Şimdi Ara

SAAT : 00:40 Disconnet From Server!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya nedir bu çektiğimiz ya Cw - Raven - Harp dönüyoruz eslanta biri 69 diğerleri 66 LvL arkadaşlar yattı dua edeyimki Pot almaya gitmiştim Eslantan estanteneler...

• bende de oldu aga bu aradaa sana pm attım
  • şimdi açıldı tekrar

ayrıca şu japko moduna ne zaman geçcez iyice sıktı oyun herşey aynı
  • aynen bizde cw yapıorduk yatan olmuştu.. bende wc deydim bi baktım dc...
  • Nedense bu aralar sık sık DC olmaya başladı.
  • Bizde de 63 lwl okcu yattı

• bende harpy kesıyodum
    100x geldı tam sevınıyodum
    harpıyı cektım ,,,, bakalım öldümmü
  • beramusda cw yapıorduk we DC
  • Arkadaşlar Bu arada Serverlar Açıldı Girebilirsinizz Saygılar....
  • beramusta benı kassana mage lvl 40 orc buyucu kasar mısın?
  • Bu Sorunlar Devam Ettikçe ( DC, vb.. Hileler ) Oyunda LvL kasmaya Müsahit hiç bir ortam kalmıycak ....
  • YOUNG BEN YAMA (CIHAN) NASILSIN LEYN SENDEMI FORUMA BASLADIN OLM BURDAKILERIN HEPSI EZIK LAYNN :d:d
  • apos partyinde kasıyoduk o sıralar lag sonra dc ve oyuna girdiğimde yatmışım.
  • o 66 lardan hatta yatanlardan biride benim :(

Hafta sonları boka sarıyor. CZ deyiz pat 5dk inanmayın isterseniz ama gerçekten 5dk lag giriyor.

BENCE BU İŞ TAMAMEN TELEKOMUN B.K YEMESİ.

Tabi bide oyunun dandik serverları kullanıcıyı taşımayınca pat gidiyorus işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: valek

o 66 lardan hatta yatanlardan biride benim :(

Hafta sonları boka sarıyor. CZ deyiz pat 5dk inanmayın isterseniz ama gerçekten 5dk lag giriyor.

dun atılla keserken aynen ole oldu bır lag gırdı 3 dk en az ama kestık tabi 3 dk cık lagdan bişe olmaz diyip dewam ettık atılla boş cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rogue_man_forever

quote:

Orjinalden alıntı: valek

o 66 lardan hatta yatanlardan biride benim :(

dun atılla keserken aynen ole oldu bır lag gırdı 3 dk en az ama kestık tabi 3 dk cık lagdan bişe olmaz diyip dewam ettık atılla boş cıktı

O 3 dk lık lag ta yabancılar gelip (ki onlarda genelde böyle laq olmuyor) sizin ATİLLAYA ks yapmışlardır. Ondan kutudan baş çıkmıştır :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.