Şimdi Ara

SABAHTAN BERİDİR DURMADAN TTNET'DEN ARIYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok efendim size özel teklifimiz var, 5 tl daha verin 8 MB geçin süper olacak şöyle böyle,

bende yemezler diyorum 2 gün sonra hızım 1 MB düşecek neden 1 MB düşecek internete 54,90 tl vereyim dedim ama efendim bir deneyin diyorlar, yemezler dedim sitenizde bu tarifeye bir daha dönemezsiniz diye yazmışsınız kerizmiyim dedim acaip bozuldular.

Aman siz siz olun bu lafa kanmayınız, sonra sinir olur kafayı yersiniz, buraya sonra konu açarsınız yok kotam doldu 1 MB düştü diye cahil arıyorlar kandırmak için, ama 35 tl olsun 8MB olsun sınırsız geçerim, biz fiyat indirim adam gibi hizmet beklerken elin israliilisi ebni düdüklemeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barstariko -- 27 Şubat 2011; 15:03:55 >

• bende 1 mbit kullanıyordum ve başlarda senin gibi düşündüm ama geçtim şu an kotam 71 gb oldu ve hala hızda düşüş yok ve hatta forumda bildiğim kadarıyla kotası benden daha fazla olup hızı düşmeyen arkadaşlar var ama öncelikle bağlı bulunduğunuz santralin ve hattınız bu hızı kaldırıp kaldıramıyacağını öğrenin ve bu tarifeye ayın son günü geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

bende 1 mbit kullanıyordum ve başlarda senin gibi düşündüm ama geçtim şu an kotam 71 gb oldu ve hala hızda düşüş yok ve hatta forumda bildiğim kadarıyla kotası benden daha fazla olup hızı düşmeyen arkadaşlar var ama öncelikle bağlı bulunduğunuz santralin ve hattınız bu hızı kaldırıp kaldıramıyacağını öğrenin ve bu tarifeye ayın son günü geçin

Ben düşünme aşamasını geçtim arkadaşım, 25 tane tanıdığım insan bu tarifeye geçti hepside 25 GB kota dolunca 1MB düştü,

zaten 8MB alamadı çoğu (tamam biliyoruz tarife 8MB kadar, net 8MB değil) ama yarısını zor gördük arkadaşlarda,

ben kerizmiyimn bunu görerek geçeyim, bana fazlası ile yetiyor herşeyi indiriyorum, izliyorum sorun yok huzur var,

5 tl daha fazla veremem 1 tl bile etmeyen bu şirkete, elimiz mahkum burada şimdilik.

• ben her ay 300 gb indirdigim oluyordu bi kere düştü heralde

şimdilerdede geçiyorum düşen giden yok kusura bakmada ttnet sana yardım etmek istemiş sende ben kerizim demişin :D
  • adam agresif beyler
  • ttnet traş beyler benide arıyolar ulen aramayın diyorum yine arıyolar sonunda

telefonda küfür edicem
  • 4 mbit alıyorum her ay geçtim kotayı ama düşmedi hızım şans işi
  • şuan hangi tarifedesiniz?
  • benim tarifeyi habersiz değiştirdiler güya 48 saat içinde çözülecekti 60 saat oldu iş yok düzelteceklerine sizin gibi masum insanları ağlarına düşürmeye çalışıyolar
  • 1MB sınırsız,

işte bu yüzden bana mantılklı gelmiyor eğer şunu derlerse ki, herkese böyle olması lazım,

10MB 35 TL sınırsız kota falan yok o zaman tamam, bana teklif edileni kabul etmek için keriz olmak lazım,

ha geçen kabul edenler beni baglamaz bence kerizlik, biz hah bir kişlininki düşmedi soyalım sovana çevirelim diyen ama cumaya giden acaip müslümanlarız.
  • asıl senin yaptığın kerizlik.

hızın düşse bile şuan kullandığın hıza düşüyor ki her ay en az 70-80 gb yapıyorum ve hiç düşmedi. beni bırak 300-400 gb download yapanlar var. onların dahi düşmüyor. farzet ki son 10 gün kala düştü. şuanki hızına düşücek senin. ha belki 120 ile indiriyosundur sen 80-90 a düşer o
  • Senin suçun yok sana bu forumu tavsiye edenin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.