Şimdi Ara

Sabit IP değiştirilebilir mi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben metronet'e abone olmaya karar vermiştim ki; metronet'in, kullanıcılarına interneti sabit ip ile kullanma zorunluluğu uyguladığını öğrendim (Seçme şansı yok.Bütün apartman aynı ip yi kullanıyor..) Sabit ip, benim interneti kullanma şekline tamamiyle ters(file hostingler den dosya indiriyorum). O yüzden bunu atlatmam gerekiyor. Bi arkın ttnet internetli PC sine "hide ip platinum" diye bir program kurmuştum. Program gerçek ip yi gizleyip sahte bir ip ile değiştiriyordu. O Ark ta dinamik ip vardı.
    Merak ettiğim bahsettiğim bu ve benzeri programlar statik ip yi de değiştirebilir mi(ya da bunun başka bir yolu var mı?)? Yoksa; sabit ip illetinden program ya da proxylerle kurtulmak imkansız mı? Bilgisi olan arkadaşlar bu konuyu aydınlatırsa sevinirim; abonelik başvurusu yaptım da boşu boşuna tahahhüt imzalayıp sonra çözüm bulamayıp iptal ettirirken ceza ödemek istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubens Barrichello -- 27 Haziran 2011; 1:11:13 >

• Yapılabilir. Sorun olmaz. Hatta indirdigin programa bile proxy girebilirsin.
  • Hocam çok teşekkür ederim , o zaman sözleşmeyi imzalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubens Barrichello

Hocam çok teşekkür ederim , o zaman sözleşmeyi imzalıyorum.

rica ederim benim için zevkti
  • http://www.istanbulhost.com/ bu siteyi de incele derim.
  • değiştirilebilir ama uğraştırır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.