Şimdi Ara

SAATLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.892.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: ihal

ben linkte verdiğim saati beğendim fakat sizden sormak istediğim şey , bu saatin açıklamasında tarih, gün, yıl, ay, ayın günü,haftanın günü, ikinci saat, alarm, güç reservi gibi göstergeleri tam benimde istediğim gibi bi arada içermesi.ama ben saate baktığımda üzerinde o kadar gösterge paneli görmüyorum.acaba gerçekten bu saat tüm bunları içeriyormu, saatte görünen kadranların anlamı nedir?sizin benimde bi tane eco drive saatim var dediğiniz model hangisi?siz bu linkteki modeli tavsiye edermisiniz?

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8507726

siz perpetual bir eco drive begenmişsiniz benim sahip oldugum saat AV0020-55H.citizenin eco drive ı gerçekten cok başarılı ayrıca türkiyede citizen markası cok iyi reklam yapmadıgından ve iddaalı modellerini tam olarak pazara sokmadıgından prestij açısından seikonun gerçekten gerisinde fakat saat dünyasında cok önemli bir yere sahiptir.şimdi verdiginiz linkte saat tarih ,ay ,artık zaman ,alarm ,2.cil zaman ayrıcada minute repeater özellikli ama yıl özelligini bende göremedim

http://www.citizenwatches.com.au/public/docs/instruction_manuals/G900.pdf

bu linke bir göz atın calibre g900 ün bütün fonsiyonlarını anlatmakta.

•  SAATLER

Bu saati almaya karar verdim. izmir de pek çok saatçiye bakmama rağmen bu modeli göremedim internet üzerinden alacağım.
    öğrenmek istediğim ve benim için önemli olan nokta bu modelin boyutları.
    bu modeli kullanan yada bilen arkadaşlar saatin kasasının ölçülerini (en boy) verebilir mi
    eğer bu modeli kullanan arkadaşlar varsa saat kolunda takılı iken resim çekip koyabilir mi.
    aynı modelin bi kaç farklı renk seçeneği var ama kasa boyutu olarak sanırım aynı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oiven

Topiği açan Yiğit Bey başta olmak üzere katkılarda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim... Tam saat almayı düşündüğüm süreçte bu topiğe rastlamak benim için şans oldu... Saatler konusunda bilgim yoktu ama 7 sayfasını okuduğum konu ile azda olsa bilgi sahibi olabildim...

merhabalar elimizden geldigince bildiklerimizi paylaşmaya gayret ediyoruz yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.saygılar

Tekrar tekrar teşekkürler Yiğit Bey artık gönül rahatlığıysa saatlerimi alabilirim....
  • quote:

quote:

quote:

Topiği açan Yiğit Bey başta olmak üzere katkılarda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim... Tam saat almayı düşündüğüm süreçte bu topiğe rastlamak benim için şans oldu... Saatler konusunda bilgim yoktu ama 7 sayfasını okuduğum konu ile azda olsa bilgi sahibi olabildim...

merhabalar elimizden geldigince bildiklerimizi paylaşmaya gayret ediyoruz yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.saygılar

Tekrar tekrar teşekkürler Yiğit Bey artık gönül rahatlığıysa saatlerimi alabilirim....

rica ederim güle güle kullanın.

• Yiğit Tuna bey yine değişik ve güzel saat çeşitlerini paylaşmaya ve iyi sınıf replicalarını nasıl ayırtedeceğimizi anlatmaya devam ederseniz çok seviniriz :)
  • ben foruma yeni üye oldum öncelikle yiğit beye teşekkür etmek istiyorum herkese içtenlikle yardımcı olduğu için gerçektende replika ürünler benim de kafamı kurcalıyor 1 senedir acaba kaliteli olduğunu nasıl anlarız gibi, yiğit bey ben Allah kısmet ederse 20 nisan gibi cenevrede olucağım 1. sınıf isviçre replikasını alacağım yerler hakkında bilginiz var mı? geçen aralıkta baseldeydim saatçilerin önünden ayrılamadım uygun kaliteli bir replika bulursam almayı düşünüyorum
  • yiğit bey daha önce de bana yardımcı olmuştunuz.
    otomatik, ekonomik bir isviçre saati arıyordum. Şu tissot için ne dersiniz? fiyatı 500 YTL civarı.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?cid=3294&iid=71477
  • yiğit bey seiko ların spring drive modelleri kintic lerden sonra çıktı şimdilerde bu modellerin diğer saat teknolojilerinden çok farklı olduğu daha doğrusu bütün teknolojilerin birleşimi olduğu söyleniyor bu konuds bilginiz varmı?ayrıca fiatlarıda çok yüksek anlaşılan, zaten seiko nun ana sitesinden farklı bi adresi var. bi de kinetic ler için kesinlikle pilsiz dendi ama sonra içinde pile benzer görev yapan ve ömrü 7-8 yıl olduğu anlaşolan bi parçayla çalıştığı anlaşıldı dolaysıyla buna benzer bi kandırmaca spring drive içinde varmı?
  • Eski saatim :(
     SAATLER
  • bu saati kullanan yok sanırım.

