Şimdi Ara

Saab hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UrbanRacer ellerine saglik.. resim gercekten cok guzel gozukuyor acaba hangi modelin fotosu bu yoksa gercekten ucak mı:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

Öyle değilmiş sanırım geldiği hıza kadar yakıyor çok hoşuma gitti

Saab hakkında

Night Panel modunda ayrıca gerekli gördüğü uyarı ve göstergeleri otomatik olarak aydınlatıyor. Örneğin benzin kritik seviyeye geldiyse gösterge beliriyor. Normalde gözü yormamak ve konsantrasyonu bozmamak adına tüm semboller kararıyor.
  • Tekrar Merhaba arkadaslar..
    Yazılanları dikkate alarak, kendi ic sesimi de dinleyerek bugun bende SAAB sahiplerinden biri oldum..SAAB 9-3 Aero 2000 model arac aldım.. Aracı alırken yol bilgisayarı ekranının bazı bolgelerinin islevselligini yitirdigini farkettim.. Bu durumu kabullenerek aldım arabayı..

Bu konuda bigiye sahip olan var mıdır acaba (SID INFORMATION DISPLAY UNITS) internette arastırdıım uzere 500-600 ytl civarında satılıyor.. Yol bilgisayarı calısıyor fakat rakamların bazı bolgeleri ekrandan dolayı net gozukmuyor.. acaba tumden parca mı deistirilir yoksa bu aparatın ampulleri oluyormuş ampul takılması yeterli olurmu??
    Bilgisi olan varsa goruslerini bildirirse sevinirim..
  • bu konuda bilgisi olan yok mu acaba??
  • genuisdr,
    Cesaretinizden ötürü kutlarım. Sorunuza cevabı bu forumda bulabilirmisiniz bilemem. Zira forumda toplam bir tane Saab sahibi vardı, O arkadaş da yaklaşık bir yıldır forumda gözükmüyor. Her Saab sahibi bir süre sonra otomobil ustası olur. İlk sorununuzla birlikte siz de bu yönde bir adım atmış oluyorsunuz. Tekrar tebrikler.
  • hey gidi eski günler hey, zamanın ödüllere doymayan markasının geldiği duruma bakın, çocukluğumdan itibaren meraklı olduğum tek markaydı, GM saaba ortak olduktan sonra 94 yılının flaş aracını çıkarttı 2000 dede komple saabı satın alıp fabrikasını opel fabrikasına taşıdılar ( zaten sonrada silindi gitti ) hesheit'in de belirttiği gibi saab hastası olarak volvoya kaydık, volvo 94 yılında buz kalıbı gibi küt arabalar yaparken saab estetik çizgileri ile öne çıkıyordu..

Aşağıda 94 model 900 ile 95 model 900 cabrio var

Saab hakkında

Saab hakkında

Artık özgün fikirleri olan, özgün çizgileri olan marka kalmadı gibi, kimin eli kimin cebinde, kim kiminle ortak hepsi karıştı gitti.. vesselam artık hiçbirşeyin tadıda eskisi gibi değil

• quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

genuisdr,
    Cesaretinizden ötürü kutlarım. Sorunuza cevabı bu forumda bulabilirmisiniz bilemem. Zira forumda toplam bir tane Saab sahibi vardı, O arkadaş da yaklaşık bir yıldır forumda gözükmüyor. Her Saab sahibi bir süre sonra otomobil ustası olur. İlk sorununuzla birlikte siz de bu yönde bir adım atmış oluyorsunuz. Tekrar tebrikler.

Dj_Hutnu! nunde eskiden bir saabi vardi hemde eski model bir ona sorun isterseniz.
  • cok tesekkur ederim ilginize..
  • Hayırlı Olsun,kafalardaki ön yargıların yıkıldığını yavaş yavaş görüyorum.Bugün yeni kasa 9-3 gördüm ve bu duruma sevindim açıkcası.
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Aracınız 9-3 aero turbo olduğuna göre 205 hp'lik bir araca sahipsiniz(ek bir işlem yapılmamışsa). Ankara'da özel servis olarak tavsiye edilen Hakan usta diye biri var. Forumlarda adına sıkça rastlıyorum:

quote:

HAKAN USTA 0312 278 45 19 - 20 0532 423 54 26

Eğer yolunuz sıkça İstanbul'a düşüyorsa daha bir çok usta var Saab konusunda uzmanlaşmış. Ama bir sorun olduğunda önce yetkili servisten fiyat ve görüş alıp sonra özel servise gitmenizi önerebilirim. Eğer arada çok fark olmazsa yetkili servise gitmenizi öneririm(parça garantisinden dolayı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 7 Ekim 2008; 15:25:41 >
  • Saab güzel bir seçim olmuş, Kazasız belasız Güle güle kullanın.
  • Gerçekten tebrikler. Ben de bir Volvo ve Saab hayranı olmama rağmen değil Saab, Volvo bile almaktan çekiniyorum. İnşallah hayırlı olur hakkınızda ve hiç sorunsuz binersiniz yıllarca.
  • cok tesekkurler gorusleriniz ve dilekleriniz icin : )
  • Güle güle kullan bende ankarada bir kaç tane saab gördüm ama modellerini bilmiyorum, şahane birşeydi.
  • hayırlı olsun yeni gördüm
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Güzel seçim.Yedek Parça tedariği için bana şu adresten yardımcı olmuşlardı.
    www.balkanopelparca.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAFERSIRANLI -- 25 Mayıs 2012; 1:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAFERSIRANLI

Hayırlı olsun. Güzel seçim.Yedek Parça tedariği için bana şu adresten yardımcı olmuşlardı.
    Balkan Otomotiv

4 sene sonramı hayırlı olsun diyorsunuz
  • saabın son sahabı olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.