Şimdi Ara

Sabit her 10 dk da bir online oyunlardan kopuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo Z500 laptop kullanıcısıyım. Evimdeki internete bağlıyken her 10 dk da bir (örn. 17:39, 17:49, 17:59, 18:09... ama hep 9'lu geçeler) online oyunlarda ''Sunucuyla Bağlantınız Kesildi'' vb. uyarılarda oyunlardan düşüyorum (League of Legends, Word of Tanks, Steam üzerinden Dayz, Rocket League, CS Go)

Bilgisayara defalarca format attım, farklı sürümlerde driverlar kurdum, normalde w10 kullanıcısıyım w7 yükledim aynı işlemleri onda da yaptım, modem ara yüzünden kanaldır frekanstır bir iki kombinasyon denedim ama nafile ne yaptıysam düzelmiyor. Denemelerimden bir tanesi de aynı anda World of Tanks, Dayz, IDM üzerinden bir download ve adını hatırlamadığım bir internet programı üzerinden de internetin o anlık veri akışının grafiksel gösterimini açtım ve bekledim, örn. saat 19:09'u gösterdiğinde oyunlardan yine düştüm ancak indirme hızında veya internet grafiğinde herhangi bir değişiklik olmuyor, indirme aynı şekilde devam ediyor. Ethernet kablosuyla bağlandığımda da bir değişiklik olmuyor.
    Antalya da yaşıyorum burada yerel bir Dahili Network adlı şirketten alıyorum internetimi. Kendileriyle defalarca konuştum defalarca ölçtüler biçtiler ama bir sorun bulamadılar. Modem bir kaç ay önce değişti Netis marka bir modem kullanıyorum sorun aynı şekilde devam ediyor.

Kendi evimde ki internet haricinde başka hiç bir yerde bu sorunu yaşamıyorum ve son olarak şöyle de bir şey oldu geçen gün kuzenim evimdeydi birlikte 1-2 el League of Legends attık ben yine 9 geçelerde her 10 dk da bir kopma yaşarken kuzenim hiçbir sorun yaşamadı. ping sorunum da yok sabit 23. çıldırmak üzereyim lütfen bir çözüm önerisi sunun. Bilgisayarı ters çevir dene deseniz onu da yapacağım

Bilgisayar: Lenovo Ideapad Z500
    Wifi kartım: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230
    Modem Marka: Netis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.