Diploma sahte değilmiş, olay denklik mevzusuna dönmüş. Sahte diploma olayını bu tayfa hiç gündeme getirmese daha iyi, küllerinden yeniden doğmasın :) |
Sabah gazetesi: İmamoğlu'nun diploması şaibeli (2. sayfa)
-
-
Ben bir doğu karadenizli olarak yazdığınızın altına imzamı atarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İddia Kıbrıs'ta özel bir üniversitede hemde alakasız bir bölüm okurken. ( Mühendislik diyorlar. ) Denklik yok üstüne bölümde aynı değil. Ama hem yatay hemde Dikey geçiş ile İstanbul Üniversitesine geçiyor İmamoğlu iddia bu !!! Ama troller alıyor konuyu abi diploması var bak diyor .
Bu nasıl oluyor diye soruyor gazeteciler. Ama muhalif medya ve bazı muhalif isimler aaa bak İstanbul Üniversitesi diploması var diyorlar :D Abicim adamlar onu sormuyor ki. Beni yasadışı yollar ile bir üniversiteye kayıt ettir bende bitirirm 5-6 senede o bölümü. Mesele oraya hakkı ile mi girdi yoksa bir alavere dalavere mi döndü onu soruyor insanlar.
Ama geçen Fatih Portakal bile çıkmış aaa bak diploması var diyor :) Asıl soruyu görmüyorlar.
Mesela ben şimdi gideyim Ukrayna'da Mühendislik okuyayım paralı oradan sonra gelip İstanbul Üniversitesine hem yatay hem dikey geçiş yapıp TIP veya ne bileyim Diş Hekimliğine geçiş yapayım bu normal mi sizce ? Oraya bir kere geçeyim hakkımla zaten bölümü illaha bitirir diplomayı alırım 2-3 sene uzatarak... Milletin derece yaparak girdiği bölüme ben hülle ile dışarıdan alavere dalavere ile girmiş oldum mesele bu...
Not: Bu arada her iddiaya cevap veren İmamoğlunun bu konu hakkında TEK KELİME ETMEMESİDE İLGİNÇ. Başka zaman olsa konuşmaya yer arar. Ve haklı olsa bunu alır tepe tepe kullanır. Al ben böyle geçiş yaptım böyle diploma aldım hani senin diploma nerde gibisinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Eylül 2024; 13:27:43 >
-
Ulkenin asil sorunu dogu karadenizlilerdir.
Cok sey sey ederimde sey etmiyim simdi..
22 yıldır şu diplomamı bulamadım.
-
Karadenizli= tamam
Hitabeti kuvvetli= Tamam
Kuran olumayi biliyor= Tamam
Diplomasi süpheli= Tamam
C.Baskani olmasi icin gerekli tüm sartlar mevcut
-
İmamoğlu nu savunacak değilim ama Hulusi Akar ın kızı da Amerika da okuduğu biyoloji dalından Hacettepe tıp fakültesine geçiş yapmış. O yanlışsa buda yanlış olsun. Tıp doktoru olmak daha dikkatli olunması gereken bir konu. Akpartililerin sorunu sataşıyorsun doğruysa helel olsun. Yanlış yanlışdır. Ama kendi akpartiden olursa ses yok tık tok. İşte devam edin böyle halk görüyor
-
Muhalefette veya muhalif seçmende en sevmediğim özellik şu işte.
Bak böyle böyle olmuş diyorsun. Ama abiii AKP diyorsunuz :) Hulisi Akar'ın kızı kim ondan bile haberim yok ama dediğin gibi ise yasal olmayan bir şey ise yanlış. Ama bu YANLIŞ İMAMOĞLUNU DOĞRU YAPMIYOR MESELE ORADA.
İmamoğlu Kıbrısta Özel Üniversitede paralı okurken nasıl İstanbul Üniversitesine yani devlet üniveritesine hemde farklı derece isteyen bir bölüme geçmiş mesele bu soru bu buna cevap veremyip AMA ABİİİ diye başlıyorsunuz hemen. Fatih Portakal ile sınıf arkadaşı nasıl oldu Kıbrıs'tan gelip merak edilen soru bu.
Yoksa İstanbul Üniversitesine gelince üniversiteyei bitirmiştir heralde ona bir şey diyen yok veya diploması nerde diyende yok orada başladımı ilalha okul biter zaten ama mesele NASIL GİRDİĞİN...
-
Ben de yeni haber sandım üstünden 5 yıl geçmiş. Kim hortlattı la bu konuyu.
