Şimdi Ara

SABIR TESTİ TURKNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben dslam kilidi diyorum.88i zaten sorunsuz kullanıyorum.
    Turknet bunu diyor.

Ya okuma yazmaları yok ya da iqleri 1

SABIR TESTİ TURKNET

• Destek üzerinden bunu anlatmak gerçekten çok zor, onlar ilgisiz çalışanlar. Forumdaki TurkNetDestek hesabına yazın, eğer yardımcı olamazsa geçmiş olsun kaydı kapatıp 88Mbps'e razı olun veya başka İSS'ye geçin. Yoksa sadece kendinizi sinir edersiniz.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    zaten burdaki destek bana açtırdı kaydı, çözüm olmayacağını bile bile açtım.

Çare GIBIRNET
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 25 gün önce benzer bir kayıt açmıştım yine bu Ercan E. sizin cevabın aynısını bana atıp kaydı kapatmıştı, yani inanın o kadar sinir olmuştum ki ben ne söylüyorum adam ne cevap veriyor, gerçekten çok sinir bozucu. Şu bedava kullanımı tamamlayayım bende doğrudan gibirnet'e geçecem, 20 gündür İnternetim yok yazmama rağmen destek üzerinden 3 gündür herhangi bir geri dönüş yok sorun yaşadığımda muhattab bulamamak artık sinirlerimi bozmaya başladı.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Bende dslam kilidi sorununu 8 günde çözdüm, oim dekiler anlamamakta ısrar ediyor böyle konularda. Şuan modem buluşma hızım 99996kbps 97.65mbps iste. Speedtest de Max 93.60 görüyorum. Biraz ısrarcı olmakta fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joster35

Yaklaşık 25 gün önce benzer bir kayıt açmıştım yine bu Ercan E. sizin cevabın aynısını bana atıp kaydı kapatmıştı, yani inanın o kadar sinir olmuştum ki ben ne söylüyorum adam ne cevap veriyor, gerçekten çok sinir bozucu. Şu bedava kullanımı tamamlayayım bende doğrudan gibirnet'e geçecem, 20 gündür İnternetim yok yazmama rağmen destek üzerinden 3 gündür herhangi bir geri dönüş yok sorun yaşadığımda muhattab bulamamak artık sinirlerimi bozmaya başladı.
    Vedat bey bu işi çözecek gibi geldi.
    Hayırlısı bakalım.

SABIR TESTİ TURKNET

• Hocam kaydınız silinmedi ise ss atabilirmisiniz?
    Özelden.
    Umarım çözer ama siz yine de Vedat bey'e o kadar güvenmeyin derim.

SABIR TESTİ TURKNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 2 Temmuz 2020; 13:21:50 >
  • haydaaa jshfjjs
  • Allah sabır versin
    Gıbırnet’i ilk defa sizden duydum. İnternette şirket hakkında çok fazla detay bulamadım. Fiyatta uygun. Siz nereden duydunuz kullanan var mi çevrenizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 2 Temmuz 2020; 14:0:30 >
  • dslam kiliti falan deyince anlamıyorlar.

Bilale anlatır gibi :

100mbit paket kullanıyorum. Hattım xxxmbit destekliyor.
    Hızım 88mbit'e SET edilmiş.
    100mbit'e SET ediniz.
    Bilgilerinize arz ederim.
  • Merhaba, kayıt numarasını PM üzerinden paylaşmanız durumunda teknik uzmanımıza yaşadığınız sorunu detaylı olarak belirteceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ilettim =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.