Şimdi Ara

Sabaha kadar adını bildiğim birinin telefonunu bulmam lazım (aldatılıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilim ve kız arkadaşlarıyla yılbaşında aynı evde bulunan bir çocukla aldatıldığımı düşünüyorum, bana acilen adını bildiğim bu arkadaşın telefonu lazım.. Nerden ulaşabilirim arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Partide muhabettinin en iyi olduğu kişiden.

• mervelere mi gitmiş. geçmiş olsun bu arada
  • Ayni isimden cok varsa bulman sikinti kanka.

• seksen seksen

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Partide muhabettinin en iyi olduğu kişiden.

Hocam uyuyorlardır şimdi, birde biz kızların yanına gittiğimizde evde gördük onları , kenara çektim birisini "2dk önce geldiler" dediler ama bugün twittera falan bakınca biz daha yola çıkmadan "içiyoruz,güzel yılbaşı güzel insanlar" şeklinde tweetler atılmış, yani ordaki bütün kızlar sanırım ben kızmayayım diye anlaşmışfı , ama daha iyi olmadı şu an...

Konuyu detaylı yazamadım k.bakmayın, kızın son görülmesi 2 küsur, normalde erken uyurdu , bu çocuğunda sosyal medyaddaki paylaşımlarını gördükçe kıllandım, whatsapp ına ulaşmam lazım sabaha kadar, zaten en kötü pazartesi günü konuşacağım ama emin olmak istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

quote:

Hocam uyuyorlardır şimdi, birde biz kızların yanına gittiğimizde evde gördük onları , kenara çektim birisini "2dk önce geldiler" dediler ama bugün twittera falan bakınca biz daha yola çıkmadan "içiyoruz,güzel yılbaşı güzel insanlar" şeklinde tweetler atılmış, yani ordaki bütün kızlar sanırım ben kızmayayım diye anlaşmışfı , ama daha iyi olmadı şu an...

Konuyu detaylı yazamadım k.bakmayın, kızın son görülmesi 2 küsur, normalde erken uyurdu , bu çocuğunda sosyal medyaddaki paylaşımlarını gördükçe kıllandım, whatsapp ına ulaşmam lazım sabaha kadar, zaten en kötü pazartesi günü konuşacağım ama emin olmak istiyorum..

Gerçeği öğreneceksin eğer öyle bir şey yapmışsa çaktırma mevzuyu.Alttan alttan yay millete rezil olsun.Sonra özür dileyecek falan olursa çektiri bas tekmele.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesi bakarsın çaresine. Salla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

quote:

Gerçeği öğreneceksin eğer öyle bir şey yapmışsa çaktırma mevzuyu.Alttan alttan yay millete rezil olsun.Sonra özür dileyecek falan olursa çektiri bas tekmele.

Sağol hocam yorumun için , böyle yapmam en mantıklısı, gerçek er geç ortaya çıkacak.. Umarım erken öğrenirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.