Haber daha öncede ortaya atılmıştı ama İmamoğlu kulağının üstüne yattı ve açıklama yapmadı o zamanlarda.
Ama geçtiğimiz günlerde Muhalif bir gazeteci tekrar bunu gündemine aldı hatta twit attı tekrar gündem yaptı. Erdem Atay diye birisi bu konunun üstüne düşüyor.
Ve İBB adına Murat Ongun Apar topar diplomayı paylaştı :) Yetmedi Yüksek lisans belgesini paylaştı. Ama adamın sorduğu o değil ki.
Adam 1 haftadır hadi beni rezil edin vurun belgeyi suratıma dedikçe. Millet Üniversite diplomasını atıyor adama :D Abi adam nasıl hem yatay hem dikey geçiş yaptın hemde ÖZEL PARALI BİR ÜNİVERTEDEN DENKLİK BİLE YOKKEN diyorlar bunu soruyorlar Buna tek kelime cevap yok.
İstanbul Üniversitesi Türkiye'de ilk 3 içindedir heralde. En yüksek puanlı üniversite. Sen Kıbrısta ki paralı bir Üniversiteden nasıl devlet üniversitesine geçiyorsun hem de farklı bir bölüme soru bu !!!
Adam üstüne düşüyor bakalım açıklama gelecek mi İmamoğlundan görecez. ( Ben gram sanmıyorum görmezden duymazdan gelip anlamıyora yatacaklar bak diploma var deyip geçecektir. )
x (formerly twitter)Erdem Atay (@medreyata) on Xhttps://x.com/medreyata?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Eylül 2024; 0:9:3 >
-
Forumun ekonomi uzmanı.
Tabi boş laf yapma görevini de dilliye devretmiş. Blokladın herhalde, ondan göremiyorsun komiklerini.
-
Akepeli troll'lerin alayı, bazı saplantılı insanlar ve bazı moronlar bende bloklu hocam. Evet liste epey kalabalık ondan göremiyorumdur.
Ya bu zeka ile ülke yonettiler 23 yıl. İnanabiliyor musunuz ?
Diploma konusu açarak başına neler geleceğini bilmeyen bir ordu insan ! Bizim zekamızı işte bunlar temsil ediyor. Biz seçtik. Oy verin vermeyin, bu zeka Türkiye ortalamasıdır. Hepimizi kapsar.
Olay tam tahmin ettiğim gibi sonlandı.
İddialara Cevap VEREMEDİLER ve alakasız sorulmayan bir diplomayı yayınlayıp var işte deyip geçiştirildi.
Her gördüğü mikrofona konuşan her yerde açıklama yapan İmamoğlu bu konuya aylardır yıllardır değinmedi bile. Bakalım sözde muhalif gazetecilerin programlarında bu soru sorulacak mı kendisine ama gram sanmıyorum.
Aynı bu mal varlığına İmamoğlu inşaat bünyesindeki malları yazmaması gibi kaynayıp gidecek.
-
Hayır benim anlamadığım şey şu.
Hadi muz cumhuriyetinde yaşıyoruz, Tayyip'in diplomasını araştırmaya ya da birinin çıkıp yok sahte falan demesine kimsenin yemiyor bunu anlarım.
Yani sahte bile olsa YSK Tayyip'e "sen seçime giremezsin çünkü diploman sahte" falan diyemez... Ya da yargı, Tayyip'i evrakta sahtecilikten yargılayamaz. Şu an...
Ama İmamoğlunun yaptığı geçiş usulsuz ise bunu AKP'nin 50 kere ortaya çıkarmış olması gerekmez mi?
Madem yıllardır böyle bir şey var, neden genel seçimlerden önce 6'lı masa daha aday belirlemeden önce AKP bunu ortaya çıkarıp diplomasını geçersiz kılmadı?
O gün Tayyip çıkıp da "Eko'nun geçişi usulsüz dolayısıyla diploması geçersizdir yok hükmündedir ben dedim oldu" dese kim ne diyebilecekti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 24 Eylül 2024; 4:41:4 > -
Senin anlamadığın şey şu Her konuda açıklama yapan İmamoğlu bu konuda neden TEK KELİME ETMİYOR yıllardır ?
Olay zaten 1990'lı yıllarda oluyor üstünden 30 sene geçmiş geriye dönük dava açsan 5 yıl sonuçlanmaz bu dava. ( Söz konusu çoğu kişi öldü gitti Allah bilir. )
Ayrıca resmiyete diploma var mı var ! Bunu siyaseten kullanırda kullanır muhalefet tarafı. Bizim kazanacağımızı gördüler bakın burdan çelme takmaya çalışıyorlar diye.
