Shelleri hemen ezıklere dagıttım kalan raptor , chaotıc ve ibleri ucuzdan satıp bus parası yaptım
shard ve coldu bastım cold +6 oldu shard yandı
trınasız coldu +7ye salladım para olmadıgı ıcın ustumde ugrade olmadı
sonra arkadası gordum trına ıstedım ve mutlu son
Gemler 230m Cold dagger 4.5gb 220m kar yaptık Bu anı yasamak paha biçilemez
Hayirli olsun Nice upgradelere
Hayırlı Olsun.
anladıgım kadarıyla bu işi yapmak için yeni char açmışsın lvl 1 3 günlük pre var şansın artmış pre olmadan o itemleri çıkarmakta zor basmakta tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: undersoul
anladıgım kadarıyla bu işi yapmak için yeni char açmışsın lvl 1 3 günlük pre var şansın artmış pre olmadan o itemleri çıkarmakta zor basmakta tebrikler
yok char 5 aydır var prede yok charda:=) kasa olarak kullanıordum haftaya tekrar edana baslıcam dıe bastım ıcıme dogdu desem yerıdır=)
sende amma balıymışsın be kardeş helal pre olmadan o itemleri düşürmek zor bende kendimden biliyorum onda
ilk 5 in 4 ü enchant 1 i priest shell sonuc güsel ama hayırlı olsun
diger itemleride basmadın mı +7 raptor, shard filanda cıksaymıs yanında guzel olcakmıs :) ama böyleside güzel nice itemlere
AGA BU KADAR İYİ GEMLERDEN COK KOTU İTEM CIKMIS YA.
BANA TEK MAVİDEN EAGLE EYE CIKTI SIMDI.
2 HAFTA ONCE 150M LİK GEMDEN 700M LİK TAKI CIKTI Bİ TANESİNDEN BENCE SANSSIZSIN BİLE :)
quote:
Orjinalden alıntı: HighDamagE
diger itemleride basmadın mı +7 raptor, shard filanda cıksaymıs yanında guzel olcakmıs :) ama böyleside güzel nice itemlere
raptoru ucuza sattım ve dıger ıtemlerı bus ıcın
shardı bastm colddan onceyandı
quote:
Orjinalden alıntı: aBouT
AGA BU KADAR İYİ GEMLERDEN COK KOTU İTEM CIKMIS YA.
BANA TEK MAVİDEN EAGLE EYE CIKTI SIMDI.
2 HAFTA ONCE 150M LİK GEMDEN 700M LİK TAKI CIKTI Bİ TANESİNDEN BENCE SANSSIZSIN BİLE :)
ss sen varmı kardeş inanmıyorum demıom ama bence fazla qibi
Bende geçenlerde Ronark'da 70 FT gitmiştim ordan geleni bi kırdırdım Hero's Valor. 9 GB'den okuttum direk.
hayırlı olsun
hayırlı olsun harcadıgın paraya deymiş.
guzel olmus ilk basta upgrade i gormedim baya bi zarar yaptin dedim ama upgrade yaptiktan sonra guzel olmus
hayırlı oLsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme