Şimdi Ara

Sabancı bilgisayar mühendisliğini bırakıp tıpa geçmek... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bilgisayar Mühendisliği okumuyor mu ki o?
  • Başka bir üniversitede olsanız tıpa geçmek mantıklı olabilirdi ama konu Sabancı olunca bence orada devam etmeniz daha sağlıklı.İlk sene zaten dersler ortak,ondan sonra istediğiniz bölümlerden ders alıp neye ilginiz varsa ona göre bir yol çizebilirsiniz kendinize.Bildiğim kadarıyla herhangi bir bölüme başlayıp sonradan değiştiren birçok öğrenci var Sabancı'da.

Ayrıca bence siz sadece bunaldığınız için tıp okumayı bir çıkış kapısı olarak görüyorsunuz,belki tıp yazmış olsanız keşke bilgisayar mühendisliği yazsaydım diyecektiniz.Bence dönemsel bir istek,o yüzden üniversitenizin size sağladığı imkanları kullanarak orada devam edin.Eminim bir program ilginizi çekecektir.Ha tıpla kafayı bozduysaniz çekmez ama neyse zaten tıp da uzaktan hoş geliyor herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar demek istedi ama hocam boşverin takmayın foruma  

biraz imalı konuşuyor arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 11 Ocak 2021; 15:35:50 >
  • Sabancıda cs i bıraktım istersen özele gel sorun falan varsa ben de senin gibiydim zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

Ben de bilgisayardayım, ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Tabi benim geçeceğim yer tıp değil eem - ehm. Şunu farkettim, ben bu bölümü çok sevmiyorum. Yani yıllarca sürekli kendimi zorlu alanlarda geliştirecek kadar bağlı hissetmiyorum kendimi. Yaparsam nispeten kolay olduğu için web tasarımcılığı, geliri yüksek olduğu için android uygulama geliştiricisi ya da ilgi alanım olduğu için oyun geliştirmeci olurum. Şimdi ilk ikisi için mühendis olmaya bile gerek yok. İnternette birçok yerde 1.5 - 2 senelik web tasarımı tecrübesiyle bile yurt dışında iş bulan insanlar gördüm mesela. Sadece üçüncüsü için de bölüme devam etmek mantıklı gelmiyor açıkçası. Yazılım/programlama işlerini tabi ki elektronikte de yapacağım ama sonuçta bu yaptığım şeyi salt tek başına yapmayacağım. Elimde fiziksel kısmı da olacak.
    Ben açık açık söyleyeyim, bende attention span denen şey yok. Var ama yaptığım şeyi seviyorsam ya da etrafta çok uyaran yoksa. Şimdi bilgisayar başlı başına bir uyaran. Aşırı dikkatim dağılıyor. Oysa elimde fiziksel bir şeyler de olsa o kadar dağılmaz dikkatim.
    Bir de şu var, bu bölümde rakiplerim çok fazla ve üniye gelmeden muhteşem şeyler yapmış olanlar var. İş olanağı da çok ama benim moralim bozuluyor daha hazırlıktayken ödül kazananları, lisede yazılımla uğraşmışları görünce. Ve bunların sayısı az değil. Eede o kadar fazls olmadığını düşünüyorum.

aynı nedenlerden cs i bıraktım sen hangi okuldaydım hocam ben de ee ye gececegim

• Yalnız sabancı da değilki hocam birçok yerde öyle
  • Kıller Deadpool kullanıcısına yanıt

Naptınız hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.