olumsuz sonuç alanlar elbette olacaktır herkesin bünyesi farklı sonuçta ve işe yaradığını söyeleyenler de var ben dahil
quote:Orijinalden alıntı: Silverlight7 quote:Orijinalden alıntı: TractorCpu Naneli Mentos Olurmu ? yok abi vivident dışındakiler olmuyormuş
quote:Orijinalden alıntı: Owl City. Sakın Ağzınızda Sakız Varken uyumayın. Ben bir kere öyle uyumuştum. Sabah Yataktaki herşey yapışık yapışık o olay farklı biz ona halk arasında kamyon devirmek diyoruz
quote:Orijinalden alıntı: Death Note İsviçrelilerinin %90'ı bilim adamı mı ? Euheuhuehehehe. Bittim buna
quote:Orijinalden alıntı: burakefendi valannor nedir bu laf sokma çaban komik misin Çok istiyosan sen çiğne naneli sakızını zaten bi b.k'a yaramıyo
valannor sana zorla naneli sakız çiğnetmiyoruz çiğnemiyosan çiğneme beni bağlamaz gecenin bi vakti tepem attı ya
quote:Orijinalden alıntı: Vanilla__ kuru naneyi toz haline getirip burundan çekince daha iyi oluyormuş.
quote:Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE onun yerine yatmadan 15 dakika önce Ajdar - Nane nane şarkısını dinleyin. Hiç uyumuyorsunuz. Uykunuz gelmiyor. O derece.