Şimdi Ara

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan SultanAhmet 'e nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben izmirdeyim ama Yurtdışından bir arkadaşım İstanbula gidecek 3 günlüğüne. Sultanahmetten otel bulmuş.

bana oraya nasıl gdierim diye sordu yardımcı olmak istiyorum ama istanbulu hiç bilmiyorum desem yeridir.

https://maps.google.com/maps?ie=UTF8&cid=13400586837119385189&q=Erguvan+Hotel+Sultanahmet+Istanbul&iwloc=A&gl=TR&hl=en

internetten baktım.

Havaş ile Taksime e gidebilir . 10 TL . ama ondan sonra nasıl gider cevabı bulamadım.

taksi 80 TL ye gidiyorumş sanırım.
    azıcık türkçe biliyor. ingilizcesi var.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

2-3 ayrıntılı öneri verirseniz süper olur.

• Taksimden metro ile kabataş oradan tramway ile devam..Bu kadar basit..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

Arkadaşlar ben izmirdeyim ama Yurtdışından bir arkadaşım İstanbula gidecek 3 günlüğüne. Sultanahmetten otel bulmuş.

bana oraya nasıl gdierim diye sordu yardımcı olmak istiyorum ama istanbulu hiç bilmiyorum desem yeridir.

https://maps.google.com/maps?ie=UTF8&cid=13400586837119385189&q=Erguvan+Hotel+Sultanahmet+Istanbul&iwloc=A&gl=TR&hl=en

internetten baktım.

Havaş ile Taksime e gidebilir . 10 TL . ama ondan sonra nasıl gider cevabı bulamadım.

taksi 80 TL ye gidiyorumş sanırım.
    azıcık türkçe biliyor. ingilizcesi var.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

2-3 ayrıntılı öneri verirseniz süper olur.

Sabiha gökçen den 8 tl ye kadıköy e giden otobüsler var 15 20 dk ya kadıköydesin daha sonra vapurla eminönü ve en son tramvay la sultanahmet max 70 dk ya ordasın

• cevaplar için teşekkürler. misaif artık ülkesinde. ama bu bilgiler bana lazım olur :))
  • Havaalanında 19S otobüsüne. Ondan Uzunçayır'da (son durakta) inip otobüsle (ya da metroyla) Kadıköy'e. Kadıköy'den vapurla Eminönü'ne veya Karaköy'e. Oradan da tramvayla Sultanahmet'e. Maliyet: 3 bilet. Yani 5,85 TL. Süre: 2,5 saat.
  • direk havaş felan yok sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliyeci18

Havaalanında 19S otobüsüne. Ondan Uzunçayır'da (son durakta) inip otobüsle (ya da metroyla) Kadıköy'e. Kadıköy'den vapurla Eminönü'ne veya Karaköy'e. Oradan da tramvayla Sultanahmet'e. Maliyet: 3 bilet. Yani 5,85 TL. Süre: 2,5 saat.

16 S olacak numara...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.