Şimdi Ara

Sabahattin zaim üniversitesini sakın ama sakın yazmayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendileri gibi cemaatçi insanlar yetiştirme peşindeler
    eğitim kalitesi 0
    kampüsü gerçekten iyi lafım yok
    ama kampüs için okuyacaksanız gidin yeditepede falan okuyun
    sakın ama sakın yazmayın
    kuzenim yarım dönem okuyup bıraktı
    rezalet bir okul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabahattin Zaim Üniversitesi: Bilinmeyen Bir Gerçek

On birinci yüzyılın sonlarında, Türkiye'nin yüksek öğretim haritasına farklı bir isim eklendi: Sabahattin Zaim Üniversitesi. Ancak bu üniversite, bilinmeyen bir nedenden dolayı öğrenciler arasında popülerlik kazanmakta zorlandı.

Sabahattin Zaim Üniversitesi, [On Bıra Yın Sultanı] olarak bilinmektedir; çünkü kampüsü tarihi bir sarayın içinde yer almaktadır. Üniversitenin adı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Başbakanlarından biri olan Sabahattin Zaim'den gelmektedir.

Üniversite, çeşitli lisans ve lisansüstü programları sunmaktadır. Ancak bazı öğrenciler, üniversitenin tanınırlığının düşük olması ve mezunlarının iş piyasasında dezavantajlı olması nedeniyle okula başvurmakta tereddüt etmektedir.

Sabahattin Zaim Üniversitesi'nin bilinirliğini artırmak ve öğrenci ilgisini çekmek için daha fazla çaba göstermesi gerekmektedir. Üniversite, güçlü yönlerini öne çıkarmalı, kampüsünü ve programlarını tanıtmalı ve mezunlarının başarılarına vurgu yapmalıdır.

Öğrenciler, üniversite seçimi yaparken çeşitli faktörleri dikkate almalıdır. Sabahattin Zaim Üniversitesi'ni düşünürken, üniversitenin tanınırlığını, programlarının kalitesini ve mezunların iş piyasasındaki başarısını araştırmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben cemaatten ziyade hükümete yakın diye duymuştum hatta odtü'yü kınadığı için alay konusu olmuştu. Resimlerden kampüsüne baktım şaşırtıcı derecede güzel yalnız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane sınava oraya götürmüştü bizi Kampüs güzel olmasına güzel de Sınıflar okul Sınıfı,dershane Sınıfı gibi tahtaları masaları ve sınıf küçüklüğü bakımından
    Eğitimi nasıldır bilmiyorum sadece gördüklerim bunlar

• Ben oranın Kütüphanesi'nde çalıştım sınava nereyi istiyorsun dediklerinde odtu diyodum korkarak bakıyolardı bana arkadaş doğru söylüyor eğitim değil amaçları

• İşte tek amacı dini kötüleyip batının güya çağdaşlığına modernliğine özenmiş gösterip gerçekte terbiyesizlik ve edepsizliğini örnek alan insanların yazdığı şeyler.Kardeşim sen okula gittin okulda eğitim aldın öğretmenleri tanıdın öğrencileri tanıdın da mı böyle sözcükler ve cümleler sarf ediyorsun?Güzel kardeşim cemaat yanlısı dediğiniz üniversite İlim yayma nın dır.İlim yayma hiç bir cemaate mensup değildir.Hükümete yakındır orası ayrı.Kampüsü 12.500 metre kare ve cidden güzel.Akademik kadrosu da fena değil açıkcası.Hiç bir şeyi araştırmadan kendi çıkarları için başka şeyleri kötüleyen insanlar cidden cok acizsiniz diyecek bir şey yok.Ha odtü de okuyup On bira Yın Sultanı vs. bir ton dinimize karşı bir zihniyetle yetişip para içinde yüzmektense dinimizi yaşayıp 3-4-5 bin tl maaş almayı yeğleyin bence.Dipnot:2010 da açılmadan önce bu okulun yerinde eskiden Halkalı Ziraat vardı.Mehmet Akif Ersoy olmak üzere bir çok Türk gençliğine yön vermiş insanlar burdan çıkmış ve bu okul bunun bir devamı.Zaten şimdi baktım da kampüsü tanımlarken İlim ve Zerafet Üssü yazmışlar.Bilim ve Edepsizlik Üssü değil :) Bilim edepsizlik midir gibi saçma şeyler yazılacağı için yanlış anlaşılmayı engelleyeyim Odtü için di bu laf.Zira İlim Bilimsiz Bilim İlimsiz olmaz.

• Bir milyar burs veriyolardi yinede yazmadım. Her ne kadar ozel universitede okumak siyasi ideolojime ters olsada insan yazsa miydim acaba diye düşünmeden edemiyo. Umarım gelecek beni pişman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısakürek -- 19 Temmuz 2015; 2:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kısakürek

Bir milyar burs veriyolardi yinede yazmadım. Her ne kadar ozel universitede okumak siyasi ideolojime ters olsada insan yazsa miydim acaba diye düşünmeden edemiyo. Umarım gelecek beni pişman etmez.

Gelecek hayatında neleri hedeflediğin ve o hedefe hangi yoldan gideceğini seçmek bence üni seçimi.Yoksa emin ol insanın kendisinde bitiyor her şey.Umarım her şey gönlünce olur.Allah pişman etmesin.Keşke dedirtmesin :) inşAllah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cpt Halo C kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.