Şimdi Ara

Sabah Erken Kalkmak Zorunda Olanlara Müjde!:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığını öyle bir acmissin ki; sanki bizim yerimize işe artık sakız gidecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valannor

Naneli sakızın varmış anladık, ne hava atıyosun

DH farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 18 Şubat 2010; 1:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Liszt

quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Sakızı yatmadan 15 dakika öncemi çiğnemeye başlıcaz yoksa çiğneyip 15 dakka önce atıcazmı ???

15 dakka önce atıp 15 dakka sonra çiğneyeceksin

çiğniyomuş gibi yapıp çiğnemiyeksin
  • İsviçre bilim adamları söylediyse kesin doğrudur ben ne güvenecem bilim adamına.
    cem yılmaz
  • konu iyice saptı
  • 15 saat çiğnersen 1 ay uykun gelmiyormuş
  • al işte

ekliyim: bugün sonuç yazan kimse olmadı?
  • ne demek istiyosun atenra
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastson59

İsviçre bilim adamları söylediyse kesin doğrudur ben ne güvenecem bilim adamına.
    cem yılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: burakefendi

valannor sana zorla naneli sakız çiğnetmiyoruz çiğnemiyosan çiğneme beni bağlamaz gecenin bi vakti tepem attı ya

1)Haberinde link yok bişey yok link ver de biz de bakalım(seni suçlamak istemiyorum tabi ki yalan değildir)
    2)Nanenin türünü söylemiyosun
    3)Gerçekten bu sakız bi B.K'a yaramıyo
    4)Beni ezmeye çalışıyosun ama kendini eziyosun

Artık konuşmassın herhalde

• Para tuzağı bunlar, naneli sakız sattırmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

Zinde uyumak nasıl oluyor ya

:D:D denemek lazım vallahi
  • valannor adlı üyeye

1)kaynağa bakarsan star haber yazıyo haberde dinlediğim bir şeyin linkini veremem heralde
    2)naneli sakız deyince aklına çilekli vivident veya şıpsevdi gelmiyodur sanırım
    3)işe yaradığını iddia eden bir çok üye var
    4)konuyu kirletip naneli sakızlar bilim adamlarının bi tarafına girsin diyerek terbiyesizlik yapıp ardından espri yapma çabasına girip onu da beceremedikten sonra beni ezmiş oluyosan helal olsun

hadi defol bu sana bu günlük yeter
  • quote:

1)kaynağa bakarsan star haber yazıyo haberde dinlediğim bir şeyin linkini veremem heralde

Evet haberlerde geçen her şey yüzde yüz doğrudur hemen deniyelim hadi arkadaşlar ne duruyoruz! Link yoksa kolpa derim ben.

quote:

Orijinalden alıntı: emirk

psikolojik bunlar hep

Ayrıca onaylayan üyeler var ama mesajda gördüğün şekilde düşünen üyeler de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valannor -- 18 Şubat 2010; 22:44:31 >

• o zaman neden bi önceki mesajında seni suçlamak istemiyorum tabi ki yalan değildir dedin
    kendi içinde çelişiyosun
  • Kanıtsız olaraktan suçlamak istemedim ama sen hala link koymadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valannor -- 18 Şubat 2010; 22:51:31 >
  • arkadaşım link koyamam haberlerde izledim kaynağa star haber yazdım diyorum niye anlamıyorsun algılama sorunun falan yoktur umarım
  • quote:

İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre gece yatmadan 15 dakika önce naneli sakız çiğnemek daha rahat ve zinde bir şekilde uyumamıza yardımcı oluyor ve sabah kalktığımızda daha dinç bir şekilde güne başlıyoruz

ben dün gece denedim gerçekten işe yarıyor arkadaşlar her zaman 7 saat uykuyla dururum ve sabahları çok uyuşuk oluyordum ama dün gece bu yöntemi uyguladım ve işe yaradığını farkettim herkese tavsiye ederim

kaynak:star haber

bence sen psikolojik olarak çok etkilenmişsin, erkenden uyanmanın tek kolay yolunu biliyorum o da sabah uyandığınızda düşünecek birşeyiniz olması aşık olduğunuz bir kişi olabilir o gün yapacak güzel bir şeynzn olması gibi

• Haberlerde izledin demek peki sana bişey sorcam bunu sadece star haber yayınlıyor ve isviçreli bilim adamları böyle demiş(güya) peki neden star haberin internet sitesinde yada başka hiçbir yerde yok.Sadece sen dedin diye mi inanıcaz çok hayalperestsin dostum. Ayrıca gerçekten isviçreli bilim adamları açıklamış olsa mutlaka bi yerde bir bilgi olurdu. Ya sen ya da star haber kolpa sıkıyo bilemiycem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.