Şimdi Ara

sabiha gökçen- kocaeli otostop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabiha gökçen kocaeli servisi 25 TL ve çok pahalı bu akşam 22.00 da istanbuldan kocaeliye gidecek olan varsa beni sabihadan alabilir mi? Tabiki ücret mukabilinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda oraya giden varsa ücret almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek alır

• oldu canım milletin işi gücü yok sana şoförlük yapıcak ha?
  • Blablacar a bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbuldan doguya giden herkes alabilir kocaeli diye sinirlama kapiya mi birakicaklar seni otobanda inersin

• Sabiha Gökçen'den E-10'a binin. Pendik Köprüsü durağında inip 200'e binin. Yaklaşık 7 8 lira tutar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    200 hangi belediyeye ait kocaeli mi istanbul mu? Ve aksam 23.00 gibi çalışır mı hocam cevap için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: alper600

200 hangi belediyeye ait kocaeli mi istanbul mu? Ve aksam 23.00 gibi çalışır mı hocam cevap için şimdiden teşekkürler

Kocaeli Belediyesi'ne ait saatlere şuradan bakabilirsin:http://www.kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx?HatKodu=200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 27 Ocak 2015; 20:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Sabiha Gökçen'den E-10'a binin. Pendik Köprüsü durağında inip 200'e binin. Yaklaşık 7 8 lira tutar.

Hocam vereceginiz bilgiye gore ucak bileti alacagim. Bu e q10 ve 200 numarada para geciyormu?gecmiyorsa ne lazim acaba. Teşekkür ler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

Sabiha Gökçen'den E-10'a binin. Pendik Köprüsü durağında inip 200'e binin. Yaklaşık 7 8 lira tutar.

Hocam vereceginiz bilgiye gore ucak bileti alacagim. Bu e q10 ve 200 numarada para geciyormu?gecmiyorsa ne lazim acaba. Teşekkür ler simdiden

İstanbulkart lazım Sabiha Gökçen'de var satan yer indiğinizde alabilirsiniz.

• Tek kullanimlik acaba? Yoksa karta parayla alip kontormu yukluyoruz? kart ucreti ne kadar? Teşekkür ler

• komikadam kullanıcısına yanıt
    Altı liraymış bunu hesaba katmamıştım ben, çevrenizde olan varsa ödünç alın iki kere basmak için para ödemeyin.

• quote:

Altı liraymış bunu hesaba katmamıştım ben, çevrenizde olan varsa ödünç alın iki kere basmak için para ödemeyin.

Oo reyiz geri mi döndün?

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam. Allah raziolsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.