yurt dışı saat fiyatlarını öğrenebileceğim bi site var mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

SAATLER

Bu saati almaya karar verdim. izmir de pek çok saatçiye bakmama rağmen bu modeli göremedim internet üzerinden alacağım.
    öğrenmek istediğim ve benim için önemli olan nokta bu modelin boyutları.
    bu modeli kullanan yada bilen arkadaşlar saatin kasasının ölçülerini (en boy) verebilir mi
    eğer bu modeli kullanan arkadaşlar varsa saat kolunda takılı iken resim çekip koyabilir mi.
    aynı modelin bi kaç farklı renk seçeneği var ama kasa boyutu olarak sanırım aynı.

• selamlar

elimde casio mtp 1228 var. bu saat ayın kaçı olduğunu ve haftanın gününü gösteriyor fakat bir türlü tam ayara getiremedim. günü ayarlıyorum bazen 2 saat sonra değişiyor bazen 20 saat sonra. sanırım ben yanlış yapıyorum. bu saatin gün ayarını nasıl yapacağım konusunda bana yardım edebilecekmisiniz acaba? sabat saat 7 de ertesi güne geçerse çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuzu

Yiğit Tuna bey yine değişik ve güzel saat çeşitlerini paylaşmaya ve iyi sınıf replicalarını nasıl ayırtedeceğimizi anlatmaya devam ederseniz çok seviniriz :)

arkadaslar iş tempomun yogunlugundan dolayı cok vakit ayıramadım herkesten özür dilerim fakat hafta sonu saat markaları,replicalarda dikkat ediceginiz noktalar olmak üzere eskisi gibi devam edicek zaman bulabilecegim.bu arada özel olarak aradıgınız modeller (replica veya orjinal) yada merak ettiginiz markalar varsa belirtin onlara öncelik verelim.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhimuhi

yiğit bey daha önce de bana yardımcı olmuştunuz.
    otomatik, ekonomik bir isviçre saati arıyordum. Şu tissot için ne dersiniz? fiyatı 500 YTL civarı.
    http://www.hipernex.com/pro.aspx?cid=3294&iid=71477

güzel şık bir saat içindede eta 2824-2 bulunmakta
    28.800 vph 25 jewel date fonksiyonlu ömürlük bir mekanizma fakat verdiginiz linkte kristal cam denilmiş ben safir biliyorum o modellerdeki camlari,eger kristal ve safir olarak 2 farklı üretimi varsa safir camli modeli tercih ediniz.fiyatıda cok güzel cünkü o mekanizma nerden baksanız 100 usd.

• quote:

Orjinalden alıntı: ihal

yiğit bey seiko ların spring drive modelleri kintic lerden sonra çıktı şimdilerde bu modellerin diğer saat teknolojilerinden çok farklı olduğu daha doğrusu bütün teknolojilerin birleşimi olduğu söyleniyor bu konuds bilginiz varmı?ayrıca fiatlarıda çok yüksek anlaşılan, zaten seiko nun ana sitesinden farklı bi adresi var. bi de kinetic ler için kesinlikle pilsiz dendi ama sonra içinde pile benzer görev yapan ve ömrü 7-8 yıl olduğu anlaşolan bi parçayla çalıştığı anlaşıldı dolaysıyla buna benzer bi kandırmaca spring drive içinde varmı?

