Şimdi Ara

Sabah Gazetesinde Cıkan YAZI ! 02.09.2007 (Ko İle İlgili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ısteyen 2 sınede yeterınce vakıt ayırabılır ama ıradesını kontrol edebılen kısıler
    mesela ben knıghtı bıraktım ama hala drs yapmk ıcımden gelmıo lıse 3 e gıdıom okul bıtsede kurtulsam dıe bakıom ama ılerde pısman olucam gıbı gelıo ama kendıme engel olamıyorum orneklerı cok var cevremde
    bu yuzden ılk basta oyunu bırakmak ıstıyorsanızda bunun ıcınızden gelmesı lazım
    lafta kalmamamı
  • 1De Su Var MsLa Ben GeLince OkuLdan 3Gibi 4Gibi Otururum 2 Saat Yeme Yerim DinLenirim 1 Saat 2 Saat Daha Oturur Bırakırım 18 Saat :S

EdiT :

Msla Bende Ders Calısmam Hic Ama Nedense Benim Ders'de DuydukLarım Yetiyor Biliyorsunuz Böyle Ayrımlarvar (Dinleyip anlama - dinleyip + calısıp anlama - her türlü anlamama)Bana Ders'de Duydugum Yetior Suan Lise'deyim Sadece 1 Tane 1'im War Matematik Onuda Harbiden Anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 2 Aralık 2007; 15:54:50 >
  • Wala ben hafta sonu ancak oynuyorum hafta içi ders çalışmaktan zaman kalmıyo knight oynamayı abartanların şuan %70 oyunu bırakıyo zaten abartmaya gerek yok
  • Benim KO oynayan çevremde hepsi bıraktı oyunu.
    Çoğu da b*k yoluna düştü.Ders durumuyla hiç âlâkası yok.(Kendimden biliyorum)Azıcık bilinci olan adam oyun oynama saatini belirler.7-8saat oynayanlara lafım yok.
  • bn 3 senedir oynuorm şu an cypherde 59 ve xgenonda 80 lwl mage lerim var 80 lwl a inanmayanlar olursa ss verebilirim. artık bu oyundan alacağım tüm zevki aldım. arada bi pk ve arena yapmak için giriorm. ztn 80 mage i de bu hafta birine satıorm ama 59 mageyi arada bi oynarım die bırakıcam. ama şöle bişi var oyunu oynasamda oynamasamda içimden ders çalışmak gelmior. şimdi knighti sildim bilg. den ama bu sefer de oturdum national geograpichs izliorm önemli olan insanın iradesi. bn şimdi sildimmi istersem bi daha hayatta yüklemem. öle bağımlı olmam asla. önemli olan irade
  • SATILMIŞ MEDYA
  • Bunlar gerçekten bağımlı olmuş kişiler...
    Ben istesem şu an bırakırım...
  • yazık ya abartmamak lazım....
  • ßen kendı Şahsım Okul Okuyan arkadaşlarımız bu oyunu oynamasın
    diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.