Şimdi Ara

20 mbps ile 20 gb kaç saatte iner?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
23.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 mbps download hızım var 20 gblik bir dosya acaba kaç saatte iner?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

20 GB, 20 Mbps İnternet Hızıyla Kaç Saatte İner?

İnternet hızınız ve indirmek istediğiniz dosyanın boyutu, indirme süresini etkileyen iki önemli faktördür. 20 Mbps internet hızına ve 20 GB indirmek istediğin bir dosyaya sahipsen, indirme süresini hesaplamak için aşağıdaki formülü kullanabilirsin:

İndirme Süresi = (Dosya Boyutu (GB) / İnternet Hızı (Mbps)) x 8

Bu durumda, indirme süresi şu şekilde hesaplanır:

İndirme Süresi = (20 GB / 20 Mbps) x 8 = 80 dakika

Yani, 20 Mbps internet hızınla 20 GB'lık bir dosyanın yaklaşık 80 dakika veya 1 saat 20 dakika içinde inmesini bekleyebilirsin.

İnternet hızın veya indirmek istediğin dosyanın boyutu değişirse, indirme süresi de ona göre değişecektir. Örneğin, 50 Mbps internet hızına sahipsen, 20 GB'lık bir dosya yaklaşık 32 dakika veya yarım saat içinde inecektir. Benzer şekilde, indirmek istediğin dosya 10 GB ise, 20 Mbps internet hızınla yaklaşık 40 dakika veya 2/3 saat içinde inecektir.

İnternet hızını kontrol etmek için hız testi araçlarını kullanabilirsin. İndirmek istediğin dosyanın boyutunu ise genellikle dosya yöneticisinden veya indirme yöneticisinden öğrenebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    En fazla 2 saat sürer diye düşünüyorum.
  • 3

• Arkadaşlar internetim bikaç gün önce 3 mbps gösteriyodu şimdi speed testte 22 mbps.Ve 35 gb akksi var.sizce neden vöyle artmış olabilir?
     20 mbps ile 20 gb kaç saatte iner?

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç. TTnet falan kıyak geçmiştir. Kablosuzda testlerde hata olabilir, kablolu deneyin.
  • ay sonu dolan adil kullanım kotanız, bu aya girdiğinde sıfırlanıp yeni kota ve paket hızını veriyor kota ne zaman biterse 3mbps e düşüyor.
  • 20 mbit ile saniyede 2.1 - 2.3 mb/s civarı indirme yapabilirsin. Tabi interneti başka kimse kullanmamalı, arka planda interneti kullanacak başka programlar çalışmıyor olmamalı, ayrıca kablo ile bağlantı yapmalısın. Tabi en önemlisi bölgende santralinde yurtdışı çıkışlarda kullanım yoğunluğu aşırı olmamalı. En son olarak tabi veriyi çektiğin sunucunun hız limitleride önemli.

Düz hesap saniyede 2 mb ile çektiğini düşünürsek.

20 gb = 20000 mb eder. Byte bit hesabından küsüratlar olacaktır ben düz 20000 olarak yazdım.

60 saniyede 120 mb indirirsin.

1 saatte 7200 mb indirirsin.

3 saat x 7200 mb = 21600 mb eder.

Fazlalığı atarsak 2 saat 45 dakika civarı sürecektir.

Tabi hızın sürekli sabit 2 mb/s gitmesi şart, 2 mb/s üstüne çıkarsa süre kısalır, altına düşerse uzar.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Temmuz 2015; 1:51:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

20 mbit ile saniyede 2.1 - 2.3 mb/s civarı indirme yapabilirsin. Tabi interneti başka kimse kullanmamalı, arka planda interneti kullanacak başka programlar çalışmıyor olmalı, ayrıca kablo ile bağlantı yapmalısın. Tabi en önemlisi bölgende santralinde yurtdışı çıkışlarda kullanım yoğunluğu aşırı olmamalı. En son olarak tabi veriyi çektiğin sunucunun hız limitleride önemli.

Düz hesap saniyede 2 mb ile çektiğini düşünürsek.

20 gb = 20000 mb eder. Byte bit hesabından küsüratlar olacaktır ben düz 20000 olarak yazdım.

60 saniyede 120 mb indirirsin.

1 saatte 7200 mb indirirsin.

3 saat x 7200 mb = 21600 mb eder.

Fazlalığı atarsak 2 saat 45 dakika civarı sürecektir.

Tabi hızın sürekli sabit 2 mb/s gitmesi şart, 2 mb/s üstüne çıkarsa süre kısalır, altına düşerse uzar.

Kolay gelsin.

Sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.