Şimdi Ara

S7 edge donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sabah uyandığımda telefonumun belleği çok dolduğunu fark ettim hemen gereksiz uygulama oyunları topluca seçerek kaldırmaya kalktım fotoğraftakine benzer bir olay oldu ve kapanıp açıldı açılınca yine aynı sorun oldu bu sefer güvenli modta açıp uygulamaları tek tek sildim yine aynısını yaptı böyle yapıyor ekran kapalı şekilde bekleyince düzeliyor ama hiçbir oyuna giremiyorum benim düşüncem android sistemi yüzünden sizin fikirleriniz almak istiyorum ve bu tarz sorunu olanın bilgilenmesini istiyorum internette bulamadım çünkü
    S7 edge donma sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefona bu aralar fiziksel bir zarar geldi mi hiç?

samsungun yazılımı berbat o da sapıtmış olabilir son sürüme güncellemeyi yoksa telefonu sıfırlamayı o da olmadı yeni rom kurmayı dene

ama bence sanki donanımsal bir sorun var düşürmüş sıcakta unutmuş vs o tarz bir şey olabilir misin?
  • Bu zamana kadar telefonu korudum spigen kılıf ile kullanıyorum dediklerinizin hiçbiri olmadı darbede almadı ama garip olan şey recovery mode ta olmuyor şuanlık problem düzeldi geliştirici seçenekleri açıkmış kapattım bi problem yok saçma geldi bana geliştirici seçeneklerinden birşey ellememiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J7 prime dokunmatik sorunu?
    8 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.