Şimdi Ara

s75-k550i karsilastirmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sifir buldum alicam s75 ama aklimda k550i de var kullananlardan yorumlar bekliyorum s75 hakkinda.telefon saglammi benim gibi saga sola carpan bi tipe uygunmu.sorun yasayanlar neler yasadi.??uzun sure kullanabilirmiyim sizce?? falan filan yorumlar bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestyp -- 17 Nisan 2007; 22:39:09 >

• kaca buldun sıfırını ?
  • 290-310 ytl arasi.bir cok yerde buldum aslinda.fiyat bu arada degisiyo işte.

bu arada teknosada teshide var alan oldumu urdan merak ediyorum teshirdeki ne kadar guvenilir olur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majestyp -- 18 Nisan 2007; 11:42:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: majestyp

beyler sifir buldum alicam s75 ama aklimda k550i de var kullananlardan yorumlar bekliyorum s75 hakkinda.telefon saglammi benim gibi saga sola carpan bi tipe uygunmu.sorun yasayanlar neler yasadi.??uzun sure kullanabilirmiyim sizce?? falan filan yorumlar bekliyorum.

Ben kullaniyorum arkadasim, super bir tel.. hele 290 ytl ye bulduysan kacirma, hemen kos git al derim:) telefon kelimenin tam anlamiyla tas gibi..hem iscilik, malzeme kalitesi cok iyi, hem kasa ve tus takimi saglam, dayanikli, hem de fiyatina gore saymakla bitmeyecek kadar ozellik var telde..siddetle tavsiye ediyorum, kesinlikle pisman olmazsin..ben 1 yildir kullaniyorum, ne tus takiminda bozulma, boya dokulmesi, ne de kasada deformasyon, cizik, catlama var..ustelik teli en az 10-15 defa sert bir sekilde yere dusurdum..hatta birkac kez beton zemine dusurdum, 1.5 mt mesafeden, kapak, tel, batarya ayri ayri yerlere dagildi..ben gitti tel dedim, ama elime alip baktigimda hala calisiyordu, sapa saglamdi..yani bu konuda icin rahat olsun, arkana bakmadan en az 2 sene rahat kullanirsin..tabi abartip telle top oynamaya, duvardan sektirmeye, uzerinde tepinmeye kalkarsan o zaman garanti veremem:) sorun pek yok, sadece bazi yazilimsal hatalar, cok seyrek kilitlenmeler soz konusu..onlari da en son yazilimi yukleterek giderebilirsin.. K550i ye gelince.. ben bu teli kullanmadim..ama yeni nesil bir tel oldugu icin cogu yonden (ekran, ses, foto, kamera, menu hizi, batarya omru, bluetooth ver. ve hizi, java perf. vs.) S75 ten ustundur..ayrica daha ufak, ince ve hafif bir tel..ancak genel dizayn ve tus takimi bakimindan S75 bana gore daha s1k, zarif ve kullanisli..K550i nin satis fiyati 520 ytl civarinda..yani aralarinda yaklasik 220 ytl fark var..bence foto ve ses kalitesi, radyo cok onemli degilse S75 alman daha iyi bir karar olur..yine de secim senin tabi..

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: majestyp

beyler sifir buldum alicam s75 ama aklimda k550i de var kullananlardan yorumlar bekliyorum s75 hakkinda.telefon saglammi benim gibi saga sola carpan bi tipe uygunmu.sorun yasayanlar neler yasadi.??uzun sure kullanabilirmiyim sizce?? falan filan yorumlar bekliyorum.

Ben kullaniyorum arkadasim, super bir tel.. hele 290 ytl ye bulduysan kacirma, hemen kos git al derim:) telefon kelimenin tam anlamiyla tas gibi..hem iscilik, malzeme kalitesi cok iyi, hem kasa ve tus takimi saglam, dayanikli, hem de fiyatina gore saymakla bitmeyecek kadar ozellik var telde..siddetle tavsiye ediyorum, kesinlikle pisman olmazsin..ben 1 yildir kullaniyorum, ne tus takiminda bozulma, boya dokulmesi, ne de kasada deformasyon, cizik, catlama var..ustelik teli en az 10-15 defa sert bir sekilde yere dusurdum..hatta birkac kez beton zemine dusurdum, 1.5 mt mesafeden, kapak, tel, batarya ayri ayri yerlere dagildi..ben gitti tel dedim, ama elime alip baktigimda hala calisiyordu, sapa saglamdi..yani bu konuda icin rahat olsun, arkana bakmadan en az 2 sene rahat kullanirsin..tabi abartip telle top oynamaya, duvardan sektirmeye, uzerinde tepinmeye kalkarsan o zaman garanti veremem:) sorun pek yok, sadece bazi yazilimsal hatalar, cok seyrek kilitlenmeler soz konusu..onlari da en son yazilimi yukleterek giderebilirsin.. K550i ye gelince.. ben bu teli kullanmadim..ama yeni nesil bir tel oldugu icin cogu yonden (ekran, ses, foto, kamera, menu hizi, batarya omru, bluetooth ver. ve hizi, java perf. vs.) S75 ten ustundur..ayrica daha ufak, ince ve hafif bir tel..ancak genel dizayn ve tus takimi bakimindan S75 bana gore daha s1k, zarif ve kullanisli..K550i nin satis fiyati 520 ytl civarinda..yani aralarinda yaklasik 220 ytl fark var..bence foto ve ses kalitesi, radyo cok onemli degilse S75 alman daha iyi bir karar olur..yine de secim senin tabi..

1 yildir kullandim diosun ve sorun cikarmadi bu benim icin yeterli aslinda.kullanan birinin tavsiyesini almakti amacim saol tesekkur ederim sana.k550i yide eledim fiyati yuzunden yarim milyar bi telefona vermek cidden luks benim icin gerekte yok hem.

bu arada siemens kalkti artik tel uretmiyo batti siemens telefonlari yuzunden sakin almayin diyen telefoncular var.nedir bu hikaye bilen varmi cidden daha uretmiyomus siemens.sanirim benq da uretmiyo artik.sanki kacak mal aliyomusum gibi tavir gosteren telefoncular gordum ilginc geldi acikcasi

• rica ederim arkadasim, vazifemiz:) soylenenler kismen dogru, su anda piyasada olan ve yeni girecek modeller disinda, siemens ya da benq-siemens markali tel uretilmeyecek..ama telciler biraz sallamis..cunku sen su anda siemens markali bir teli garantili olarak yasal bir sekilde satin alirsan, 2 sene boyunca garanti ve servis hizmeti vermek zorundalar..bu konuda bir suphen olmasin, cekinmeden siemens S75 i alabilirsin..simdiden hayirli olsun, gule gule kullan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.