Şimdi Ara

Sabah gazetesi: İmamoğlu'nun diploması şaibeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YÖK denkliğin üniversiteler arasında bir geçişle alakası olmadığını ne zaman farkedecek diye bekliyorum dillinin. Yatay ve dikey geçiş mevzuatlarından vs de haberi yok zaten de neyse. 30 yıllık konu kim ne sallasa yayınlarlardı. Senin dediğin gibi bir şey çıksaydı çoktan ortaya dökerlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Eylül 2024; 17:1:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt

:) Ne denir ki böylesine...

Aynen devam etsinler bu konuya açıklama getirmesinler ne diyeyim. Herkesin aklında bir şüphe kalsın.

Her sene bu haber ısıtılıp ısıtılıp gündeme gelir cevap gelmedikçe sizde buralarda savunursunuz işte.

Not: Zaten belediye başkanı olmak için Üniversite bitirme şartıda yok Lise mezunu olmak yeterli. AKP neden bunun peşine düşsün diploma olmasa bile lise diplomasıda yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Eylül 2024; 17:23:25 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Teknoloji forumu, yıllar önce bu eleman daha ilk kez Technopat’a geldiğinde bir konuda güzelim sisteme markasız, sertifikasız saçma salak bir psu öneriyordu. Şimdi bu noktaya gelmiş. Kaliteli muhalefet lazım hocam, yanına da İmamoğlu’na bir diploma.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Üniversite mezunu olup da bir tane üniversite arkadaşı olmayanlar düşünsün koç :))

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Biraz aratınca buldum ama o zamandan beri ilerleme kaydetmiş. Daha kaliteli mesai yapıyor artık.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bunu açıkladılar kaç kere hemde ? Üstelik CHP'li isimler çıktı Erdoğan'a ben DERS VERDİM ZAMANINDA DİYE... Ayrıca HALK TV'de birisi patlattı sunucuları :D Ben sınıf arkadaşıydım diyerek.

Not: Erdoğan'ın mezuniyeti TAM DARBE YILLARINA GELİYOR. O dönemde ülke siyaseten karışık zaten. Erdoğan'da gençlik hareketlerinde aktif okulu uzatarak bitiriyor ama bitiriyor. Üstüne yedek subay olarak uzun dönem askerlik yapıyor o dönemde bile. BİTİRDİĞİ KESİN YANİ ASKERİYE BU KONULARDA EN DİKKATLİ KURUMDUR.

Keşke aynı belgeleri İmamoğluda açıklayabilse !

Show Ana Haberyoutube
    KRİTİK SEÇİM İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÜNİVERSİTE DİPLOMASİ İLE İLGİLİ TARTIŞMALAR DA YENİDEN ALEVLENDİ.. HER SEÇİM ÖNCESİ GÜNDEME GELEN İDDİALARA, CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI BU KEZ BELGELERLE YANIT VERDİ. Abone Olmak için Tıklayınız → http://showtv.tv/ANcO8B Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/showanahaber/ Facebook Hesabı: https://facebook.com/showanahaber Twitter Hesabı: https://twitter.com/showanahaber #ShowAnaHaber #ShowHaber #ShowTV
    https://www.youtube.com/watch?v=RkKWPjXqkAc

Khel Hellamyoutube
    CHP'li Aydın Ayaydın : Üniversitede Erdoğan'ın Hocasıydım . Benden Ders Aldı .
    https://www.youtube.com/watch?v=35GXin-HiVc

HaberBiyotikyoutube
    #halktv #şirinpayzın #eminçapa #rte #receptayyiperdoğan #üniversite #rafaelsadi #erdoğan #diploma
    https://www.youtube.com/watch?v=20szE-7h4NA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Eylül 2024; 18:34:1 >

O dönemde 2 yıllık mezunlarda yedek subaylık yapıyordu. Ama senin gibi elinde sabunla koşturanlar hemen pisliklerini yıkamaya çalışıyorlar. Okullarda size bunu mu öğrettiler :)

Sen belge istiyorsan sahte lise diplomasını olan AKP'li Hamza Yerlikaya'dan yardım alırsın :)

Bu şarkı benden sana gelsin ne diyeyim :) Bir şey söylüyon BELGELERİ İLE DOĞRUSUNU GÖSTERİNCE YANİ SÖYLEDİĞİN patlayınca daldan dala atlıyon hemen. Konu hakkında TEK KELİME EDEMİYORSUN.

