Şimdi Ara

s700 ile ilgili Kapak Sorunu ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s700ü geçen sne aldım baherda çokta memnunun baya uzun zmanda kullanadabilirim yain telefon özellik oalrak hiç bir sorunum yok kamerası ekranı fln ztn mütiş ben ztn dier özellikleini kullanmıyorum neyse bnm sorum şu s700 ün malum kapağı değişmiyor ama arka kapğını nerden bulabilrim o bataryayı çıkarmak içişn yapılmış olan yer bayağı çizldi bide bi düşü kırıldı çok kolay çıkmaya bşaldaı eğer yardımcı olursanız çok sevinirim s700 bence fotorafa önem verenler için bir efan çünük kamerası çok güzel e diyecekseiniz ki 1.3 mp onun kadare güzel dier teller de var var ama onların bu kdar kalitekli ve büyük ekranı yok onun için resim çekmek çok eğlenceli şekli ve karizmasında bahsetmeme bile gerek yok !!! neyse çok uzatım kısaca bu s700i nin arka kapağı satılıyo mu bulabilrmiyim bide ucuz m.stick ve data kablaosu nerede bulabilrim (bluetooh kulanmaktna bıktım da )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dev!L -- 18 Aralık 2005, 21:44:35 >

• abi kimse cvp yazmamış şansızlığa bka yaw !!
  • kullanan az olunca ... ya cidden ben s700 kapağı görmedim ama m.stick data kablosu fln sirkecide veya turkcell kvk gibi büyük ana bayilerde bulabilirsin
  • allah kolaylık versın o telefonla sana dostum umarım bulursn ıllkaı bı yerden cıkar
  • beyler telefondan gayet memnunum niye kolaylık veriyoki allah gayet şaane tel ztn ben kablo ve mstick nerden bulabiliceğimi biliyorum ucuza nerde vardır onun sormuştum arka kapakiçnde heralde serise fln gitcez mecbur
  • ben geçen gün alıcaktım baktım dış kapağı soyuk soyuk böyle...telefoncuya sordum nerden bulabilirim dış kasasını diye...ancak sonyericcsson bayisine gidiceksin demişti bana...bi sor istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: patesi

ben geçen gün alıcaktım baktım dış kapağı soyuk soyuk böyle...telefoncuya sordum nerden bulabilirim dış kasasını diye...ancak sonyericcsson bayisine gidiceksin demişti bana...bi sor istersen...

eywallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

quote:

Orjinalden alıntı: patesi

ben geçen gün alıcaktım baktım dış kapağı soyuk soyuk böyle...telefoncuya sordum nerden bulabilirim dış kasasını diye...ancak sonyericcsson bayisine gidiceksin demişti bana...bi sor istersen...

eywallah

zaten nolursa olsun orjinal yerlerden yap.. yoksa telefonun garantisi kullanım dışı kalıyor..
  • aynı sorunu bn de yaşadım bn de kullanıodum temmuzda almıştım sonra satttım w800i aldım o kapak olayı çok gızık hiç bi yerde bulamadım...
  • ankaradaysan maltepede cok! almanyadaysanda en kücük telefoncuda bile var!
  • maltepedekiler yan sanayii dostum
  • Beyler kapak işini hallettim Kadıköy Genpa TEknik Servisinde pil kapağını tek başjnda ladım fiyatı 11 ytl

ben almadım am fiyatlarını sordum komple kasa alırsan 60 ytl tuştakımlarını da yenilersen 15 ytl de onlara alıyolor yani 75 ytl gibi uçuk bir fiyata telefon pırıl pırıl oluyor ve s700i yi aldıınız o ilk günkü mutluluğu yaşıyorsunuz

• bn de zamnında kullanırken çok aradım o arka kapağı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.