Şimdi Ara

Sabit Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç hafta önce kuzenime vatandan pc topladık ama windows 7 yükledim pc ye 1 hafta sonra kuzenim sabit disk sorunu diye bir hata çıktığını söyledi.İnternette biraz araştırdım ama bu sorun vaadesini doldurmuş sabit disklerde çıkıyormuş genellikle ama bu daha yeni alındı.Bunun bir çözümü var mı yoksa pc yi vatana mı götürelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasa1903 -- 20 Ocak 2014; 15:57:12 >

• hdtune pro yükleyip , healt kısmının ve badsector tesstinin (yavaş hızda) ss ni atın buraya belki sorun yoktur.
  • O dediğiniz şeyleri hemen yapamam(pc yanımda değil ancak oraya gittiğim zaman yapabilirim) ama yani yanlış bir hata olma ihtimali var mı ?Vatana götürsek mesela değiştirirler mi hemen yoksa 20 iş günü felan bekletirler mi 1 ay?
  • Kuzenime dediğiniz programı yüklettim. Health da bir kırmızı bir sarı çıkmış . Error scanda 2 tane kırmızı çıkmış. Şimdi ne yapmamı önerirsiniz çok büyük bir sorun var mı hdd de?
  • kırmızı çıktıysa kesin değiştirirler, vatana götürün.
  • Yardımınız için teşekkürler.Vatana götürücem ama hemen değiştirirler mi yoksa 20 iş günü diyip 1 ay bekletirler mi?
  • tsubasa1903 T kullanıcısına yanıt
    disk değişiminin o kadar süreceğini hiç sanmıyorum, mutlaka servise gider fakat 1 hafta 10 günü geçmez . siz arada telefn açıp sorarsanız daha hızlıda değişim yapabilirler. kırmızı filan çizgi varsa komple pc yi götürmeye gerek yok sadece hdd yeterli.
  • PC parçalarını takıp sökme işlerinden pek anlamıyorum o yüzden mecbur pc yi komple götürücem.Bu programı vatanda kendileri test edip kırmızı çizgiyi görseler.Tamire göndermeden hemen mağazada değişim yapmazlar mı acaba?
  • tsubasa1903 T kullanıcısına yanıt
    vatanın sistemini bilmiyorum fakat siz acil olduğunu söyleyin hdd ye baksınlar anlayışlı olurlarsa bence değiştirirler. fakat çoğu firma servise yolluyor.
  • kasayı götürme fırsatım olmadı ama vatana gittim ordakiler servise göndericeklerini söylediler minimum 10-15 gün maksimum 25 gün sürer dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.