Sabah Gazetesinin verdiği Bilsag firmasına ait İngilizce Türkçe Çeviri ve Web çeviri programı nasıl bir programdır acaba.
öle bir program mı verdi sabah alla alla!!nasıl bir translator acaba bir inceliim ama pek bir ümidim yok.)
bu arada ne zaman verdi bu programı??
yaw boşver gazetelerin dergilerin verdiği promosyonları her zaman dandik olur ööle şeyler:)) yusuf-mahmut-tuncer marka televizyon gibi :)
belli olmaz gerçi en iyilerinide gördük ama bir numara yok belki bunlar değişik bir teknoloji kullanmışlardır.)))
Dünkü gazetede kuponları verecektiler vermediler. Sabahın promosyon merkezi ile görüştüm. Bugün için 1-2 kupon bir kerede vereceklermiş. Verdikleri bilsag firmasının ürünü. www.bilsag.com.tr den yaptığım araştırmada iyi gibi görünüyor. Ayrıca bilsag firması ile yaptığım görüşmelerde en son sürümü vereceklerini söylediler. Ayrıca Sabah 12 gün önce 29 kupona bu çevirinin sadece WEB çeviricisini veriyormuş ve halende kupon yayını devam ediyor.
Bu ise hem web çeviricisi (web sayfalarını çeviriyor.) hemde ayrı bir program ile WORD dosyalarını çeviren bir program veriyor. Gazetede gördüğüm ilan kadarı ile söylüyorum. Altına not düşmüşler Tur.net in 45 milyon luk 3 aylık internet paketide bedava imiş. İlan 19 Mart 2003 tarihli SABAH Gazetesinde var.
Bu programı bir arkadaşım satın almıştı. Keylerde problem çıktığı için kuramamıştık (Program ilk kurulunca size bir numara veriyor, o numarayı telefon açıp bildiriyorsunuz. Daha sonra size başka bir numara veriyorlar ve o numarayla programı kayıtlıyorsunuz.) Bir çok kez denememize rağmen programı kayıtlayamadık. Kısacası adamların teknik desdekleri iyi değildi. Son çare olarak arkadaşım bilgisayarını oraya götürüp yükletmeyi düşünüyordu. Fırsat bulup gidemedi, daha sonra bilgisayarını sattı ve 100 küsür $'ı boşa gitti..
Birde bu programı gazeteden aldığınızı ve daha sonra olabilecekleri siz düşünün artık.
ooo ozaman işimiz var bu arada bu program sadece ingilizce-türkçemi yoksa türkçe-ing desteği varmı?eğer yoksa hiç bir işime yaramaz.İng-türkçe de zaten problem yaşamıyorum
arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum türkiyede ilk kez böyle bir proje kalkışan bilsag firması oldu ...ama piyasaya ilk sürdüklerinde bu programı 2000 sonlarıydı ve çok para istedikleri için alıcı bulamadılar...şimdide gazete yolu ile sunuyorlar...ama bence hiç bir çeviri programı yapay zeka oranı %100 olmadığı sürece yeterli verimi sağlayamaz...
bu firma mı??bahsedilen yani
evet bu firma....
gazetelerin verdiği hiç bir şeye güven olmaz..
evet zaten Türkçe-İngilizce çeviri herhalde daha bir kaç sene çıkmaz piyasaya doğru düzgün.Daha İng-Türkçe olanları rezalet zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme