Şimdi Ara

Sabah çıkıp gece dönecem aileye bahane lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sabah 9 da çıkıp gece 11 de eve dönecem ama önce şu ailemi kandıracak bir bahane lazım. Ben sabah sınav var diyip sonrada arkadaşlarla takılcaz demeyi dusunuyorum ama pek yemezler bunu daha mantıklı şeyler lazım o yuzden DH halkı

• Ailene asla yalan soyleme. Kötu çocuk !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervelere ders çalışmaya gidiyorum de
  • mervelere sevişmeye gidiyorum de
  • Konu ciddi beyler cumartesi acil çıkmam lazım
  • pompaya gidiyom de.. kimse bişey demez
  • Babaya vakti zamanında sende bu yollardan geçmiştin de cebine para koyup yollar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Walking Dead

beyler sabah 9 da çıkıp gece 11 de eve dönecem ama önce şu ailemi kandıracak bir bahane lazım. Ben sabah sınav var diyip sonrada arkadaşlarla takılcaz demeyi dusunuyorum ama pek yemezler bunu daha mantıklı şeyler lazım o yuzden DH halkı

yaş kaç?
    Ben şahsen evden çıkarken görüşürüz deyip kaçta gelirsem geliyom en kötü ararım evi şu saatte gelcem derim izin neymiş :S
  • ne izni lan Ben çıkıyorum, şu saatte gelirim de çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: The Walking Dead

beyler sabah 9 da çıkıp gece 11 de eve dönecem ama önce şu ailemi kandıracak bir bahane lazım. Ben sabah sınav var diyip sonrada arkadaşlarla takılcaz demeyi dusunuyorum ama pek yemezler bunu daha mantıklı şeyler lazım o yuzden DH halkı

yaş kaç?
    Ben şahsen evden çıkarken görüşürüz deyip kaçta gelirsem geliyom en kötü ararım evi şu saatte gelcem derim izin neymiş :S

Yaş 16 açıkçası bende öyle derim geç kalmam diye çıkarım işte biraz geç kalacaksam ararım falan ama Bursaya gideceğim ve geçen sabah 7 de çıkıp 11 de dönmüştüm geldiğimde çantamda bir adet bursa adresli poşetle yakalanınca anladılar işte bu sefer sağlam bişey lazım :D

• arkadaşla ps3 oynuyoruz de,arkadaşını ver derse yandaki koltuktaki elemanı ver telefona durumu izah ederek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.