Savaş Yakupoğluyoutube
    Aysel YAKUPOĞLU - Leyla Mecnun Aşk Görsün Söz Müzik : Yıldız Tilbe Aranje : Savaş YAKUPOĞLU Daldan dala kondun yeter, yorulmadın mı? Aşka akan nehir gibi durulmadın mı? (durulmadın mı?) Benim aşkım bir tek sensin, anlamadın mı? Ey aşk, bana geldin yâre uğramadın mı? (uğramadın mı?) Güzel gözlüm, nar tanem, al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün Güzel gözlüm, nar tanem; al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün Daldan dala kondun yeter, yorulmadın mı? Aşka akan nehir gibi durulmadın mı? (durulmadın mı?) Benim aşkım bir tek sensin, anlamadın mı? Ey aşk, bana geldin yâre uğramadın mı? (uğramadın mı?) Güzel gözlüm, nar tanem, al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün Güzel gözlüm, nar tanem, al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün Güzel gözlüm, nar tanem, al canım senin olsun (al canım senin olsun) Beni öyle çok sev ki herkesin aklı dursun (herkesin aklı dursun) Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi (gülü mutlu etmeyi) Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün (Leyla Mecnun aşk görsün) #ayselyakupoğlu #ayselaydoğan #savaşyakupoğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=M0q82CLgdRY

Şu trolükleri bırak artık

Ana hesabın gene mi uçuruldu senin bu hesaba geçtin ?

Lütfen azcık kaliteli iddialar at ortaya bir şey iddia ediyorsan yoksa alakasız benden alıntı yapmayı bırak.

Ben bıktım senin yalan yanlış algı mesajlarını düzeltmekten sen bıkmadın.

Ve hiç değişmiyor bir iddianı çürütünce hemen daldan dala atlıyon ya :D Efsane komik oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Eylül 2024; 18:57:24 >
  • https://teyit.org/dosya/buyutec-cumhurbaskani-erdoganin-diplomasi-hakkinda-neler-biliyoruz

Dillininkinden daha iyi bir araştırma, önemli olan üniversiteye girmesi değil. O diplomanın alınabildiği mi ? Neyse sen yine başka taraflara çekersin konuyu.

Azıcık kaliteli muhalefet lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Eylül 2024; 19:30:47 >
  • Diploma şaibeliymiş :) Bundaki diploma birisinde olsaydı sabah (gazete), akşam (gazete) alnımıza dayarlardı :)

Kimsenin aklında bir şüphe yok ki. Hatta muhalif seçmenin %90'ı bunu bilmiyordur bile. İktidar seçmeni zaten gazete falan okumuyor.

Asıl İmamoğlu osuruktan her gazetenin attığı çamura cevap verirse o zaman bir çok kişinin haberi olur.

İmamoğlu da devamlı bu çamurlarla anılmaya başlar. Çamurlar yalan bile olsa izi kalır.

Bununla ilgili süphe olması için soruşturma açılması lazım.

Zaten geçişinde bir usulsuzluk olsaydı AKP 6'lı masa aday belirlemeden önce sopayı buradan gösterirdi. İmamoğlunun üni diplomasını geçersiz kılardı.

Böyle bir şey olmadığına göre oyna devam.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Kimsenin aklında en ufak bir yoksa Ne güzel işte sen de ikna oldun madem ve en ufak bir şüphen de yoksa tamamdır. ( Bak bu çok tehlikeli zamanında Piro içinde böyle yapıyordunuz. O ne derse doğrudur o ne yaparsa iyidir hoştur anlayışı sıkıntı bak. )

İmamoğlunu az buçuk 6-7 yıldır tanıyor herkes böyle konuyu alıp nasıl bir siyasi şov yapacağını az çok bilmen gerekir. Ama 2019'dan beri kaç oldu gündem ediyorlar en son geçen hafta ettiler ama en ufak bir açıklama gelmez ve alakasız bir şekilde Üniversite diplomasını ve Yüksek lisans diplomasını paylaşmaları olursa insanlar dahada şüpheye düşer bence çünkü alakaya çay demle SORU O DEĞİL !

• bu gazeteyi hala okuyan var mı?  

• Boşverin diplomayı, Ekremin "büyük "projeleri" nden bahsedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim şüphem olmamasının sebebi İmamoğlu'nun kişiliği ya da onu sevip sevmemem değil. Kaldı ki ben liberalim. Ben seçimlerde isme ya da partiye oy atmam. Anti-akp'ye oy atarım. İmamoğlunun vaatleri ve gerçekleştirdikleri benim dünya görüşüme tam olarak uymuyor.

Şüphe duymamamın nedeni AKP'nin bu konuda hiçbir şey yapmaması. Hadi adaylık zamanını da yargıyı da geçtim AKP 3 tane yerel seçim kaybetti İmamoğluna. AKP nin sözcüsü var, iletişim başkanlığı var neden bunu karalama malzemesi olarak kullanmadı yerel seçimlerde?

3 mesajdır konuyu saptırmaktan başka bir şey yaptığın da yok. Madem böyle bir şey var Tayyip neden hiçbir şey yapmadı. AKP neden hiçbir şey yapmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 25 Eylül 2024; 7:46:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.