Şimdi Ara

s65 video uzatma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s65 te video süresini uzatmak için ayarlar varmış bilen arkadaşlar paylaşırsa çok sewinirim ....ii günler

• quote:

Orjinalden alıntı: JoSShuA

s65 te video süresini uzatmak için ayarlar varmış bilen arkadaşlar paylaşırsa çok sewinirim ....ii günler

hangi versiyonda oluyor,hatırlamıyorum ama belki sendeki o işlemin olduğu versiyondur..ben yine anlatayım..denemende fayda var;
    kamerayı açıp>videoya gel,ayarlardan süreyi mms uyumlu yap,sonra; menü>mesajlar>ayarlar>mms ayarları..en altta bikaç süre var..o 30da falan oluyor..onları 000 yap,yanındakini de lmt yapman gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam...eğer sendeki o uygun versiyonda 000 oluyor,video süresi uzuyor,değilse 30 oluyor en az
  • o 030 olanları 000 yapamıorum arkadaşım tekrar kendisi 030 oluyor 000 da sabitliyemiorum...yada ben beceremiyorum...teşekkürler ilgin için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoSShuA

o 030 olanları 000 yapamıorum arkadaşım tekrar kendisi 030 oluyor 000 da sabitliyemiorum...yada ben beceremiyorum...teşekkürler ilgin için..

rica ederim.O 000 olmamasının nedeni senle alakalı değil,telefonun versiyonu ile alakalı..bildiğim kadarı ile eski versiyonlarda yapılıyordu..sendeki yeni versiyon ve bu yok..
    Eski versiyonu yükletebileceğini pek sanmıyorum..tabi bulabilirsen yükletirsin..30dklık iş..

Ama yükletemezsen böyle kullanacaksın..
  • neyse artık bakacağız bi çaresine bulursam yüklerim ...saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.