Ben bu bilim adamlarına son domuz gribi vakasından sonra inanmıyorum.
Kesin bu bilim adamları şimdide sakız fabrikalarıyla anlaşmışlardır.
la bu isviçreli bilim adamlarının işi gücü yokmu otu-b*ku inceliyolar
sakız ve bir demet naneyi atsak ağzımıza öyle çiğnesek fayda eder mi?
quote:
Orijinalden alıntı: burakefendi
İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre gece yatmadan 15 dakika önce naneli sakız çiğnemek daha rahat ve zinde bir şekilde uyumamıza yardımcı oluyor ve sabah kalktığımızda daha dinç bir şekilde güne başlıyoruz
ben dün gece denedim gerçekten işe yarıyor arkadaşlar her zaman 7 saat uykuyla dururum ve sabahları çok uyuşuk oluyordum ama dün gece bu yöntemi uyguladım ve işe yaradığını farkettim herkese tavsiye ederim
kaynak:star haber
Beyler Tamam Bunu Açıklıyayım Size..
Nane Nefesi Açtığından Gece Rahat Nefes Alırsınız ve Enerji Az Harcarsınız. Bu Sayede Zinde Uyanırsınız
Vividen Xylit ile Deneyecegim. 11.55 te atsam anca uyuyana kadar.
Ayrica Ben 15 dakikada uyuyamam ki ne zaman aticam sakizi:D:D
Aklima sey geldi; Bak mahmut salakmisiniz isvecli bilim adamlari aciklamis (Cem Yilmaz)
İsviçrelilerinin %90'ı bilim adamı mı ?
Daha basit formülü var erken yatın:D
psikolojik bunlar hep
"İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre" bi haber böyle başlıyor ise büyük ihtimalle yalandır.
naneli diş macunuyla fırçalayınca da bende aynı etki oluyo ..
onun yerine git burnunu temizle öle yat
Hiç bir işe yaramadı sabah 1 araba dayak yemiş gibi kalktık gene.Omuzlarım boynum sızlıyordu.
evet arkadaşlar deneyen olmuştur mutlaka sonuçları alalım
naneli sakız çiğneyerek kaslarınızı gevşetebileceğinizi düşünmüyosunuz heralde omuz boyun ağrısıyla alakası yok amaç sadece sabah daha rahat uyanmak hani 5 dakka daha uyuyayım demeden