Şimdi Ara

Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
12.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim de baba mesleğimdir tamir işi. Çorlu'da bu işi 25 sene yaptı peder. kol saatleri artık işlevsel olmaktan çıktı, prestij için takılan bir statü objesi haline geldi. saati öğrenmek isteyen telefonuna bakıyor. İstanbul büyük bir pazar ama küçük yerlerde artık kimse saat tamir ettirmiyor. bir nevi ölü meslek yani. saat satışının yanında tamir en temizi. tamirden para kalmıyor ama tamir için saatini getiren adam içerdeki satılık saatleri de gözüne kestiriyor.
  • Merhaba,

her saatci replika saati orjinalinden ayirt edebilir mi ?
    ve geneli saatin arkasini actigi gibi anliyor bunun olayi nedir ?
  • Merhabalar benim casio g shock ga1100 saatim var fakat bu saatin saniye ibresi arasira duruyor ve dijital saatten geri kaliyor bu ariza midir ve ariza ise neden kaynaklanir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDLE

Merhabalar benim casio g shock ga1100 saatim var fakat bu saatin saniye ibresi arasira duruyor ve dijital saatten geri kaliyor bu ariza midir ve ariza ise neden kaynaklanir?

Pilimi değiştir diyor hocam saat.
  • IDLE kullanıcısına yanıt
    Saatinizin garantisi devam ediyorsa servise verin..Muhtemelen mekanik aksamda bir sorun var..Aynısı sorun geçen sene benim de başıma geldi ve saatin mekanizmasını komple yenilediklerini söylediler..Şuan sorun yok..Bahsettiğim saat ga 1000..

• Garantisi devam etmiyor maalesef fakat bu sorun kolayca cozulebilir mi, cozulebilirse maliyeti ne kadar olur acaba bir fikriniz var mi?

• IDLE kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl çözülür emin değilim..Ben saati ilk garantiye verdiğimde saatin ışığını bozup öyle teslim etmişlerdi..İkinci kez garantiye gidince bu sefer komple yeniledik dediler..Saate başka bir zarar verdikleri için mi yenilediler yoksa başka çözümü olmadığı için mi bilemiyorum..

•  Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!! Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!! Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!! Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!!

• Yukardaki resimde göstermek istedim ama beceremedim
    Bu yarım ay şeklindeki mekanizma parçasının saati döndürdükçe kayar gibi dönmesi mi gerekir?
    Takılma yapıyor normal midir acaba
    TEŞEKKÜRLER cevabınız için
  • Merhaba elimde bir adet mondia top second var. Saatin makinasi temiz fakat kurma kolu tarih degistirme konumuna gectiginde bazen bosa dusuyor tepe bosa donuyor tarih atmiyor. Arti saati komple soktum ve topladim temizligini de yaptim fakat calismasi duraganlasti dakikligi gitti. Tekrar temizlenip yaglama yapip uzman ellerde ayar kondisyonu yapilmasi lazim ve tarihle alakali bahsettigim ariza yi giderseniz. Kaca mal olur arti kargo git gelleri vs sehir disindan yaziyorum kayseride.( Birde mondia top second larda 6 yonunde kirmizi isik yanar sonerye hani, o pervanenin rengi gitmis koyu yesil ve koyu kirmizi olacak sekilde boyasak mukemmel olur.

• casio Sgw 500 saatim var caminda 1 cm lik çizik oldu canimi cok sıkıyor baktıkça üzülüyorum ne yapabiliriz?

ayrıca bulunduğum ilde sular cok kireçli olduğu icin saatin belli yerlerinde kireç tortuları var onları nasıl temizleyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat7 S kullanıcısına yanıt
    Sarkacli bir duvar saatim var.
    Hollanda malı...
    Ancak her 12 saatte bir akrep ve yelkovan hep ayni yerde duruyor (saat 12.30 pozisyonunda)
    Yani her 12 saatte bir bu yuzden tekrar kurmak zorunda kaliyorum.
    Bunun sebebi ne olabilir acaba? Saat Tamir Ustası - Saat Tamiri ve merak ettiklerinizle ilgili sorun cevaplayalım !!!
  • Ustam bende peter alman markali masa saati var sokup yaglamistim simdi pandulunun koptugunu gordum kirigi pimden cikarip pandulu tekrar pimine taktim fakat balans elle oynattigimda saniye calisiyo fakat geri duruyo sebebi nedir komple dagitmadan size sorayim dedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.