Bildirim
S9+ MI Mİ 9T PRO MU?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mi 9t pro -
Donanim olarak zaten net 9t pro da s9+ in sarji nasil samsung sarjda cok cektim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alacaksan 9tp'yi al.s9+'ı da 3500 tl'ye kadar önerebilirim üstü verilmez o cihaza -
Hocam yurtdisi cihazi olacak zaten 2700 e buldum bir yerde yalniz sarji su gibi gitsin istemiyorum s7 den cok cektim
9tp diyorum o zaman -
hocam sizce imei atilsa kapanma riski var mi
S9 plus in pil performansini kotu diye hatirliyorum.youtube de incelemelere bak bence.senin yerinde olsam mi 9t pro alma imkanim varsa S9 plus in yuzune bakmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil performansi benim canimi cok sıkıyor iste cok aktif kullanan birisiyim ve yeterli duzeyde saglayamazsa sorun olur
S9+ IMEI atıldıktan sonra güncelleme alıyor mu hocam.
Knox 0x1 oluyor mu ?
Bilginiz var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S9 u ikinci el alicaksin, ikinci eller sakattir her zaman. Risktir şanstır. Al sıfır mi 9t pro yu rahat et.
Benim bir arkadaşım s9una imei attırdı. Atan kişi daha güncelleme almaz demiş.
Dayim s9+ kullaniyor pili bir bucuk gun gidiyor dedi bende a50 lullaniyorum bunj pilide baga guzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X