Şimdi Ara

Sabancı nasıl bir üniversite? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani mesajlarının hangisi gerçek hangisi değil anlamıyorum ama bence etiket olayını bu kadar takmaya gerek yok, ML phd ile uğraşamam ortalama işte çalışırım diyorsan kal, yok onlara da açık kapı bırakayım diyorsan sırayla hangi ceng/cs geliyorsa yaz, ee ya da tıbbı da hangisine daha yakınsan yazarsın ama tıbbı yazma sebebi odtü gelmedi diyeyse çok farklı bir alan sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Knk gerçek hepsi.

şu an ctis’ten devam gibi. Phd yapmayacaksan ceng ctis fark etmiyo

• Çok güzel bir üni özellikle karma yurtları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onikuni -- 9 Haziran 2024; 17:12:6 >
  • ML düşünmüyorsan devam o zaman ama zaten bir alan seçmek için erken değil mi. bu yaz ben Java c# Python kullanılan birçok alanda bir şeyler geliştiririm, daha data stractures databases algoritma gibi goat konular geçsin sonra seçeriz asıl alanı. Zaten 2 yıl geçmiş böyle kıyas yapa yapa okul bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Haziran 2024; 19:9:53 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Şimdiden bir dil syntaxi öğrenmişsindir, hiç vakit kaybetmeden leetcode aç çözmeye başla. İleride biri vardı dh'den tavsiye vermişti diye dua edersin :D

• ctis tıp ve ee arasında kaldıysan seç sabancıyı hayatını kurtarırsın. sadece phd için değil, sabancı cs ile bilkent ctis arasında sektör bazında da fark olur, ctis müfredatı çok kötü. öte yandan sabancıda öyle bi curriculum hazırlarsın ki hangi alanda çalışmak istiyorsan o alanın bölümünü okumuş gibi olursun.

sabancıda seçeneklerin sonsuz ve istediğin alanı kesinlikle en geç 1-2 senede keşfediyorsun. mat okuyup canan dağdeviren gibi bi akademisyen de olursun, cs + math yandal yapıp ml/ai de kasarsın, bio + cs okuyup bioinfo path'ine gidersin, bio + ee ile biyomedikal alanına da geçersin, ie + econ okuyup management consulting, investment banking tarzı bi kariyer de yapabilirsin.

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

ne gibi kötü hocam?

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Java Python biliyorum, leetcode biraz çözdüm de devam ederim, bu yaz asıl framework falan öğrenmek istiyorum, unity'ye de girebilirim sonuçta c# Java aynısı. 4 ay tatil illa bir şey yapmak lazım, zaten yarışmalardan umduğumu bulamadım, part time da vermezler muhtemelen kendim bir şeyler bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Haziran 2024; 19:29:52 >
  • Mat sosyal hesaplayabildiğin kadarıyla kaç geldi

• 110 tyt

40 mat

13.75 edebiyat

6 coğrafya

8.75 tarih

ne gelir acaba

• ilk 100'de olacağımı düşünüyorum. hadi hayırlısı olsun. Şimdi beni 2 aylık bir düşünme ve araştırma süreci bekliyor.

• çok eksik, pc programcılığından halliceydi

• Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

yok hocam o kadar eksik değil.

meta'ya, amazon'a mezun olur olmaz sofeng olarak giren kişiler var, dersler çok iyiydi diyor 

• Sabancıya burslu giremiyorsun diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 9 Haziran 2024; 21:16:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • giriliyor koç'a girilmiyor

• Bir üniversiteye yerleştikten sonra özel okullara burslu yerleşemiyorsun diye biliyorum, Sabancıya nasıl geçiyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onlar ekstradan dersler çalışmışlardır müfredatta olmayan. os, compilers falan bile yoktu. zaten bu bölümü hepten boşver cs okuyabiliyorsan ctis okuma.

• geçiş yapmicam yks ile yerleşeceğim.

dediğin olay koç'ta var sadece. bizim okulda da üni bırakıp gelen burslular var.

• sabancı ie + econ, +3.5 cgpa, danışmanlığa yollayalım seni  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.