gibi? Paylaşmadık ne bıraktık ki? Paylaşmadıklarım da kalitesiz şeylerdir emin olun. Bulduğum her şeyi paylaşmıyorum ben. Eğer başarılı bulursam ekliyorum buraya.

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Önerebileceğiniz en iyi twitter programı hangisidir arkadaşlar?

Twitter For s60v3 & s60v5

==Download==

PayLaştıkLarımda kaLitesiz ŞeyLerdir emin oLun ne demek :))) KaLiteLi mükemmeL her yerde buLamıyacağınız diye adLandır:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

quote:

güncel bişeyler yokmu...

PayLaştıkLarımda kaLitesiz ŞeyLerdir emin oLun ne demek :))) KaLiteLi mükemmeL her yerde buLamıyacağınız diye adLandır:)))

''Paylaşmadıklarım...'' dedim dikkat ederseniz. Yoksa kim ''Benim ayranım ekşi.'' der ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 2 Temmuz 2011; 23:59:42 >

• mesajım bulunsun

paylaşımlar için teşekkürler
  • Günceldir. Bi' kaç düzenleme yaptım.
  • Green Farm S60v5 (640x360)

Farmwille tarzı bir oyun. S60v5 için en başarılı olanı.

==Download==

İlk mesaja eklendi. SSS kısmında düzenlemeler yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 18 Temmuz 2011; 10:26:53 >

• nokia artık şu işletim sistemini değiştirse iyi olcak yoksa gemi batıyor haberı ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

nokia artık şu işletim sistemini değiştirse iyi olcak yoksa gemi batıyor haberı ola

Yanlış yere yazdınız sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.