metrobüse bin uzunçayırda in e10 a bin son durak sabiha gökçen.16s var bide sabiha gökçene gidiyor ama kesinlikle binme çok uzatıyor
Levent'ten gelen e-3 diye bir otobüs var ama saatlari çok seyrek. iett'nin sitesinden saatlerini öğrenebilirsin.
En iyisi taksim meydanında inip havaş'ın otobüsüne bin her yarım saatte bir var.Çok hızlı bir şekilde sabiha gökçen'e bırakıyor.
Adresi:
TAKSİM OTOBÜS HİZMET BİLGİLERİ Servis Hareket Yerleri
Taksim :Havaş Taksim Ofisi önü - Büyükşehir Sanat Galerisi yanı (THY ofisinin 20 mt. ilerisi)
quote:
Orijinalden alıntı: comm
En iyisi taksim meydanında inip havaş'ın otobüsüne bin her yarım saatte bir var.Çok hızlı bir şekilde sabiha gökçen'e bırakıyor.
Adresi:
TAKSİM OTOBÜS HİZMET BİLGİLERİ Servis Hareket Yerleri
Taksim :Havaş Taksim Ofisi önü - Büyükşehir Sanat Galerisi yanı (THY ofisinin 20 mt. ilerisi)
Teşekkürler herkese telefondan gördüm fakat cvp veremedim. @comm teşekkür ederim senin söylediğin gibi yaptım. İlk başta 4 leventten iett'ye bineyim dedim ama arkadaşlarında söylediği gibi çok seyrek kalkıyormuş ve saati uymuyordu o saatden sonra kadıköye gitmekde uzun sürerdi bende Taksimden Havaş ile gittim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme