Şimdi Ara

Sabah Vatandan Bu Sistemi Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

AMD FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk

COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

AOC 27" E2795Vh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

• AMD'ciler saldırmasında. Ben FX işlemci önermiyorum. AMD işlemcilerde min FPS sorunları oluyor. En azından birkaç testte görmüştüm. Core i5 3470 almanı öneririm. Anakart olarak B75 anakartlar fena değil. Bütçe yoksa en azından FX6300 al 6100 değil.
  • Monitörden kısılıp ekran kartı ve işlemci yükseltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Monitörden kısılıp ekran kartı ve işlemci yükseltilebilir.

Mağazada bulabilirsem7870 alacam ama internette adapazarı şubesinde gözükmüyor,bakalım sabah ola hayrola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themurat54 -- 27 Nisan 2013; 5:01:35 >
  • monitör aşiri fazla kaçmiş monitörü 23 ich alin kalani ile 7870 ez yada mystre alin , ayrica fx 6100 yerinde 6300 alin daha verimli kullanirsiniz kimseye kulakda asmayin amd kullanmaya atiyor kafadan
  • amd işlemci öneririm fx6300 alırsanız daha iyi olur intel fanboylarına kulak asmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: themurat54

quote:

Mağazada bulabilirsem7870 alacam ama internette adapazarı şubesinde gözükmüyor,bakalım sabah ola hayrola

oo sen de mi sakaryalısın vatan bilgisayar bizim orada ben geçen gün konuştum dedim mağazada olmayan parçaları nasıl alıcaz ? kargo ile getirtiyoruz dedi 7 lira kadar bir kargo ücreti alıyoruz dedi. sen istediğin parçaları ekle orada listeyi ver getirtirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

monitör aşiri fazla kaçmiş monitörü 23 ich alin kalani ile 7870 ez yada mystre alin , ayrica fx 6100 yerinde 6300 alin daha verimli kullanirsiniz kimseye kulakda asmayin amd kullanmaya atiyor kafadan

Bu benim 3. AMD işlemcim olacak, AMD den yana sorun yok yani
    İşlemciyi fx8320 alacam,monitörlere mağazada bakacağım.Değiştirirsem dediğiniz gibi artan parayı ekran kartına yatıracağım
  • Almayı düşündüğüm sistem.

Benim seçtiğim işlemciyi çıkarıp yerine 6300 alabilrisin.

not: verdiğim linkte ki monitöre electroworld de baktım sende gidip orada bakabilirsin. renkleri çok canlı gösteriyor noc marka monitörler de iyi fakat philips ile ciddi konstrat farkı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birşeydiyicem -- 27 Nisan 2013; 6:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

quote:

oo sen de mi sakaryalısın vatan bilgisayar bizim orada ben geçen gün konuştum dedim mağazada olmayan parçaları nasıl alıcaz ? kargo ile getirtiyoruz dedi 7 lira kadar bir kargo ücreti alıyoruz dedi. sen istediğin parçaları ekle orada listeyi ver getirtirler.

pc yi alıp gebzeye dönecem yarın , o yüzden tükkandakilerle idare edecez,

• quote:

quote:

quote:

quote:

pc yi alıp gebzeye dönecem yarın , o yüzden tükkandakilerle idare edecez,

madem gebzeye dönüyorsun kocalide de var vatanbilgisayar neden oradan almadın

• quote:

Almayı düşündüğüm sistem.

not: verdiğim linkte ki monitöre electroworld de baktım sende gidip orada bakabilirsin. renkleri çok canlı gösteriyor noc marka monitörler de iyi fakat philips ile ciddi konstrat farkı vardı.

Tam F/P pc si olmuş.
    Benim Adada 19 inç samsung var.Burda gebzede şirketin laptobuyla idare etmeye calışıyom ne zamandır.O yüzden bi monitör açlığı var.En kötü 23 inc alacam.
    Aslında 21.5 tam ideal,fiyatıda uygun.Güzel toplamışın.

• quote:

quote:

Almayı düşündüğüm sistem.

Tam F/P pc si olmuş.
    Benim Adada 19 inç samsung var.Burda gebzede şirketin laptobuyla idare etmeye calışıyom ne zamandır.O yüzden bi monitör açlığı var.En kötü 23 inc alacam.
    Aslında 21.5 tam ideal,fiyatıda uygun.Güzel toplamışın.

