Haldun taner in 12 ye 1 var diye bi kitabı vardır..onu okuyun..
bana en çok 22.22 oluyor
00:31 bende.
oha yok artık inanamıyorum.. Son 2 aydır hergün ama hergün 14:53 te geliyor.Hani saate de bakmıyorum, mutfağa su içmeye gidiyorum saat gözüme çarpıyor, arabayla giderken tabelada görüyorum, ntv nin sağında köşesnde falna çok garip oldum başlığı görünce ciddi ciddi kafayı yicektim
quote:
Orijinalden alıntı: Jexie
oha yok artık inanamıyorum.. Son 2 aydır hergün ama hergün 14:53 te geliyor.Hani saate de bakmıyorum, mutfağa su içmeye gidiyorum saat gözüme çarpıyor, arabayla giderken tabelada görüyorum, ntv nin sağında köşesnde falna çok garip oldum başlığı görünce ciddi ciddi kafayı yicektim
bana da 14.53 çok oluyor 19.23 de baya geliyor nedir acaba bunun içindeki şey ya çok garip :S
Türkçe dublajlı izlemiştim nefret ettim filmden. Berbat yapmışlardı.
Demekki Sol beyinlisiniz.
Vücut saatiniz o saatte hareete geçiyor.Bilinçaltı uyarılıyor.Saate bakıyorsunuz.
Aynısı bendede oluyor.Çok hoş birşey
yorumları okumadım ama bendede böyle çok mutluyum... :-)
güzel bir sayı 14:53
1453
Ben az önce google da saati hep 14:53 te yakalıyorum diye aratarak buldum burayı..Son 3 aydır gözüm ne zaman bilgisayarın saatine takılsa 14:53 te yakalıyorum..Normalde saate de bakmam pek..ama baktığımda gördüğüm hep 14:53...Çok garip geliyordu,şimdi benim gibi başkalarının da olduğunu okuyunca daha da garipleşti:)
ben de 23.55 kafayı yicem sanki ne zmn saate baksam 23.55
Bende genelde çiftleri yakalıyorum Örn: 19:19 , 21:21 , 01:01
Ben az önce google da saati hep 14:53 te yakalıyorum diye aratarak buldum burayı..Son 3 aydır gözüm ne zaman bilgisayarın saatine takılsa 14:53 te yakalıyorum..Normalde saate de bakmam pek..ama baktığımda gördüğüm hep 14:53...Çok garip geliyordu,şimdi benim gibi başkalarının da olduğunu okuyunca daha da garipleşti:)
Katılım Zamanı: 16 Mart 2006; sen bayaa önce bulmuşsun
aynısı bendede oluyor.ılk baslarda hemen fatıh sultan mehmet geldı aklıma ... cok ılgınc...