şarjı 24 saat gidiyor diye 100 bine macbook aldım 8 saat gidiyor max
-
-
Xcode debug çok şarj yer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okulda C görüyoruz hocam. Xcode'da mı çalışayım veya başka bir IDE veya editorden mi?
labda visual studio 2019 kullanıyoruz fakat malum macOS'ta vs yok vscode var o da IDE değil, debugger var mı bilmiyorum.
-
vscode + gcc || clang yeter de artar. Xcode overhead olmuş.
-
Benim HP G9 255 10 saat civarı gidiyor visual studio, android studio açıkken. Pil değerlerine bir bakmayı dene aşınma var mı?
-
debugger var mı hocam?
teşekkürler yorumunuz için bu arada
-
Var tabii. Vscode olmadan da terminal üzerinden bile yapabilirsin. C kodlama çok fazla sistem gereksinimi gerektirmez. Bilgisayarını hiç ama hiç yormaması lazım.
-
Jetbrains idelerinden birini kullanmanı öneririm
Uyku modundadır o 24 saat. Öyle bi pil yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış mac almışsın m4 baz model alsan daha uzun giderdi pro biraz daha rendercılar için.
-
uyku modunda hemen hemen hiç gitmiyor
-
aktif kullanımda 24 saat gitmesi için komple pil olması lazım o cihazın hocam. Fabrika değerlerine değil test verilerine bakmak lazım alırken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam keşke almadan sorsaydınız, ben de m1 var 8 saat safari ya da lol falan gidiyor, ekran parlaklığı max yapınca 4 saate düşüyor
yok be o kadar da değil. 12 saat gidiyordur da ben daha fazla bekliyordum.
-
En düşük ekran parlaklığında ve uçak modunda, siyah arka planda masaüstünde o şekilde gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X