seiko nun yeni jenerasyon çalişmaları melez mekanizmalar üzerine ,kinetic drive spring drive bunlar quarz mekanizmalarla automatic mekanizmaların biraraya getirilmesi benim cok ilgimi çekmiyorlar ve iddaa ettikleri gibi accuracy lari tam bir quartz kadarda iyi degil.seikonun automatic mekanizmalarını tercih ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Marktplatz

ben foruma yeni üye oldum öncelikle yiğit beye teşekkür etmek istiyorum herkese içtenlikle yardımcı olduğu için gerçektende replika ürünler benim de kafamı kurcalıyor 1 senedir acaba kaliteli olduğunu nasıl anlarız gibi, yiğit bey ben Allah kısmet ederse 20 nisan gibi cenevrede olucağım 1. sınıf isviçre replikasını alacağım yerler hakkında bilginiz var mı? geçen aralıkta baseldeydim saatçilerin önünden ayrılamadım uygun kaliteli bir replika bulursam almayı düşünüyorum

isviçrede replica aramamanızı öneririm bulabileceginize ihtimal vermiyorum fakat size rehberlik eden isviçreli bir dostunuz varsa onun vasıtasıyla avusturyada nerede bulabilecegizi sordurtun.ama baselde orjinal isviçre saatler ülkemizin yarı fiyatına alabilecek firsatınız varsa kaçırmayın.

• http://www.swissreplicastore.com 1. sınıf replicaların olduğu bir site incelemenizi tavsiye ediyorum panerai Ferrari Granturismo Chronograph modelleri çok hoş bir kaç resim koyalım

SAATLER

SAATLER

SAATLER

fiyatı 720$ diğerleride aynı seviyelerde net üzerinden alışveriş imkanı var ama ülkemizin gümrük durumu malum tecrübeli arkadaşların yorumları bu konuda çok değerli diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindmind -- 10 Nisan 2008; 23:04:20 >

• sonunda saatlerden anlayan işini bilen insanlara ratladım.Sizlere aradığım modellerden tasvir yapmak istiyorum.öncelikle tommy nin
    http://urun.gittigidiyor.com/Yeni-Sezon-Tommy-Hilfiger-Saat-Cok-Guzel_W0QQidZZ9278939

likte de görebileceğiniz tarzda modern-sportif tip diyebileceğimiz saatlerini beğeniyorum.Bu çeşit saatleri daha uygun fiyatla bulabilirmiyim.veya bu tarzda daha uygun olan saaat çeşitleri varmıdır
    şimdiden yardımcı olanlara teşekkür edyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Marktplatz

ben foruma yeni üye oldum öncelikle yiğit beye teşekkür etmek istiyorum herkese içtenlikle yardımcı olduğu için gerçektende replika ürünler benim de kafamı kurcalıyor 1 senedir acaba kaliteli olduğunu nasıl anlarız gibi, yiğit bey ben Allah kısmet ederse 20 nisan gibi cenevrede olucağım 1. sınıf isviçre replikasını alacağım yerler hakkında bilginiz var mı? geçen aralıkta baseldeydim saatçilerin önünden ayrılamadım uygun kaliteli bir replika bulursam almayı düşünüyorum

isviçrede replica aramamanızı öneririm bulabileceginize ihtimal vermiyorum fakat size rehberlik eden isviçreli bir dostunuz varsa onun vasıtasıyla avusturyada nerede bulabilecegizi sordurtun.ama baselde orjinal isviçre saatler ülkemizin yarı fiyatına alabilecek firsatınız varsa kaçırmayın.

ilginize teşekkür ederim yiğit bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindmind -- 10 Nisan 2008; 23:47:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: secretxsecret

YARDIM!! YİĞİT Bey öncelikle merhaba, bir açık arttırma sitesinden SEİKO YENİ SİYAH PİLOT CHRONOGRAPH SND491P1 adlı ürünü almış bulundum satıcı orjinal olduğunu iddia ediyor fakat internette ne kadar araştırdıysam kendi sitesinde seikonun böyle bir modelini bulamadım..Acaba bu saat replika,sahte olabilir mi?? Saygılarımla..
    ..Denizhan..
    (http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7961543 )

merhabalar seikonun replicalarında o model üzerine bir çalişma yapılmıyor içiniz rahat olsun alicagınız saat orjinaldir ,seikonun bunun gibi bir cok modelini kendi sitesinde bulamayabilirsiniz bazen local modeller cıkartıyor onlarıda sitesine koymuyor.simdiden güle güle kullanın hayırlı olsun saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

CASIO MTF-303 aldım...Saat hakkında yorumlarınız

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.