Şimdi Ara

Saat 1 oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala server açılmadımı bende mi problem var ? Yoksa bu saate kadar bakım oluyormudu ben mi farkında değildim.

• Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Nov 09, 2010 13:00 ~ 20:00 Silkroad Standard Time (7 hours duration)

[Game Update]
    - Halloween event will be ended
    - Newbie event will be ended
    - Several cumulative bugs will be fixed
    *details of the bugs will be posted after server server inspection is completed

[Web Update]
    - User interface of item mall will be modified
    - Item mall & Premium Silk Gift(Gift Silk & Cash item exchange) will be opened
    - Item mall & Premium Silk Opening Event will be opened

l. What is Premium Silk?
    - A premium silk that can only be purchased with E-pin or any non-refundable payment solutions.
    - A premium silk can be used both in the premium mall and the Silk mall
    - A premium silk can be exchanged or given to other players as gift silks.

* The remaining amount of silk is not updated automatically after giving gift silk to another player. In order for the player who has been given the gift silk to check his/her current silk amount, He/she must log out of the website and log in again.

Merhaba. Bu Silkroad Online.

keyifli bir oyun deneyimi ve pürüzsüz yama korumak için, tüm sunucuları haftalık sunucusu teftiş geçiren olacak.

Haftalık sunucu denetimi her Salı oluşur.

Oyun İnceleme Dönemi: 9 Kasım 2010 13:00 ~ 20:00 Silkroad Standard Time (7 saat süre)

[Game Update]
    - Halloween olay sona erecektir
    - Üye olay sona erecektir
    - Çok sayıda birikimli hata sabit olacak
    server sunucu denetimi tamamlandıktan sonra hata * Ayrıntılar ilan edilecektir

[Web Güncelleme]
    - Madde mall Kullanıcı arayüzü değiştirilmiş olacak
    - Item mall & Premium İpek Hediyelik (Hediyelik Silk & Cash madde değişimi) açılacak
    - Item mall & Premium İpek Açılış Etkinliği açılacak

l. Prim İpek nedir?
    - Sadece E-pin veya herhangi bir iade ödeme çözümleri ile satın alınabilir bir prim ipek.
    - Bir prim ipek İpek alışveriş merkezi ve prim alışveriş merkezinde hem de kullanılabilir
    - Bir prim ipek değiştirilebilir veya hediye ipek gibi diğer oyunculara verildi.

• - Üye olay sona erecekti

Derken ?
  • silk 2 ye ayrılıyo yani ? pre silk normal silk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

silk 2 ye ayrılıyo yani ? pre silk normal silk ?

Aynen
  • Sanırım Silkle Aldığımız Eşyalar Global, Toplayıcı Pet, Vs. Stall Da Satılacak
  • Ben siteye giremiyorum da.

quote:

9 Kasım 2010 13:00 ~ 20:00 Silkroad Standard Time

Tam olarak Türkiye'de saat kaçta açılacak şimdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan Çokdan Açılması Lazımdı. Heran Gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loque

Sanırım Silkle Aldığımız Eşyalar Global, Toplayıcı Pet, Vs. Stall Da Satılacak

Bende bunu merak ediyorum
  • Bence Silk Alamıyan Arkadaşlar İçin Güzel Bir Olay.
  • Stalda satılma olayı olursa oyunun kalitesi çok düşer privateden bi farkı kalmaz o açıdan gelmez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosense

Stalda satılma olayı olursa oyunun kalitesi çok düşer privateden bi farkı kalmaz o açıdan gelmez umarım

Oyun Açılsaydı Herkez Ne Olmuş Ne Bitmiş Görecekti Ama...
  • insanlık hali her gecikmede elli tane söylenti
  • beyler oyun geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loque

Sanırım Silkle Aldığımız Eşyalar Global, Toplayıcı Pet, Vs. Stall Da Satılacak

Premium silk ile alınan itemler satılabilecek sanırım. Bir nevi yeni bir takas yöntemi. Yüksek meblalı itemler alınırken gold yerine premium silk yada onun ile alınan itemler verilebilecek... Bu açıdan gayet uygun bir olay gibi görünüyor.( hoş gerçi exchange ve stallda max gold miktarını 10b yapsalar daha uygun olurdu ya neyse...)

Tek sıkıntı ccf olayları ile alınan premium silkler ortalığı karıştırabilir. Adam ccf ile pre silk çekip, o pre silklerle ( yahut o pre silkler ile item malldan satın aldıgı ürünleri)gider başkasından item alırsa bu sefer itemi satan kişilerde sıkıntıya girip banlanma riski yaşayabilir sanırım.
  • Tam olarak Kacta Açılacak?
  • Ordaki 20.00 olarak görünen biriş saati Türkiye saatine uyarlandığında 13.00 oluyor.

Yani öğlen 1'de açılması gerekiyordu ancak hâlâ kapalı. Üstelik site vs. de kapalı.
  • Evden çıktım geldim hala oyun gelmemiş, baya uğraşıyorlar herhalde. Umarım beklediğimize değer birşeyler görürüz.
  • bunların yapcağı işin ben bi işide adam akıllı etisnler her bi yenilik ettikelrinde bölyle bide dakka bası check atarlrsa tadından yenmez artık ((((((((((((((((((((((
  • hadi beaa açılsada botlar çıksa bağlasakta yatıp uyusak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.