Şimdi Ara

saat alacağım bütçem 200-300 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.saatinadresi.com/Casio-EFR-507SP-1AVDF-13060-urun.html

Arkadaşlar benim görüp beğendiğim saat bu sizler ne düşünüyorsunuz?

Veya oneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadranı bana fazla karışık geldi.300 lirayı yanınıza alın sirkicide bir casio saatçi var orada olmayan model yoktur.İnternette 450 lira olanı orada 300e alır gelirsiniz.Gözünüzle görmeden almayın çünkü yanıltıcı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Kadranı bana fazla karışık geldi.300 lirayı yanınıza alın sirkicide bir casio saatçi var orada olmayan model yoktur.İnternette 450 lira olanı orada 300e alır gelirsiniz.Gözünüzle görmeden almayın çünkü yanıltıcı oluyor

Anladım peki Sirkeci de hangi dükkan gitmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankasının oradakilere gitseniz yeter iş bankasının karşısında olması lazım.Orada 3-4 dükkan var.
  • mertuyt M kullanıcısına yanıt
    Ben beğendim. Bu da güzel :http://www.saatinadresi.com/Casio-EFR-519-7AVDF-14016-urun.html

Yalnız internetteki fiyatlar olduğundan fazla gibi geldi bana . @mertuyt
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_kilic

Ben beğendim. Bu da güzel :http://www.saatinadresi.com/Casio-EFR-519-7AVDF-14016-urun.html

Yalnız internetteki fiyatlar olduğundan fazla gibi geldi bana . @mertuyt

hocam fiyatları bence uygun benim gösterdigim saate n11 de bakarsan 500 üzeri fiyatı vardı
  • mertuyt M kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_kilic

Sen bilirsin .

benim bilicegim bişey yok kardeş diyosunki fiyatlar fazla geldi bana n11 de 500 üzerinde diyorum
  • bende düşünüyorum bi tane casio ef 552 1avdf var bende de ama bir tane daha çelik kasa buna benzer bir şey almayı düşünüyorum. casio red bull ar fena değil gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.