Şimdi Ara

Sa Acil Yardım Lütfen :))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar Şimdi Sizlere Sistemimin Özelliklerini Söylüyüceğim Bu Sistemi Sağlamlaştırmam İçin Ne Yapmalıyım Ve En Alta Bir Kaç Oyun Yazıcam Onları Kaldırırmı Bu Pc Özellikleri---------------------------

RAM:3CB
    ANAKART:PENTİUM DUAL CORE CPU E5200 2.51 GHZ
    EKRAN KARTI:AMD RADEON HD 5450 2295MB

ŞİMDİ BU SİSTEMİ NASIL SAĞLAMLAŞTIRABİLİRİM
    BU SİSTEM PAYDAY2 .GTA5 . GTA4 . VE WATCH DOGS U KALDIRIRMI ...

• bence hiç para harcama, paranı biriktir komple yeni sistem al
  • Bak kardeşim. Bu tür eski sistemleri yeni teknolojiyle donatamazsın. Eğer yüksek FPS istiyorsan baştan diziceksin. Ben eskiyle yetinirim diyorsan biraz araştırma yapıp eski şeyler bulabilirsin. Tutup da bu sisteme GTX 1050 takamayız. Bu arada anakart demek motherboardtır. Tüm sistemin tabanıdır. CPU yani işlemci değil (: Anakartını verebilir sen yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim anakartım şu Gigabyte Technology Co. Ltd. 945GCM-S2L (Socket 775)
  • Ram önemli, çoğu oyunu 4 GB R.A.M ile oynarsın. 16 GB olmadan elinizi bile sürmeyin bilgisayarınıza ama eğer desteğiniz yoksa en iyi yapabileceğiniz şekilde kullanın R.A.M'leri. Sizinki 4Gb DDR2 destekliyor. Belleğiniz 2+1 olsa gerek. 1'i sökün yerine 667/533/400MHz 2Gb DDR2 ram alın. Sisteminizin Vista olduğunu tahmin ediyorum. Öyle kalsın. İşlemcinizi Core'a yükseltebilirsiniz. Yine eski olması gerek. Extreme uygun olabilir. Ekran kartı çöp desem doğrudur. Bu sisteme MSI R7 240 2GB ekran kartı anca olur. Ama ne yaparsak yapalım o alttaki oyunların "o"sunu kaldırmaz. Size önereceğim yeni tabanlı bir bilgisayar dizmeniz. Her parçasını da antika olarak saklamanız.

Dediklerimi yaparsanız üsttekiler değil de yeni nesil oyunların bazılarını açabilirsiniz. Şimdi sorun şu anakartın işlemci desteği yok. O sokette pek iyi işlemci bulunmuyor. DDR2 R.A.M kullanıyor. Bu sayede de yüksek bir ekran kartı sorun yaratıcaktır. Oyun sadece ekran kartı kullanmaz. R.A.M ve işlemci de bir planda önemli. Size tavsiyem baştan dizmeniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.