Şimdi Ara

Sabah Gazetesi iPhone 5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işten atsınlar bunu haber yapan dangalak angut adamı
  • Hiç haberin yoksa eğer ac google bir arat be adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık hakikaten yazık,bu kadar yalan dolan haber olurmu ya?
  • Oha habere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

işten atsınlar bunu haber yapan dangalak angut adamı

• Turk halki cahil nasil olsa her konuda degil mi? ver yalan haberi gazete dolsun haber olsun... cnnturk'te de haberini gordum. orda da ufak tefek hatali bilgi verildi ama bu kadar da sacmalanmaz.
  • yazıklar olsun
  • yazıklar olsun
  • asparagas nedir bilirmisiniz
  • Memeleketimin medyasına hiç bir konuda zerre kadar güvenmiyorum. İstisna yok. Haklıyım ama.
  • Bende bir kere hürriyetteki bir haberi gerçek sanıp burda yayınlamıştım ve herkes inanma demişti, şaşmıştım. Güvenilmez gazetecilik olur mu yaaa, kimse kazancını hak etmeye çalışmıyor. Yazıklar olsun ...
  • sabahı kutluyoruz
  • Hayır iphone 199 dolar'a satılıyor diyenlerden sonra bir de iphone 5 çıktı nereden alabilirim diyen tipler türüycek ben ona yanıyorum. Ve kaynak olarak Sabah'ı göstericekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Hiç haberin yoksa eğer ac google bir arat be adam.

Aynen yahu internete baksa en dogru sekilde yazar haberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

sabahtan ne bekliyorsunuz ki? muhtemelen star, zaman, vakit, vs gazeteleri de aynı haberi vermiştir.

Zaman gazetesi tamamen doğru bir şekilde olanları yazdı.Buradan şakirt yakıştırması yapmaya kalkışmayın ben gazete okumam etmem Zaman da okumam ama haksız eleştiri de yapılmamalı yani.Zaman ve Hürriyet gazeteleri uzun bir süredir teknoloji haberlerini doğru yazan iki gazete. Bugün ve Haber Türk de fena değil teknoloji konusunda.Ama Haber Türk de iPhone 4S konusunda fail yaptı.Gözümden düştü biraz.http://im.haberturk.com/2011/10/04/676214_243d30ddd78647eea43e827e9b6b9e17.jpg

Ama burada sadece Sabah'a sataşmak yersiz.Geçmişte bu hataları tüm gazeteler yaptı.Normal karşılamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 5 Ekim 2011; 18:33:20 >

• Teknoloji ana konumuz olduğu için buradaki hemen herkes biliyor neyin ne olduğunu&doğrusunu.Medyanın siz birde diğer konuları nasıl çarptırdıklarını istedikleri gibi manüple edebildiklerini hayal edebiliyormusunuz? Işte öyle bir dünya da yaşıyoruz o yüzden her şeyi dikkatli irdelemekte fayda var.
  • spor yazarı yazmış herhalde bunu
  • sorun yok, sadece o günlük tirajını arttırmış
  • Son zamanlarda bütün hepsi saçmaladı aslında. Geçenlerde iPhone 5'in bir barda kaybolduğu şeklinde asılsız (dedikodu) bir haber çıkmıştı belki hatırlarsınız, ertesi gün ise Hürriyet'te şöyle bir haber vardı. "iPhone 5 Amerika'da kayboldu, Türkiye'de bulundu." Haberin içeriğine bakınca polisin bir baskında 40'a yakın Çin malı iPhone 5 yakaladığını görüyorduk. Habercilik nereye doğru kayıyor artık yorum sizin.. Özellikle teknoloji haberciliği.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.