Şimdi Ara

Sabancı üniversitesi mezunuyum, kültür üniversitesinde 1. senemi bitirdim. Soruları alayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk sene betonarme zemin vs derslerini aldığınıza göre çoğu dersi muaf ettirdiniz sanırım?

Ben de kültürde okuyorum da ondan sordum. İsminiz nedir tanışıyoruzdur belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    isteseler 102 krediye yakın muaf ederlerdi. yok c nin altında not, yok tutmadı falan saymadılar bir kısmını anca 77 kredi sayıldı. Aslında o anda bırakmalıydım. İlk dönem bazı 3sınıf derslerini aldım. Dönem sonu ayrılma kararı verince hep 3. sınıf derslerine abandım. saymadıklarını almadım. o yüzden yapı statiği, beton, çelik, hidrolik gibi derslere yüklendim. Genellikle yabancı öğrencilerle takılıyordum. Adım profilimde yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 6 Ağustos 2017; 21:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Son sınıfa geçtim ben de ingilizce inşaat'tayım. Eğitim kalitesi harika ama arkadaşın dediği gibi sıkıntı büyük. Yazokulu falan da dinlemiyorlar 0'ı basıyorlar parçalı puanı falan da unut yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.