Şimdi Ara

saat önerisi barometreli altimetreli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar böyle bir saate ihtiyacım var rakımı ısıyı ölçebilmeli fiyatı da mümkün olduğunca düşük olmalı protrek serisinden baktım şu güzel geldi:
    http://www.casiomarket.com/PRG-270-6ADR_40097.html#0
    marka takıntım yok illa casio veya şu marka olsun demem.fiyatı mümkün olduğunca düşük olursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Bende bu saatten var gayet memnunun pilini 3 senedir hiç değiştirmedim gayet dayanıklı su falan da geçirmiyor 100m'ye kadar.Maşallah.

135 tl idi galiba fiyatı.Bir düşün derim gayet de yakışıklı saat

hocam peki sensörleri nasıldır?doğru değer veririmi örneğin ısı sensörünün koldan dolayı yaklaşık 5 derece sıcak gösterdiğini duymuştum.altimetresi doğru çalışırmı?barometresi doğrumu?darbelere dayanımı nasıl?farklı renkleri varmı?
    sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim hocam :)

• quote:

Sensörleri çok doğru değil aynen 5 derece fazla gösteriyor özellikle termometre.Altimetre yaklaşık olarak doğru barometre de aynı şekilde ayrıca farklı birimleri var mesela altimetrede ft ve metre barometrede hektopaskal,paskal gibi değerleri var.Dünya saatti de mevcut üstelik.

Farklı rengi var mı bilmiyorum hocam.

Darbelere dayanıklıdır tam bir f/p ürünü bence.Parayı hak ediyor.

Hocam ürün güzel ama fazla renksiz olduğu için şöyle birşey düşündüm
    http://www.casiomarket.com/PRG-270-6ADR_40097.html#0
    siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu da gayet hoş bir saate benziyor alabilirsiniz bence

Önemli olan bir saatte sizin için ne önemli olduğu.Renk dayanıklılık sensör hassaslığı vs.

Eğer istediklerinizi karşılıyor ise alabilirsiniz hoş bir saat.Fakat o fiyata alacaksanız birçok saate daha bakın derim hocam

ne gibi marka model Önerirsin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Belirli bir marka modelim yok hocam casionun saatleri iyidir ama genel olarak sadece yüklü bir miktarda para verecekseniz her türlü malı araştırın derim ki keşkeleriniz olmasın.Gönlünüze en çok yatanı seçin.Sevdiğiniz saatin ayrı bir yeri oluyor

doğru diyorsun hocam.şimdi benim için işlevin yanısıra görüntüde çok önemli olduğu için casio araştırıyorum.seiko ya da baktım ama öyle güzel görünen birşey bulamadım maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.