23 inch fazla büyük hocam zaten şöyle bir şey var 23 inch de 1920 x 1080 piksel 21.5 inch de. böyle düşündüğünde 21.5 inch çözünürlük olarak daha kaliteli görüntü sunacaktır zaten büyüklük olarak yeterli televizyon değil pc ekranı alıyoruz.

• AOC marka monitörler için ne diyosun?Ben araştırdım biraz kaliteli gibi fiyatlarıda uygun
  • Kesinlikle marka takıntısı olmayan birisiyim fakat aoc marka monitörelerin diğerlerine göre çok da bir fiyat avantajı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle samsung monitör işinde açık ara önde bu arada bütcede sıkıntı yoksa şu monitörü öneririm philipsden çok daha kalitelidir kendi fiyatında en iyi monitörlerden belki bende bunu alırımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs228h-215-vs228h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=59491

• quote:

Orijinalden alıntı: zkGreen

AMD'ciler saldırmasında. Ben FX işlemci önermiyorum. AMD işlemcilerde min FPS sorunları oluyor. En azından birkaç testte görmüştüm. Core i5 3470 almanı öneririm. Anakart olarak B75 anakartlar fena değil. Bütçe yoksa en azından FX6300 al 6100 değil.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

AMD'ciler saldırmasında. Ben FX işlemci önermiyorum. AMD işlemcilerde min FPS sorunları oluyor. En azından birkaç testte görmüştüm. Core i5 3470 almanı öneririm. Anakart olarak B75 anakartlar fena değil. Bütçe yoksa en azından FX6300 al 6100 değil.

yav he he

hocam ayrıca alıntı yaptığın arkadaşa şöyle bir cevap vereyim kendisi zamanında amd işlemci ile uyumsuz ram ve anakart almış olmalı ki oyunlarda fps sorunları yada anlık takılmalar yaşamış. bu sorun intelde bile sıkca görülmekte i7 sistem topladım ama oyunlarda kasıyor vs... gibi başlıkları sıkca görürüz. önemli olan sistemin stabil çalışması ve parça uyumu bu da iyi bir araştırma ile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birşeydiyicem -- 27 Nisan 2013; 7:09:03 >

• quote:

quote:

quote:

yav he he

hocam ayrıca alıntı yaptığın arkadaşa şöyle bir cevap vereyim kendisi zamanında amd işlemci ile uyumsuz ram ve anakart almış olmalı ki oyunlarda fps sorunları yada anlık takılmalar yaşamış. bu sorun intelde bile sıkca görülmekte i7 sistem topladım ama oyunlarda kasıyor vs... gibi başlıkları sıkca görürüz. önemli olan sistemin stabil çalışması ve parça uyumu bu da iyi bir araştırma ile olur.

bilgilendirdiğiniz için sağolun. bu dahili bileşenlerde hep bi sidik yarıştırma havası var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

bilgilendirdiğiniz için sağolun. bu dahili bileşenlerde hep bi sidik yarıştırma havası var.

Beyler üslubunuza dikkat edin. Daha önce gördüğüm bir şeyden bahsediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

Beyler üslubunuza dikkat edin. Daha önce gördüğüm bir şeyden bahsediyorum.

Uslubunuza derken genelleme yapmayalım ben gayet saygı çerçevesinde yorum yapıyorum herhangi bir tartışma ortamı da oluşturmadım.

Ayrıca o olayı ben de yaşadım ki sıkı bir amd kullanıcısıyım. Patriot ramler kullanmıştım sistemimde ne hevesle x4 940 işlemcime almıştım o ramleri güzel de bir sistemim vardı fakat oyunlarda sinir edici düzeyde bir akıcılık sorunu vardı istediğim verimi almıyordum üstelik fps 60'da sabit olmasına ramen. Durum öyle bir hal aldı ki sistemden soğudum ve sattım. Şimdi bunu amd'ye mi mal edeceğim. Tabiki de hayır gidip beş para etmez patriot ram alırsan sistemine uyum sorunu yaşarsın. Yada işlemcine ramine yüksek voltaj verirsen sistemde kalıcı hasarlara yol açabilirsin bu hasar sadece işlemci ve ramlere değil anakartta da kalıcı hasar bırakabilir. Ayrıca intelin amdden daha iyi fps verdiğini iblmeyen yok. intel i5 2500 modeli fx serisine göre oyunlarda min. 5 fps fark atar bunu inkar eden yoktur sanırım. Yanlız f/p den söz ediyorsak amd herkes için en ideal seçimdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.