Bildirim
Saat Tarih Ayarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefonun içinde backup pili olarak bilinen bir pil daha vardır. çoğunlukla kullanılmaz bu pil. ama telefonun bataryası çıkarılınca devreye girer. amacı tarih ve saat çipini çalışır halde tutmaktır. bu pil zamanla bitebiliyor. ama telefon kaç yıllık bilmiyorum. hemen 1-2 yılda bitmez bu pil. telefon bu pili anlamsızca tüketiyor olabilir. bazı pc anakartlarında da benzer bir durumla karşılaşmıştım. 1 ayda sıfır BIOS pilini bitiren kartlar var. Bu backup piline baktırmanda fayda var. -
arkadaşım çok sağol, telefon 2 senelik büyük ihtimalle dediğin olay war.. neese artık bi telefoncu yolu göründü bana:) çok sağol yardımın için -
sorun değil. umarım başka sorunu yoktur. -
Merhaba,arkadaşlar acaba bu pili kendimiz değiştirebilirmiyiz açıkcası telefonucya teslim etmek istemiyorum pek -
quote:
Orjinalden alıntı: canonur34
Merhaba,arkadaşlar acaba bu pili kendimiz değiştirebilirmiyiz açıkcası telefonucya teslim etmek istemiyorum pek
torx tornavida takımın varsa değiştirebilirsin. -
değişeceğini sanmam. çünkü backup pili ilgili yere perçimli oluyor. 6310'da öyleydi yani. yeni modelleri bilmem ama. pil 6310'da tuş takımı filmi ile beraber değişiyordu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
telefonun içinde backup pili olarak bilinen bir pil daha vardır. çoğunlukla kullanılmaz bu pil. ama telefonun bataryası çıkarılınca devreye girer. amacı tarih ve saat çipini çalışır halde tutmaktır. bu pil zamanla bitebiliyor. ama telefon kaç yıllık bilmiyorum. hemen 1-2 yılda bitmez bu pil. telefon bu pili anlamsızca tüketiyor olabilir. bazı pc anakartlarında da benzer bir durumla karşılaşmıştım. 1 ayda sıfır BIOS pilini bitiren kartlar var. Bu backup piline baktırmanda fayda var.
arkadaş özetlemiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X