Bildirim
S7 Edge Kişilere Renk Atayamama Sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung s6 edge telefonum var benimde aynı...ilk zamanlar kullandığım iki uygulama samsung ile anlaşmalı yazılımı yapan kişi ile olan sözleşmelerinin bitmesi gereğince uygulama otomatik olarak kaldırılmıştı şimdi de bu bahsettiğin olay günlerdir hatta aylardır samsung a mesaj da atmama rağmen hala bir dönüş yapılmadı destek hattıda dahil. En son nougat sürümünde böyle çalışıyor cevabı aldım ne iş yaptığını bilmeyen teknik ekipden...
Galaxy edge yi edge yapan özelliğin kaldırılması marka imajını neredeyse bitirdi bende... Edge kişileri uygulamasının sürümünü 3.parti yazılımlarla da değiştirmeye çalıştım fakat bi sonuç alamadım. Garantinin bitmesine 5 ay kaldı servise verip bataryasını değiştirdikten sonra gelir gelmez s6 nın android 5.1.1 sürümlü orjinal yurtdışı rootunu indircem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım sorunu çözmenize yardımcı olur ben çoktan alıştım keşke dediğiniz gibi edge serisini edge yapan özellik kaldırılmasaydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X