Haa 4-5 sene uğraştı mahkemeler ve kanıtladı diyelim geçiş usulsüz diploma iptal edildi diyelim bu seferde bakın bunlar nasıl devlet yönetiyor diploması yokken İmamoğlu 2 sene Beylikdüzünde belediye yönetti yetmedi 2 kere İstanbul büyükşeehir yönetti anca böyle çelme takarlar yok okumakla adam olunsaydı veya devlet nerde nasıl diploma verdi bana ben ne bileyim benim haberim yok ben okumanın derdindeydim diye siyasetin dibine vururlarda vururlar.
Not: Burdan siyaseten bir şey çıkarmı ÇIKMAZ BENDE BİLİYORUM. Ama lafa geldimi mangalda kül bırakmayanların Harbii ya Kıbrısta ki Özel üniversiteden ve Mühendislik bölümünden o zamanlar YÖK ile denklik bile yokken hatta Kıbrısta YÖK bile yokken nasıl Olmuşta İmamoğlu İstanbul Üniversitesi hemde alakasız bir bölüme hem yatay hem dikey geçiş yapmış diye SORMASINI BEKLERİM KENDİNİZE. Ve İmamoğlu harbi bu konu yıllardır dillendiriliyor neden 2 kelime cevap verip ağzzlarına tıkmaz diye düşünmesini isterim. Haa yaparmısınız GRAM SANMAM.
Yoksa İmamoğlu İstanbul Üniversitesine girdikten sonra okulu hakkıyla bitirmiştir ona bir şey diyen yok. Oradan diploması vardır. Devamında Yüksek lisansta yapmıştır bunların hepsi doğrudur. Ama soru işareti İlk girerken millet üniversite sınavı ile girerken kendisi nasıl hem yatay hem dikey geçişle girdi o üniversiteye. Çıkar İmamoğlu tek tek açıklar bakın o zaman şöyle bir hak vardı bende başvurdum derslerimde iyidi şuraya yatay geçiş yaptım yok şuraya dikey geçiş yaptım bakın olay budur diye açıklar kimsenin aklında da soru işareti kalmaz. Ama yıllardır söyleniyor bu cevap olarak muhalif kanalalr çıkıyor bakın İstanbul Üniversitesi diplomasının fotokopisini atıyorlar :D SORU O DEĞİL Kİ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 24 Eylül 2024; 15:32:21 >
-
Diyelim ki geçişte bir usulsuzluk yok öyle varsayalım.
Bir tane paçavra İmamoğlu hakkında bir tane haber yayınlıyor. İmamoğlu neden muhatap alıp da yok benim geçişim gayet usule göre yapıldı desin? Kaldı ki diploması da çıktı piyasaya. Diploması gösterir geçer. Başka bir şey yapmasına gerek yok ki.
Sözcü gazetesi (iktidara göre paçavra) şimdi Tayyip İBB zamanına ait bir yolsuzluk haberi yapsa Tayyip gazeteyi muhatap alıp öyle bir şey olmadığını kanıtlamaya çalışır mı? Çıkıp konu hakkında bir iki kelime eder mi basına? Muhatap bile almaz.
Diyelim ki geçişte bir usulsuzluk bir ali cengiz var.
O zaman zaten benim daha önce yazdığım şeye geliyoruz. AKP bunu 50 kere deşerdi.
Alıntı
metni:Haa 4-5 sene uğraştı mahkemeler ve kanıtladı diyelim geçiş usulsüz diploma iptal edildi diyelim bu seferde bakın bunlar nasıl devlet yönetiyor diploması yokken İmamoğlu 2 sene Beylikdüzünde belediye yönetti yetmedi 2 kere İstanbul büyükşeehir yönetti anca böyle çelme takarlar yok okumakla adam olunsaydı veya devlet nerde nasıl diploma verdi bana ben ne bileyim benim haberim yok ben okumanın derdindeydim diye siyasetin dibine vururlarda vururlar. O senin dediğin 4-5 sene sürme olayı AKP çocukları yargılanırken oluyor.
Tayyip istesin o mahkeme en fazla 2 hafta sürer. 2 haftada mahkeme biter İmamoğlunun diplomasını 2 haftada elinden alırlar. Geçecen o işleri. Tayyip'in bir numaralı rakibi yargılanıyor sonuçta.
Sonuçta hakkıyla bitirmiş bile olsa üniversiteye yerleşme hakedilmemiş. Resmiyette diploma olması olayı meşrulaştırmaz. Giriş hakedilmemiş sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 24 Eylül 2024; 16:56:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X