Şimdi Ara

Sabahlari Ders Calisamamak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sabahlari ders calisamiyorum. Odaklanamiyorum. Ama aksam oturunca araliksiz 1.5 saat calisabiliyorum. Varmi benim gibi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamlar geceli gündüzlü çalışıyor az önce 2-3 saat uyuyorum günlük bana yetiyor diyenleri bile gördüm 1.5 saat yetersiz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi3138

adamlar geceli gündüzlü çalışıyor az önce 2-3 saat uyuyorum günlük bana yetiyor diyenleri bile gördüm 1.5 saat yetersiz kardeşim

diğer zamanlar ders mi çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi3138

adamlar geceli gündüzlü çalışıyor az önce 2-3 saat uyuyorum günlük bana yetiyor diyenleri bile gördüm 1.5 saat yetersiz kardeşim

Yok sadece 1.5 saat calismiyorum. Bikac kere yapiyorum bi aksamda mesela 2 gun once 3 saat calistim. Bugun 2 daha. Yani sabah bi isteksizlik oluyor anlamadim.

• sabah kalktığında kahvaltıdan sonra en sağlamından bir kahve götür sonra otur derse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 17 Ağustos 2013; 23:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

Beyler sabahlari ders calisamiyorum. Odaklanamiyorum. Ama aksam oturunca araliksiz 1.5 saat calisabiliyorum. Varmi benim gibi olan?

Ben de sabahları ve öğlenleri bir türlü derse odaklanamam.Uykusuz olsam dahi tüm gece ders çalışabilirim.Ama sabahları ve öğlenleri olmuyor işte.Bence bünye meselesi.Herkes en yararlısı sabah çalışmak diyor ancak herkes bünyesine göre çalışmalı.Bizdeki bu durum gündüzleri kafa dağıtacak birçok olayın olmasından,geceleri daha sessiz ve sakin olmasından kaynaklanıyor olabilir.Bir de bir doktordan duymuştum insanlar tavuklar ve yarasalar diye ikiye ayrılırmış.Tavuklar erken yatıp erken kalkarlarmış ve sabahları beyin faaliyetleri daha iyi olurmuş,gündüz uykuları 13.00-14.00 arasında gelirmiş.Yarasalar ise geceleri erken uyumayı sevmeyip gündüz geç kalkanlarmış,uykuları gün içinde 15.00-17.00 arası gelirmiş.Sınav sistemi maalesef sabahları uyanık olmayı ve iyi odaklanmayı gerektiriyor .Bir şekilde alışmaya çalışacağız artık,başka çaremiz yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: H.Poirot

quote:

Beyler sabahlari ders calisamiyorum. Odaklanamiyorum. Ama aksam oturunca araliksiz 1.5 saat calisabiliyorum. Varmi benim gibi olan?

Ben de sabahları ve öğlenleri bir türlü derse odaklanamam.Uykusuz olsam dahi tüm gece ders çalışabilirim.Ama sabahları ve öğlenleri olmuyor işte.Bence bünye meselesi.Herkes en yararlısı sabah çalışmak diyor ancak herkes bünyesine göre çalışmalı.Bizdeki bu durum gündüzleri kafa dağıtacak birçok olayın olmasından,geceleri daha sessiz ve sakin olmasından kaynaklanıyor olabilir.Bir de bir doktordan duymuştum insanlar tavuklar ve yarasalar diye ikiye ayrılırmış.Tavuklar erken yatıp erken kalkarlarmış ve sabahları beyin faaliyetleri daha iyi olurmuş,gündüz uykuları 13.00-14.00 arasında gelirmiş.Yarasalar ise geceleri erken uyumayı sevmeyip gündüz geç kalkanlarmış,uykuları gün içinde 15.00-17.00 arası gelirmiş.Sınav sistemi maalesef sabahları uyanık olmayı ve iyi odaklanmayı gerektiriyor .Bir şekilde alışmaya çalışacağız artık,başka çaremiz yok .

Ben iste.Of ya hay yarasasinada tavugunada. Yarin 3 kahve icip 10 da derse baslicam. Olursa mesaji alintilarim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H.Poirot

quote:

Ben iste.Of ya hay yarasasinada tavugunada. Yarin 3 kahve icip 10 da derse baslicam. Olursa mesaji alintilarim .

3 kahveyi bir anda içmeyi düşünmüyorsun değil mi?1 kahve iç,daha sonra beyin performansının düştüğünü hissttiğinde diğer kahveleri iç bence.Bak şimdi 10.00-13.00 arası test veya deneme çöz.Daha sonra yanlışlarına filan bakarsın.14.30a kadar öğle yemeği yersin,biraz gezinirsin.Sonra birazcık uyursun.Kalkınca derse başlarsın.Akşam yemeği zaten sana mola olur.Sonra tekrar derse-konu çalışmaya başlarsın.Yatıncaya kadar çalışırsın.

• aynen öyleydim gündüz yatıp gece çalışacaksın başka yolu yok.
  • Pek uyuyamiyorum 4 te bi kahve icerim 6 da bi 9 da bi. Ama senin dedigin daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

sabah kalktığında kahvaltıdan sonra en sağlamından bir kahve götür sonra otur derse

bendensin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.