Şimdi Ara

S7 Edge vs Note 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni en az 3 yıl götürecek bir telefon bakıyorum bu ikisi arasında kaldım ikisinin de bir sürü eksisi artısı var note 5 e güncellemeyi önümüzdeki sene kesecekler diyorlar o yüzden daha kısa ömürlü olacak gibi ama s-pen, performans farkları s7 nin daha güncel olması, suya toza dayanıklılığı ve tabiki fiyat gibi bir sürü faktör var fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Note 5 kullanıyorum, ama 3 sene daha kullanıcak olsam s7 edge seçerdim heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında iphone 4 almıştım o zamandan beri kullanıyorum o yüzden sanki ikisi de 3 sene götürür gibi geliyor ama emin değilim.Şeyi soracaktım kalemi ne sıklıkla kullanıyorsunuz acaba?S-pen ile sanki daha çok bilgisayara benzeyen bi telefon olur diye düşünüyorum ama kalem 2-3 gün heves edip sonra bırakılan bir şey mi oluyor genelde?
  • GecenGunYineParisteyim G kullanıcısına yanıt
    ben s note ile günlük notlar alıyorum, gün içinde yanımda sürekli kalem kağıt olmuyor onun yerine üretim ile ilgili verilerin çoğunu telefona kaydediyorum ordan bilgisayara aktarıyorum.

yoğun şekilde kullanıyorum aslında, ama iş dışında günlük hayatta kalemi çok nadir kullandım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de note 5 kullancısıyım ve s-pen i sık kullanan biriyim ama bazı kullanıcılar kullanmıyor. Kalem kullanmayacaksan s7 edge tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik 1 senedir note 4 kullaniyorum.

Kalem işinize yarayacaksa kesinlikle note 5 alin,ben mesela aktif olarak kullaniyorum note 4 te.İnternette gezinirken islevsel oluyo baya

• S7 Edge almak çok daha mantıklı bir seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıl gibi bir süreyi hedefliyorsan S7 yada S7 Edge almalısın.
  • Note 3 kullanicisiyim seninle aynı şeyleri düşünerek note 5 almak istedim telefon eski gibime geldi 3 sene zor goturur, note 7 malum tr ye gelip gelmeyecegi belli değil note 8 baya pahalı olacaklar diyorlar

s7 edge baktım telefon 2-3 defa düşse ekran dayanmaz gibi duruyor temper cam ekran koruyucular ekran egimli oldugu icin uyumlu olmuyormus, günlük hayatta hepimiz telefonu ayda 1 defa dusuruyoruzdur bu yüzden s7 edge de beni 3 sene götürmez

Bende arada kaldim

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Bugün fiyat soruyodum telefonculara o ekran koruyucuların uymama olayını sordum açıkçası çok da anlamadım ama evet doğru kırılmaz cam dedikleri kalkıyor 1 ay sonra ama biz ön arka tam kaplama yapıyoruz bilmemne sıkıntı çıkmaz vs. dedi baya gereksiz teknik konuştu heralde anlamıyım diye.Belki de salladı kafadan ordan alayım diye ama anladığım kadarıyla uyumlu olanları da varmış.Hala araştırıyorum ben de bi sonuca varamadım.Normal s7 de bi seçenek değil benim için büyük ekran istiyorum kesinlikle.Size büyük ekran lazım değilse s7 düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GecenGunYineParisteyim

Bugün fiyat soruyodum telefonculara o ekran koruyucuların uymama olayını sordum açıkçası çok da anlamadım ama evet doğru kırılmaz cam dedikleri kalkıyor 1 ay sonra ama biz ön arka tam kaplama yapıyoruz bilmemne sıkıntı çıkmaz vs. dedi baya gereksiz teknik konuştu heralde anlamıyım diye.Belki de salladı kafadan ordan alayım diye ama anladığım kadarıyla uyumlu olanları da varmış.Hala araştırıyorum ben de bi sonuca varamadım.Normal s7 de bi seçenek değil benim için büyük ekran istiyorum kesinlikle.Size büyük ekran lazım değilse s7 düşünebilirsiniz.

Hocam Note 3 ten alıştım büyük ekrana küçük ekranlar hoşuma gitmiyor artik

biraz s8 i bekleyebilirim fiyati gitgide düşüyor onunda ekranı büyük

p10 plus i arastiriyorum,

yada xiaomi note 3 çıkacak o da uygun fiyatlı iyi özelliklerle gelecek deniliyor belki alternatif olarak göz önünde bulundurulabilir

• S8 alabiliyorsanız alın bence. Plus modeline gerek yok gereksiz büyük ve tek el kullanım için zor.
    Kalem ihtiyacınız yoksa bence Note modeline de gerek yok. Büyüklük açısından tercih edilebilir derdim normalde note serisi için ama s8 o kasa ile zaten daha büyük ekrana daha ufak bir alanda yer vermiş. Ama ithalat garanti düşünürseniz mi6 veya one plus 5 bile daha tercih edilesi geliyor bana göre.
    S7 Edge vs Note 5

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.