Şimdi Ara

Sabiha Gökçen - Bahçelievler ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısmet olursa bayramın birinci günü sabahı Sabiha Gökçen'e ineceğim. Sabiha Gökçen havalimanından bahçelievlere ekonomik olacak şekilde nasıl gidebilirim ?

(İETT, metro, metrobüs farketmez)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabiha Gökçen - Bahçelievler Ulaşım Rehberi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (SAW) Bahçelievler'e çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olarak en uygun yöntemi seçebilirsiniz.

HAVAŞ Otobüsü:

• HAVAŞ otobüsleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahçelievler'e düzenli seferler yapmaktadır.
    • Otobüsler, havalimanının çıkış katındaki HAVAŞ durağından hareket etmektedir.
    • Yolculuk yaklaşık 75 dakika sürmekte ve bilet fiyatları yaklaşık 50 TL'dir.

Metro:

• Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Yenisahra Metro İstasyonu'na giden Marmaray hattını kullanabilirsiniz.
    • Buradan, Bahçelievler yönüne giden M1B metro hattına aktarma yapabilirsiniz.
    • Toplam yolculuk süresi yaklaşık 90 dakikadır ve bilet fiyatları yaklaşık 30 TL'dir.

Taksi:

• Sabiha Gökçen Havalimanı'nın taksi durağından Bahçelievler'e taksiyle gidebilirsiniz.
    • Taksi ücreti, trafik durumuna bağlı olarak değişmekte ve yaklaşık 250-300 TL arasında olmaktadır.

Özel Araç:

• Kendi aracınızla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahçelievler'e ulaşabilirsiniz.
    • Yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmekte ve D-100 Karayolu üzerinden gitmeniz gerekmektedir.

Bahçelievler'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na Dönüş:

• Aynı ulaşım seçeneklerini kullanarak Bahçelievler'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri dönebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam sen ne yaptın, istanbulun bir ucundan bir ucuna hemde bayramın birinci günü işin zor

Sabihandan 16s e bin uzunçayır metrobüs de inip metrobüse bin bahçelievlerde inersin.
  • İmkanın varsa sabiha gökçenden atatürk havalimanına uçakla git. Tek çözüm bu gibi
  • Kurban bayramında o kadar kalabalık oluyor mu İstanbul :) Desene baya zor olacak.
  • Taksiyle metrobüs e çık, ordan kolayca gelebilirsin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccko

Arkadaşlar kısmet olursa bayramın birinci günü sabahı Sabiha Gökçen'e ineceğim. Sabiha Gökçen havalimanından bahçelievlere ekonomik olacak şekilde nasıl gidebilirim ?

(İETT, metro, metrobüs farketmez)

Sakın hocam..

Havaş otobüslerine bin sabihadan atatürk ahavalimanı içine kadar gider bahçeli evler yol üstünde inersin...
  • Yeşilköy'e bilet alsaydın Bahçelievler'e gelmem 15 dakika filan sürecekti, şimdi 2 saat 15 dakika gibi olmuş.
    Metrobüse ulaşabilirsen gerisi kolay

Bahçelievler'in neresine gideceksin?
    Ömür - Bahçelievler - Şirinevler 3 durakta Bahçelievler oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabiha gökçen lounge ALINIK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Taksiyle metrobüs e çık, ordan kolayca gelebilirsin diye düşünüyorum
    kalın yaptığım yeri ben farklı düşündüm biraz okuyunca da istemsizce güldüm ne yalan söyleyim. ihtimaller üzerine konşuyoruz resmen şu şehirde okadar çok insan varki ne otobüse binilebilir ne de metrobüse. hele ağzına kadar doluysa cama yapışıp gidiyoruz iğrenç bişey ya
  • çok kolay

sabiha gökçenin içinden 16s di sanırım otobüs kalkıyor, uzunçayırda ineceksin şöföre söylersin

ordan metrobüse bineceksin, indiğin yerle çok yakın zaten, ordan sora 45 dakka içinde bahçelievlerdesin

2 araç toplamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: esef

Yeşilköy'e bilet alsaydın Bahçelievler'e gelmem 15 dakika filan sürecekti, şimdi 2 saat 15 dakika gibi olmuş.
    Metrobüse ulaşabilirsen gerisi kolay

Bahçelievler'in neresine gideceksin?
    Ömür - Bahçelievler - Şirinevler 3 durakta Bahçelievler oluyor.

Yeşilköy çok tuzlu geldi dostum yoksa hiç acımayacaktım =)

Şirinevler-Bahçelievler ikisi de uyuyor bana. Neyse artık çekecez çileyi :)

Yardımlarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

kalın yaptığım yeri ben farklı düşündüm biraz okuyunca da istemsizce güldüm ne yalan söyleyim. ihtimaller üzerine konşuyoruz resmen şu şehirde okadar çok insan varki ne otobüse binilebilir ne de metrobüse. hele ağzına kadar doluysa cama yapışıp gidiyoruz iğrenç bişey ya

cama yapışık gitsen yine iyi, iki kişi tarafından sıkıştı diye havada ayağı yere değmeden giden adam var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

cama yapışık gitsen yine iyi, iki kişi tarafından sıkıştı diye havada ayağı yere değmeden giden adam var.

Kümes hayvanları bile bizden daha rahat konforda gider valla acınacak halimize gülüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

çok kolay

sabiha gökçenin içinden 16s di sanırım otobüs kalkıyor, uzunçayırda ineceksin şöföre söylersin

ordan metrobüse bineceksin, indiğin yerle çok yakın zaten, ordan sora 45 dakka içinde bahçelievlerdesin

2 araç toplamda
  • hocam havaalanından metrobüse kadar otobüs var. e10 mu e20 mi neydi tam hatırlamıyom orda sorarsın. metrobüsle bahçelievlere kadar gidebilirsin ama aktarma yapacaksın. 2 saat kadar sürer tahminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.